Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Jelesec körü körüne doktoruna bağlı olanlardan değildir Nolac cım.Sonucu kötü olsaydı vallahi adamı burda yerle bir ederdi emin ol.

bilen bilir deliyimdir ilk doktorumu yazdım sonucumdan memnun değilim diye bundan da olmasam kimse tutamaz yazardım

Gördüm.ama ne biliyim arkadaş olunca filan görcem zannediyorum saf gibi.orda olduğunu farketmedim bu arada süper.kaçyıllık hâli bu

Senin arkadaşlık talebin duruyormuş.Şimdi kabul ettim sevgili nolac.Arkadaş olmayan göremez zaten resimlerimi.Ya ordaki resimler çok karışık aslında düzenleme yapmam lazım.Çoğu 7-8 aylık halleri.Öncesi-sonrası resimler (beraber yanyana doktorumun çektikleri) 3 aylıktı.KArın resimleri de 1.5 yıllık hali.Ortaya karışık yani.Sütyenli resimler ise sanırım gene 8-9 aylık .

Slm herkese cvplar icin tsk ederim doktor arastirirken sizlerden cok yorum okudum
Ve bugun ercan beyle gorustum kararim hep o geldi icimden borc Hal edicem artik Ben burdan nsl yazilir falan tam ogrenmed cvp seklinde yaziyorum 7 yada 8 haziranda olucam yanliz olucam korkuyorum cok uykularim kaciyo

Korkma Nurgül. Dinlendiğin ve sana 15 gün bakacak biri olduğu takdirde sorun yok

Kuzenim bakicak AMA buraya donersem ya atlatimda onemlisi
Sorular sorsam cvplarsiniz demi bircok sey ogrendim AMA yinede acaip bu duygu
Yanlarimdada lipo yapicak yeni yontem olur ins
Resim gormem mumkunmu lutfen Ben don bikac yildir aynanin karsisinda hayalller
Kuruyodum cok yaklastim

Yorumlarinizi okumustum Kim bilmiyorum demistiki bu amelyat girince doktor
Bey digertaraflarida duzeltiyo lipo ile sutyen altlarini bu sadece gogus amelyatinda yoksa diger amelyattada yaparmi
gordum cok destek oluyosunuz birbirinize yeni katilanlara lutfen benide yanliz birakmayin yoksa 7 haziran gelmez amelyata girerken biri olmasi onemli mi Benim biiki disinda kimse bilmiyo sonrasinda oldum diye ariycam kismetse

Kimse Yok galiba uyku haram oldu nsl bu zmn gececek sizinde kaslariniza dikis attimi Ben sadece bikiside gormustum
Canli cok kotu olmustu kadin ay buldu toparlanmasi Ben cok korkuyorum
Ic dikisten ya

ben 1.ay oldu karın germe olalı buradan tanışıp arkadaş olduklarım yanımda idi nurgul inan korktuğum gibi değilmiş kolay atlattım

doktor lipo yapıyor ama tabi sen yine detaylı sor konuş canım

bizim tayfa yanında olur merak etme ameliyat bahane toplanıp dedikodu yapmak şahane durumu bizimki

Kimse Yok galiba uyku haram oldu nsl bu zmn gececek sizinde kaslariniza dikis attimi Ben sadece bikiside gormustum
Canli cok kotu olmustu kadin ay buldu toparlanmasi Ben cok korkuyorum
Ic dikisten ya

rahat ol işinde çok başarılı bi doktor tam donanımlı bi hastane resim 25.mesajın olması lazım görmen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…