• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: 25 Martta ne çıkartırsanız çıkarın...

gece 12 de koysalar bari, bugun youtube ve facebooku da kapatmazlarsa tabii:27::27:

ben muhsin yazıcıoğlu ile iddiayı zerre umursamam
bir maraslı olarak akrabalarımdan hamile kadınların karınlarının deşilip bebeklerinin katledilğini biliyorum
hala aglıyoruz onlar için

maraş dağları unutmadı muhsin yazıcıoğlunu hesabımız ahirette

bir maraslı olarak akrabalarımdan hamile kadınların karınlarının deşilip bebeklerinin katledilğini biliyorum

nasıl yani :53:
kim yaptırdı anlamadım yazıcıoğlu mu

Muhsin Yazıcıoğlu ihtimali gerçekse çok üzülürüm eğer:5:
Bugün Muhsin yazıcıoğlu Suikastına ilişkin soruşturmayı yürüten savcılar; Şeref Gürkan ile Mustafa Başer tasfiye edilmiş.

Cidden mi ya:50::50::50:
Al sana şüphe uyandıran bir hamle daha..
Her olayda birileri görevden alındı..
Tarafsız bakıp önce anlamaya çalışıyorum sonra içine girince o kadar soru işareti oluşuyor ki bu kez doğru söylediklerine inanmıyorum..
Ortaya atılan iddialar sadece dublaj,montaj,dış güçler,paralel yapı,lobiler diye açıklanamaz..
Bilmek hakkımız..
Bir hocadan devlet adına bu iş yapılabilirmi diye sorup fetva alınıyor ve mit müsteşarına talimat veriliyor:50::50::50:
Ben buna inanmak istemiyorum bu kadar da olmasın lütfen...

Kanım dondu okurken :53::53:
Talimatı o mu vermiş? Peki neden?

muhsin yazıcıoğlu o davada beraat etmiştir. lütfen ölen birinin arkasından konuşmayın nitekim o dönemde 78 -80 ve sonraki yıllarda maraş gibi hocalı gibi katliamları birileri sağcılar yaptı birileri solcular yaptı denilip çatışşma ortamı yaratılmıştır. allah bir daha göstermesin. şimdi daha bilinçliyiz inşallah. insanların aklını da bulandırma

nasıl yani :53:
kim yaptırdı anlamadım yazıcıoğlu mu

Kanım dondu okurken :53::53:
Talimatı o mu vermiş? Peki neden?
kızlar nette konuyla ilgili cok fazla bilgi var anıp üzülmek istemiyorum
yengemin ablası maras olaylarında 8 aylık hamile haline bakılmadan karnı deşilip bebeği öldürülmüştür
yengem hcıkırıklarla anlatır
annem ve teyzem ölümden dönmüş
dayım sağ gözünü kaybetmiş
annemin sınıf arkadası daha okula gitmesine ragmen öldürülmüş
köyümüzde sokaktaki genc yaslı herkes sebep gösterilmeden toplanıp yıllarca hapislerde çürütülmüştür
unutmam unutturmam

muhsin yazıcıoğlu o davada beraat etmiştir. lütfen ölen birinin arkasından konuşmayın nitekim o dönemde 78 -80 ve sonraki yıllarda maraş gibi hocalı gibi katliamları birileri sağcılar yaptı birileri solcular yaptı denilip çatışşma ortamı yaratılmıştır. allah bir daha göstermesin. şimdi daha bilinçliyiz inşallah. insanların aklını da bulandırma

haklsıınız adil yargı sistemimizi unutmusum
o davada ifade verenlerin bize emri muhsin yazıcıoğlu verdi dediğini unutmuyorum malesef
ölen biri olması onu aklamıyor
malesef o günler hala yasanıyor bakınız en son gezi olayları

25 martı dört gözle bekliyorum

Benim de çevremde konuşulan Muhsin Yazıcıoğlu'nun uçak düştükten sonra hayattayken orada öldürüldüğü,görüntülerinin bulunduğu ve bu işe bulaşanların vicdan azabı çekiyoruz diye konuştukları.Ne kadar doğru ne kadar gerçek bilinmez tabi.

Sandıktan umudu olmayan bazı kesimlerin yapamayackları hiç bir şey yoktur artık. Ancak allah herşeyi görüyor. Bu ülkenin çektiği nedir arkadaş bi rahat verin

Ne çıkarsa çıksın açık ara kimin çıkacağı belli bence ama her şey için çok erken 30 martta her şey belli

olur. Ama sonuç belli bence
:24:

Cidden mi ya:50::50::50:
Al sana şüphe uyandıran bir hamle daha..
Her olayda birileri görevden alındı..
Tarafsız bakıp önce anlamaya çalışıyorum sonra içine girince o kadar soru işareti oluşuyor ki bu kez doğru söylediklerine inanmıyorum..
Ortaya atılan iddialar sadece dublaj,montaj,dış güçler,paralel yapı,lobiler diye açıklanamaz..
Bilmek hakkımız..
Bir hocadan devlet adına bu iş yapılabilirmi diye sorup fetva alınıyor ve mit müsteşarına talimat veriliyor:50::50::50:
Ben buna inanmak istemiyorum bu kadar da olmasın lütfen...
Ne yazıkki medya devlet yönlendirmesiyle haber yaptığı için gerçekleri öğrenme şansımız olmuyor. (Her iktidar zamanında)
Kısıtlı, bölük pörçük bilgilerle derme çatma fikirler oluşturuyoruz.
Hiç birşey bilmiyoruz aslında. Hem de hiç. :30:

Ne yazıkki medya devlet yönlendirmesiyle haber yaptığı için gerçekleri öğrenme şansımız olmuyor. (Her iktidar zamanında)
Kısıtlı, bölük pörçük bilgilerle derme çatma fikirler oluşturuyoruz.
Hiç birşey bilmiyoruz aslında. Hem de hiç. :30:

Evet her dönem için geçerli bu ama bu dönem çok fazla ortalığa dökülmüş iddia var ve haliyle merak uyandırıyor.
İdare eden açıklamalar yerine tatmin edici ifadeler kullansalardı keşke...
Ama her zaman ki gibi bilmememiz en doğrusu diye düşünülüyor belki kendi menfaatleri belkide ülke çıkarları adına:26::44:

Evet her dönem için geçerli bu ama bu dönem çok fazla ortalığa dökülmüş iddia var ve haliyle merak uyandırıyor.
İdare eden açıklamalar yerine tatmin edici ifadeler kullansalardı keşke...
Ama her zaman ki gibi bilmememiz en doğrusu diye düşünülüyor belki kendi menfaatleri belkide ülke çıkarları adına:26::44:

Keşke canım keşke...
Temiz toplum, temiz siyeset, tam bağımsız yargı ve tam bağımsız medya İnşallah.
Bu Ülke hepimizin. :72:

Keşke canım keşke...
Temiz toplum, temiz siyeset, tam bağımsız yargı ve tam bağımsız medya İnşallah.
Bu Ülke hepimizin. :72:

Aynen öyle her alanda sevdiğim insanlarla ters düşmekten sırf siyasi gündem yüzünden tartışmaktan sıkıldım.
Ben hiç böyle bir dönem hatırlamıyorum kutuplaşma siz biz demeler o kadar normal ki artık.
Oysaki aynı gemideyiz..
Baştakiler sert söylemlerine devam ettikçe de bu böyle devam eder.
Demokrasinin sözde değil özde yaşandığı uygulanır olduğu bir ülke dileğiyle...
Veda konuşması gibi oldu:1::1:

yani menderes gibi asılan özal gibi öldürülen muhsin yazıcıoğlu gibi yine öldürülen ve başbakanımız gibi binbir plan hazırlanan artık yemiyorlar sularına gidersen iyisin yok gittmezsen sonucu belli . başbakanımızın milyonlarca duacısı var çok şükür. biri de benim .

ben de varım :)

Allah onu insanların şerrinden, iftiralarından, kötülüklerinden, insanların iğrençliklerinden korusun.

ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.

gülen hoca efendi hazretleri hele...!!!!

hoca efendiymişmiş

bakalım görelim 4 saat kaldı, fos mu çıkcak ya da dedikleri kadar sağlam bişey mi

Dilerim bu çirkin iddealar asılsız olsun.
Zira Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına ve Bakanlarına hiç yakışmıyor. :72:

21.12.2012 bile böyle heyecanla beklenmemişti be. :37: Bana bir şey çıkmaz gibi geliyor ama çıkarsa da diyorum yolsuzluk iddiasından daha büyük ne olabilir. İnşallah öyle çook büyük bir şey değildir, yoksa hepimizin psikolojisi bozulur. :27:

21.12.2012 bile böyle heyecanla beklenmemişti be. :37: Bana bir şey çıkmaz gibi geliyor ama çıkarsa da diyorum yolsuzluk iddiasından daha büyük ne olabilir. İnşallah öyle çook büyük bir şey değildir, yoksa hepimizin psikolojisi bozulur. :27:

aynen 21 aralıkta hiç heycan yapmamıstım
acıkcası umursamamıstımda

ama suan uyku tutmuyor
gözler haramzadelerde yada fuatavni de

bu arada 247 milyar dolar yolsuzlk 4 bakan istifası basbakanın ve oğlunun evinde 1 milyar dolar para olması
bundan daha büyük ne olabilir diyorum bende

Back