Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 Mart dediler durdular bu mudur yani. Burak Erdoğan'ın popiş popiş videosu. Tamam çok iğrenç bi muhabbet ama abarttıkları gibi bişey çıkmadı
aynen fos çıktı, tape değil tapecik
günlerdir yemedik içmedik uyumadık bu tapeciği bekledik. Sezon finali bu olmaz herhalde
25 Mart dediler durdular bu mudur yani. Burak Erdoğan'ın popiş popiş videosu. Tamam çok iğrenç bi muhabbet ama abarttıkları gibi bişey çıkmadı
Valla ttnet yarın interneti kescek diye bi haber var ama inanmadım:26:
Bu capsler beni öldürecek
Eki Görüntüle 1036444
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili olabilir.Ölümlerinin üzerindeki karanlık gerçekler tam olarak ortaya çıkmadı çünkü.
Benim de çevremde konuşulan Muhsin Yazıcıoğlu'nun uçak düştükten sonra hayattayken orada öldürüldüğü,görüntülerinin bulunduğu ve bu işe bulaşanların vicdan azabı çekiyoruz diye konuştukları.Ne kadar doğru ne kadar gerçek bilinmez tabi.
Açıkçası çok büyütülen şeylerden hiçbir zaman pek umudum olmamış ve çok şey beklememişimdir.
Ben bugünü beklemedim şahsen. Bir şey çıkacağına da inanmıyorum. Çünkü çok umutlanıldı. Ben bile bu kadar umutlananı görsem, bir iki gün geciktirir daha da meraklandırırdım
Ama gün daha yeni başladı. Belli de olmaz .
Dindar nesilden anladıkları buymuş demek
"Aşkım aylavyu"da koptum
Muhteşem bir ingilizce
umarım sezon finali bu değildir, yarın geceye kadar vakit var
şu an içime doğdu. seçimden bikaç gün önce başka bişey olacak... tapeleri yayınlayanlar bu noktaya kadar getirip böyle bırakmazlar bence...
belki de son dakika sürprizi yapacaklardır. Herkes ayyy bu muymuş çektikten sonra büyük vurabilirler...
ben muhsin yazıcıoğlu ile iddiayı zerre umursamam
bir maraslı olarak akrabalarımdan hamile kadınların karınlarının deşilip bebeklerinin katledilğini biliyorum
hala aglıyoruz onlar için
maraş dağları unutmadı muhsin yazıcıoğlunu hesabımız ahirette