Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet aslında aklanmak ne kadar basit bir şey. madem bunu yapabilen kurum da varsa neyi bekliyor peki? mitinglerde bunlar şantajdır, montajdır demek yerine aklamanın daha işe yarayacağını benden iyi biliyordur neticede.
biliyordur da eğer suçluysa nasıl aklanacak?o tapeleri nasıl bunlar montaj diyecek?bilmem hiç fark ettin mi ama mitinglerde konuşmlarında bunlar montoj dediğini ben duymadım sadece başbakanı bile kriptolu tlfdan dinliyorlar oldu.yani bi nevi suçunu itiraf etti.
Görmeyene resim göstermek diyoruz buna . Görmek istemeyenler var hala . En ufak bir lafında saldırıya geçiyorlar . E arkadaş her şey ortada aslında diyorsun. Napalım, Kurunun yanında yaş da yanar hesabı, hep beraber yanacağız ki ne yanacağız hem de ... Çoluk çocuklarımızla birlikte
Tek korkum, Atam'ın Türkiye'sinden toprak kaybetmektir . Bunun uğruna çok şehit verdik . Çok analar ağladı . Üzüldüğüm nokta bir tek bu .
biliyordur da eğer suçluysa nasıl aklanacak?o tapeleri nasıl bunlar montaj diyecek?bilmem hiç fark ettin mi ama mitinglerde konuşmlarında bunlar montoj dediğini ben duymadım sadece başbakanı bile kriptolu tlfdan dinliyorlar oldu.yani bi nevi suçunu itiraf etti.
'Arınç, Muhsin Yazıcıoğlu'nun olayını çözmek namus borcumuz demişti. Yazıcıoğlu'nun suikasti çözülürse son yılların karanlıkları aydınlanır' yazmış canım
bunları neden yayınlıyolar anlamıyorum çok saçma buldum montaj mı değil mi bilmem ama kime ne adamın sevgilisiyle konuşmasından eşi düşünsün biz napalım yani bunları
aynen arkadasim sana katiliyorum... onun haricinden arkadaslar size bir sorum var???? hanginiz burak erdoganin sesini duydunuz bugüne kadar??? lütfen el cevap...
Ben bir şey sormak istiyorum. şimdi artık teknoloji çağında yaşıyoruz. her şey hemen çözülüyor, ortaya çıkıyor. bu tapelerin de montaj mı gerçek mi olup olmadığı anlaşılamıyor mu? veya başbakan hiç kendini aklamak için montaj olduğunu ispatlayacak şeyler yaptı mı?:44:
bunun haricinde teknoloji okadar ilerledi ki öyle programlar ve cihazlar varki mesela sizin kiz arkadasiniz, erkek arkadasiniz, bir filim vs. sesini cekip kayit ediyorsunuz, sonra siz istediginizi konusunn ses o cektiginiz sesin sesi gibi cikioyr, umarim anlata bilmisimdir mesela su program bu linke göz atin videoyu izleyin nasil calisiyormus
aynen arkadasim sana katiliyorum... onun haricinden arkadaslar size bir sorum var???? hanginiz burak erdoganin sesini duydunuz bugüne kadar??? lütfen el cevap...
arkadasim coook güzel bir soru sordun en güze cvp burda rahmetli erbakan tam 34 yil önce bunu cok güzel bir sekilda aciklamis buyrun izleyelim..
bunun haricinde teknoloji okadar ilerledi ki öyle programlar ve cihazlar varki mesela sizin kiz arkadasiniz, erkek arkadasiniz, bir filim vs. sesini cekip kayit ediyorsunuz, sonra siz istediginizi konusunn ses o cektiginiz sesin sesi gibi cikioyr, umarim anlata bilmisimdir mesela su program bu linke göz atin videoyu izleyin nasil calisiyormus
Burak Erdoğan'ın sesini duymama konusunda hemfikirim. Ben de dinlerken. İyi de bu adamın sesini bilmiyorum ben nasıl inanacağım ? diye sorguladım. Doğru olan da sorgulamaktır bence zaten.
Fakat son kısımda bahsettiğiniz, istediği gibi konuşun ses o çektiğiniz ses gibi çekiyor dediniz ya, ne demek istediniz ? Rte'nin ses kayıtları için mi dediniz ? Onların montaj olmadığı kanıtlandı çünkü. Onlar için geçerli olamaz .
Bir de, bize ne tabi ki karısı düşünsün ama Rte ahlaklı gençler yetiştirecekti. Oğlu böyle olunca, e insan şöyle der o zaman; ilk önce oğlunu yetiştir.
Tabi ses kayıdındaki ses gerçekten Burak Erdoğan'a aitse . Yarın net anlaşılacak.
her mitingde bunlar montaj kaset diyo hatta gülen pensilyada bu kayıtları hazırlatmak için evin yanında bi fabrika mı şirket mi öyle bişey kurdurmuş demiş geçen gün mitinginde ama tam hatırlamıyorum bikaç gzetede gördüm birazdan bakıp eklerim
Başbakan: Bunlar seçim öncesi plan yaptılar, tuzak kurdular. Bu CHP MHP BDP . Onların yanında Pensilvanya. Ne dediler? Ortak aday çıkaralım dediler. Hükümete her türlü çirkin saldırıyı yapalım dediler. Pensilvanya’daki zat çiftliğinin yanındaki yeri satın aldı. Orada montaj fabrikasını kurdu. Çok kabiliyetleri yeğenleri varmış. Yeğenleriyle bu işi götürüyor. Tek ceketi varmış. Nasıl tek ceketse. Buna CHP de sığıyor, BDP de sığıyor. Milyarlarca dolarlar da sığıyor, ananaslar sığıyor, rafineriler sığıyor. Sen neyin hocasısın ya? Maşallah tek odada oturmuş, tek odada. Yahu ben senin İstanbul’daki Altunizade’de oturduğun yeri de biliyorum, çiftliğini de biliyorum, oradaki villaları da biliyorum. Kimi aldatıyorsunuz kimi? Ufak atın da güvercinler yesin.
bi de bu var bununla ilgili program bile yapmışlar ispatlamaya çalışmıyo ama aslında programlarında da bunların montaj olduğuna yönelik ispatlama çalışmaları var
ABD’den ‘paralel yapıyı’ yöneten Fethullah Gülen, Silikon Vadisi’ni malikanesinin yanına taşıdı. Teknoloji üssü kurarak, montaj kasetleri üretti. Yalan fabrikasının başına ise bu işlerde uzman iki yeğenini geçirdi.
Kendisini maddi dünyaya kapattığını ve sadece bir tane ceketi olduğunu söyleyen Fethullah Gülen, CEO gibi hareket etti. Milyar dolarlarla oynayarak, işadamlarına yön verdi. İstihbarat şefliğine soyunarak, ABD’deki malikanesinden binlerce kişiyi ve devletin zirvesini dinledi. Paralel çeteyle birlikte teknolojinin kalbinin attığı Silikon Vadisi‘ne rakip oldu. Hükümeti yıpratmak için montajlı ses ve görüntü kasetleri üretti.
O KASETLER GÜLEN’E TESLİM EDİLİYOR “Gerçek dışı kurgu” için yönetmen koltuğuna oturan Gülen’in montaj kasetlerini hayata geçirdiği fabrikasını ise “a haber”de yayınlanan “Yaz-Boz” programı deşifre etti. Pensilvanya‘da Gülen’in kaldığı 35 dönümlük çiftliğinin yanında bulunan 55 dönümlük montaj fabrikası, yüksek teknolojiyle donatıldı. Orman içine saklanan fabrikanın, her türlü ses ve görüntü kaydı montajı hizmeti verdiği ortaya çıktı. Gülen’in yönettiği dev fabrikanın ise yeğeni Mebruke ile eşi Cevdet Türkyolu‘na ait olduğu ve “MBCG Prodüksiyon” firması adıyla faaliyet gösterdiği tespit edildi. Yalan fabrikasının başına ise Fethullah Gülen’in teknik takip ve telefon dinleme konularında uzman olan kardeşi Mesih Gülen getirildi. Mesih Gülen’in oğlu Muaz Bin Cebel Gülen ile Mebruke Türkyolu’nun oğlu Esat Türkyolu da montaj ekibinin en başarılı 2 ismi olarak gösterildi. Grafik tasarım, ses ve görüntü kaydı ile montaj programlarını çok iyi bilen yeğenler, doğrudan Hoca’ya bağlı görev yapıyor. Kurgu uzmanları, Türkiye’den yasa dışı takiplerle elde edilen önemli isimlere ait verileri an be an izleyip, beraber çalıştıkları ekiplerle montaj kasetleri hazırlıyor. Kilit isimler, hazırladıkları kaset ve tapeleri, Gülen’e teslim ediyor. Paralel yapının lideri ise kritik öneme sahip tüm kasetleri odasındaki kasada saklıyor. KURGUDA USTA Gülen’in yeğeni Mebruke Türkyolu’nun oğlu Esat Türkyolu, fotoğraf-video çekimi ve montajlama konusunda uluslararası tecrübeye sahip olarak gösteriliyor.
TECRÜBELi YEĞEN Fethullah Gülen’in kardeşi Mesih Gülen’in oğlu Muaz Bin Cebel Gülen, internet sayfasında kendisini şu sözlerle tanıtıyor: “Sonic Soundry, Sound Forge ve diğer ses kayıt ve montaj programlarında üstün tecrübeye sahiptir.” SINIRSIZ HiZMET Gülen’in kardeşi ile yeğenlerinin başında bulunduğu prodüksiyon firması, ses ve görüntü kaydının yanı sıra montaj hizmeti de veriyor.
DİNLEME UYDUSU a haber’deki Yaz-Boz programında yayınlanan “montaj fabrikası” gerçeği, gündeme bomba gibi düştü. Böylece 17 Aralık operasyonunun arkasındaki teknolojik kurgu gözler önüne serildi.
Paralel çete, Türkiye’de yasa dışı yollarla yaptığı dinleme kayıtlarını, “uydu kanalıyla” İstanbul, Londra ve ABD’deki üç merkeze aktarıyor. Çok önemli isimlere ait kasetler ayıklanarak Pensilvanya’ya iletiliyor.
İstenilen şekilde montajlanan bu kasetler, Gülen’in çiftliğindeki veri havuzunda saklanıyor. Operasyon düğmesine basıldığı an, “yalan” kasetler, paralel yapı içindeki kritik görevlerdeki yetkililere servis ediliyor.
Bir de, bize ne tabi ki karısı düşünsün ama Rte ahlaklı gençler yetiştirecekti. Oğlu böyle olunca, e insan şöyle der o zaman; ilk önce oğlunu yetiştir.
bana yönelik yazdınız sanırım ben çok saçma buldum kimsenin özel hayatıyla ilgilenmiyorum çünkü kendi çocuklarıyla ilgili söylemleri varsa bilmiyorum dinlemedim ilgilenmiyorum da ama o kadar sanki birşey varmış gibi olay yaratıp sonra da bunun paylaşılması tuhaf geldi bana o kadar gümdem yaratmaya çalıştılar tarih bile verdiler çıka çıka bu çıktı yani
bana yönelik yazdınız sanırım ben çok saçma buldum kimsenin özel hayatıyla ilgilenmiyorum çünkü kendi çocuklarıyla ilgili söylemleri varsa bilmiyorum dinlemedim ilgilenmiyorum da ama o kadar sanki birşey varmış gibi olay yaratıp sonra da bunun paylaşılması tuhaf geldi bana o kadar gümdem yaratmaya çalıştılar tarih bile verdiler çıka çıka bu çıktı yani
Yok size yönelik yazmadım. Görmedim sizi. Yani hedef almadım arada yorumları okuyup geçtim. İsim görmedim. Dikkat etmemişim ama olsun ben de aynı fikirdeyim ztn. Çıka çıka bu çıktıysa aman insanlar bunun için mi heyecanlandı . Bu sarsmaz bile Rte'yi. İnsanların gözünü açacak daha büyük bir şey lazım.
Yok size yönelik yazmadım. Görmedim sizi. Yani hedef almadım arada yorumları okuyup geçtim. İsim görmedim. Dikkat etmemişim ama olsun ben de aynı fikirdeyim ztn. Çıka çıka bu çıktıysa aman insanlar bunun için mi heyecanlandı . Bu sarsmaz bile Rte'yi. İnsanların gözünü açacak daha büyük bir şey lazım.
arkadaş beni alıntılayıp yazmış siz de ona yönelik cevap vermişsiniz o yüzden söyledim zaten bu zamana kadar sarsılmadıysa bundan sonra da böyle birşeyle hiç sarsılmaz insanlar oğlunu umursamaz ki ki zaten bdv konularına bakarsanız erkeklerin aldatması da çok normal görülüp kabul ediliyo bu ülkede maalesef anca dalga geçerler yani ben daha güçlü birşeyler sunacaklar sanmıştım
Ne hale geldik yazıkkkk yaa gerçekten çok yazıkkkk
Neden böyle oldu neden bekler olduk, neyi bekler oldukkk, bugün çıkacak hiçbir şeye şaşıracak halimizde kalmadı, ne gelse kabulümüz diyeceğiz neredeysee...
Bakın bir köşe yazısı vardı bu sabah okudum bulup eklemek istiyorum bununla ilgili bir yasak var mı bilmiyorum..
Ülkenin geleceğini , akıbetini etkileyecek bir bilginin 25 Martta sinemalarda der gibi günlerdir reklam edilmesi olayın ciddiyetini sorgulatır hale gelmiştir benim adıma .
Kimsenin devletin ali menfaatini düşündüğü yok , herkes gündem ve düşmanlık peşinde .
Simon bu kayit cbaskani veya bi baskasi ile ilgili ciksa tabiki sacma Ama erdogan icin degil Baykali aylarca diline doladi bunlar ozel degil genel genel dedi Geldi boyle ayagina dolasti iste Fethullah gulene devlet bahceliye suz aileden cocuktan ne anlarsiniz dedi Geldi ayagina gene dolasti Universite ogrencilerine bunlar kizli erkekli kaliyor ahlaksizlar dedi Geldi gene dolasti
Bunca tahrik iceren lafi eden kendisi Ozel mozel degil genel bunlar genel
Simon bu kayit cbaskani veya bi baskasi ile ilgili ciksa tabiki sacma Ama erdogan icin degil Baykali aylarca diline doladi bunlar ozel degil genel genel dedi Geldi boyle ayagina dolasti iste Fethullah gulene devlet bahceliye suz aileden cocuktan ne anlarsiniz dedi Geldi ayagina gene dolasti Universite ogrencilerine bunlar kizli erkekli kaliyor ahlaksizlar dedi Geldi gene dolasti
Bunca tahrik iceren lafi eden kendisi Ozel mozel degil genel bunlar genel
o söylemler zaten konuşuldu burada da hoş değil o açıdan ona haksızlık yapılıyo özele giriliyo anlamında yazmadım bana göre hepsi haksızlık özel çünkü ama bu kadar ülke gündemini etkileyecek birşey değil ki bu
benim hiç umrumda değil açıkçası oğlunun özel hayatı montaj mı değil mi bilmem anlamadım ama gerçekse zaten bu sebepten sıkıntı yaşıyolardır o ayrı kimse oğlu hakkında böyle şeyler öğrenmek istemez çünkü
ama bu kadar olay yaratılıp sonra bunun çıkması beni şaşırttı yani bu kadar tarih verilip çok büyük birşey çıkacak gibi aksettirilip bunun yayınlanması bana tuhaf geldi çünkü kimse bu sebepten desteklediği partiyi bırakmaz yani bu saatten sonra umursamazlar çünkü o yüzden saçma buldum diyorum yoksa her zamanki gibi yüz tane konuşma yayınladılar netten
Çok önemli ses kayıtları çıktı.Paylaşılan ihaleler,arsalar,hediyeler.Yandaş medya,mütahitlerin bakan ilişkileri. Kuranla dalga geçen bakan ,kasalar,kamyonla taşınan avrolar.Benim için birilerinin artık bir şey çıkartması önemli değil.Ortada tanesi 15 milyon avroluk 6 gemicik.Boğazın en şahane yerinde hepsinin ayrı villası bulunan sitecik bile yeterli.Alnının teriyle bu ülkeye yıllarca hizmet edip emekli olan insanlar bir apartman dairesini zor alırken başbakanlık maaşıyla bu servet nasıl oldu. Bunu görmek bana yetiyor.
Neden kimse Kılıçdaroğlu veya Bahçeli için hastane,market zinciri var demiyor.Neden rahmetli Ecevitin mal varlığı çarşaf, çarşaf ortaya serilmedi. Her şey iddia, yalan, montaj