Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben muhsin yazıcıoğlu ile iddiayı zerre umursamam
bir maraslı olarak akrabalarımdan hamile kadınların karınlarının deşilip bebeklerinin katledilğini biliyorum
hala aglıyoruz onlar için
maraş dağları unutmadı muhsin yazıcıoğlunu hesabımız ahirette
Muhsin Yazıcıoğlu ihtimali gerçekse çok üzülürüm eğer
Bugün Muhsin yazıcıoğlu Suikastına ilişkin soruşturmayı yürüten savcılar; Şeref Gürkan ile Mustafa Başer tasfiye edilmiş.
ben muhsin yazıcıoğlu ile iddiayı zerre umursamam
bir maraslı olarak akrabalarımdan hamile kadınların karınlarının deşilip bebeklerinin katledilğini biliyorum
hala aglıyoruz onlar için
maraş dağları unutmadı muhsin yazıcıoğlunu hesabımız ahirette
nasıl yani
kim yaptırdı anlamadım yazıcıoğlu mu
kızlar nette konuyla ilgili cok fazla bilgi var anıp üzülmek istemiyorumKanım dondu okurken
Talimatı o mu vermiş? Peki neden?
muhsin yazıcıoğlu o davada beraat etmiştir. lütfen ölen birinin arkasından konuşmayın nitekim o dönemde 78 -80 ve sonraki yıllarda maraş gibi hocalı gibi katliamları birileri sağcılar yaptı birileri solcular yaptı denilip çatışşma ortamı yaratılmıştır. allah bir daha göstermesin. şimdi daha bilinçliyiz inşallah. insanların aklını da bulandırma
Ne yazıkki medya devlet yönlendirmesiyle haber yaptığı için gerçekleri öğrenme şansımız olmuyor. (Her iktidar zamanında)Cidden mi ya
Al sana şüphe uyandıran bir hamle daha..
Her olayda birileri görevden alındı..
Tarafsız bakıp önce anlamaya çalışıyorum sonra içine girince o kadar soru işareti oluşuyor ki bu kez doğru söylediklerine inanmıyorum..
Ortaya atılan iddialar sadece dublaj,montaj,dış güçler,paralel yapı,lobiler diye açıklanamaz..
Bilmek hakkımız..
Bir hocadan devlet adına bu iş yapılabilirmi diye sorup fetva alınıyor ve mit müsteşarına talimat veriliyor
Ben buna inanmak istemiyorum bu kadar da olmasın lütfen...
Ne yazıkki medya devlet yönlendirmesiyle haber yaptığı için gerçekleri öğrenme şansımız olmuyor. (Her iktidar zamanında)
Kısıtlı, bölük pörçük bilgilerle derme çatma fikirler oluşturuyoruz.
Hiç birşey bilmiyoruz aslında. Hem de hiç.
Evet her dönem için geçerli bu ama bu dönem çok fazla ortalığa dökülmüş iddia var ve haliyle merak uyandırıyor.
İdare eden açıklamalar yerine tatmin edici ifadeler kullansalardı keşke...
Ama her zaman ki gibi bilmememiz en doğrusu diye düşünülüyor belki kendi menfaatleri belkide ülke çıkarları adına:26::44:
Keşke canım keşke...
Temiz toplum, temiz siyeset, tam bağımsız yargı ve tam bağımsız medya İnşallah.
Bu Ülke hepimizin.
yani menderes gibi asılan özal gibi öldürülen muhsin yazıcıoğlu gibi yine öldürülen ve başbakanımız gibi binbir plan hazırlanan artık yemiyorlar sularına gidersen iyisin yok gittmezsen sonucu belli . başbakanımızın milyonlarca duacısı var çok şükür. biri de benim .
21.12.2012 bile böyle heyecanla beklenmemişti be. Bana bir şey çıkmaz gibi geliyor ama çıkarsa da diyorum yolsuzluk iddiasından daha büyük ne olabilir. İnşallah öyle çook büyük bir şey değildir, yoksa hepimizin psikolojisi bozulur.