• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: 25 Martta ne çıkartırsanız çıkarın...

25 Mart dediler durdular bu mudur yani. Burak Erdoğan'ın popiş popiş videosu. Tamam çok iğrenç bi muhabbet ama abarttıkları gibi bişey çıkmadı

Berbat bir ingilizceydi, atlata atlata okuyup geçtim.

Ama ne var biliyor musunuz ? Benim erkek arkadaşım vardı, benim beni seven babama laflar söylerdi.
Sonra ortaya ne çıktı biliyor musunuz? Meğer kendi babası, sorumsuzun önde gideniymiş.
Yani beni suçladığı şey meğerse aslında hep kendi ailesinde, kendinde suçladığı bir şeymiş.
Beni suçlarken kendi içinde bastırdıkları vardı .
Benim sevgilim de balık burcuydu ve de. Ortak noktanın böyle tesadüfü :ssz:

Umarım anlatmak istediklerim anlaşılmıştır :34: Videoyu izleyenler ilk baştaki açıklamaları okudularsa beni de anlamışlardır :1:

25 Mart dediler durdular bu mudur yani. Burak Erdoğan'ın popiş popiş videosu. Tamam çok iğrenç bi muhabbet ama abarttıkları gibi bişey çıkmadı

Açıkçası çok büyütülen şeylerden hiçbir zaman pek umudum olmamış ve çok şey beklememişimdir.
Ben bugünü beklemedim şahsen. Bir şey çıkacağına da inanmıyorum. Çünkü çok umutlanıldı. Ben bile bu kadar umutlananı görsem, bir iki gün geciktirir daha da meraklandırırdım :1:
Ama gün daha yeni başladı. Belli de olmaz .:34:

Son düzenleme:
Bu capsler beni öldürecek :1::1:
$BjhmFdECQAALUW_.jpg

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili olabilir.Ölümlerinin üzerindeki karanlık gerçekler tam olarak ortaya çıkmadı çünkü.

Benim de çevremde konuşulan Muhsin Yazıcıoğlu'nun uçak düştükten sonra hayattayken orada öldürüldüğü,görüntülerinin bulunduğu ve bu işe bulaşanların vicdan azabı çekiyoruz diye konuştukları.Ne kadar doğru ne kadar gerçek bilinmez tabi.

kizlar bende 25 mart da neler cikacak cok meraktayim...
netde bu haberlere rastliyoruz buraya aktarayim insaALLAH...

Paralellerin yakında yayınlayacağı montaj görüntüler..

Muhsin Yazıcıoğlu öleceğini biliyordu ve 2 rekat namaz kılmak istedi diyecekler. Hakan Fidan'da Başbakan'ı arayıp 2 Rekat namaz kılması için izin isteyecek. Başbakan Erdoğan'da izni verecek.!

İşte yayınlayacak oldukları montaj namaz görüntüsü de bu!

$muhsin-yazicioglu-nun-namaz-kildigi-fotograf-gercek-mi--.jpg

Kazdan sonra namaz kılarken fotoğrafı çekilen Yazıcıoğlu'nunn bu görüntüsünün gerçek olup olmadığı tartışılıyor.
BBP kurucularından, Erzurum Eski İl Başkanı ve MKYK eski üyesi Emrullah Önalan, dün Yazıcıoğlu davasının seyrini değiştirecek bilgiler verdi. Önceki gün de Dilipak benzer iddialar ortaya attı.

Çıkan haberlerin ardından heyecana kapılan ve teyit almaksızın fotoğrafı haberleştiren haber siteleri bir yanlışa imza attı.. İşte Muhsin Yazıcıoğlu'nun son anları gibi başlıklarla verilen fotoğrafın gerçek olmadığını kaynağına ulaşarak teyit ettik.

Fotoğrafı araştırmadan, teyit etmeden kullanan ve yayınlayan haber sitelerinin binlerce insanı yanlış yönlendirmesi tepkilere neden oldu. "Böyle habercilik anlayışı olmaz" şeklinde yorumlanan olayın yanlışlığına bazı BBP ve Alperen Ocaklı yöneticilerin de alet olması dikkatlerden kaçmadı.

http://www.internetajans.com/haber/muhsin-yazicioglu-nun-namaz-kildigi-fotograf-gercek-mi--/

$1394794_647737585298323_519937774_n.jpg

birde iste su muta nikah iddalari var fakat ben onlarada pek inanmam cünkü basbakanimiz nereye gitse ya hep emine erdogan yaninda oluyor yada kizi...

Son düzenleme:
Açıkçası çok büyütülen şeylerden hiçbir zaman pek umudum olmamış ve çok şey beklememişimdir.
Ben bugünü beklemedim şahsen. Bir şey çıkacağına da inanmıyorum. Çünkü çok umutlanıldı. Ben bile bu kadar umutlananı görsem, bir iki gün geciktirir daha da meraklandırırdım :1:
Ama gün daha yeni başladı. Belli de olmaz .:34:

şu an içime doğdu. seçimden bikaç gün önce başka bişey olacak... tapeleri yayınlayanlar bu noktaya kadar getirip böyle bırakmazlar bence...

biri "fuat avni, abdullah gül çıkarsa buna sezon finali derim" demiş:1::1::1:

şu an içime doğdu. seçimden bikaç gün önce başka bişey olacak... tapeleri yayınlayanlar bu noktaya kadar getirip böyle bırakmazlar bence...

Ben de aynen bunu düşünüyorum . Seçimden bir-iki gün önce :34: Bahsedilmeyen büyük bir bomba.

Son çıkan tapenin gözdağı için yayınlandığı ve şu an sıkı pazarlık yapıldığı konuşuluyor ne kadar doğru tabi bilemeyecem:ssz:
Ayyy bunu da paylaşmazsam çatlarım Burak Erdoğan (temsili) :1::1:
$BjhmdtVCAAAlH8C.jpg

belki de son dakika sürprizi yapacaklardır. Herkes ayyy bu muymuş çektikten sonra büyük vurabilirler...

zaten bu videoyu kaldırdı yarım saat mi ne kaldı, ama millet hemen kopyalamış maşallah:27::27:

her an yenisini yükleyebilir

ben muhsin yazıcıoğlu ile iddiayı zerre umursamam
bir maraslı olarak akrabalarımdan hamile kadınların karınlarının deşilip bebeklerinin katledilğini biliyorum
hala aglıyoruz onlar için

maraş dağları unutmadı muhsin yazıcıoğlunu hesabımız ahirette

Evet, bende bu konuda hemfikirim. Alevi kökenli biri olarak bende Marasin, Sivasin hikayelerini tabi hep biliyorum.
Aklima geldikçte üzülmekten baska birsey yapamiyorum. Sivasta o toplulugun, "allahu ekber" bagirmasini unutamiyorum.
O toplulugun karsisinda polis, itfaye sadece seyirci kalmisti. Yani lütfen, hiç kimse burda hukuktan konusmasin.

Konuya gelirsek, bende çok merak ediyorum. Gerçe her ne çikarsa çiksin, akpciler yine bunada kilif bulurlar.
Yani zaten akpye oy vermeyen insanlarin nedenler daha sabitlesir, akpye zaten oy vermek isteyen insanlar
30 marta yine verir. Kendi parasini çalindigini inanmayan insan, hiçbirsey inanmaz.

Son düzenleme:
Back