Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Jelesec ben zaten seni gorunca liposuction ve karin germe basligindan buraya yoneldim. Cunku profiline baktigimda hem eski kullaniciydin hem de dedigim gibi reklam yapmadigin cok belliydi.
Cok guven verdin bana:)
Benim bahsettigim doktor hakkinda reklam yapan kullanicilardan hesaplari kapatilmis olanlar bile var. Gercekten cok yazik. Ticaretten hicbir farki yok. Zaten sen iyi bir doktorsan ve istenilen sonuca ulasabiliyorsan boyle kucuk hesaplara gerek yok.

Ben de Istanbuldayim. Tekrar bulusursaniz ve haftasonuna denk gelirse gelmeyi cok isterim:)

Son düzenleme:
ben meme küçültme ve bazı bölgelerden lazer lipo oldum,aslında karın ve meme için anlaştım ama doktora karın ameliyatı olanı görememiştim,karnımı son anda iptal ettirdim,canlı örnek,bentoprak...ada22...serap38...nlglpd...görünce tamam dedim,eylülde karın germe ameliyatım var Allah izin verirse

Öncelikle çok teşekkürler,güven duyulan biri olmak hem meme küçültme hemde karın germe topiğinde inan beni çok mutlu ediyor...insanlar şeffaf olamıyor bu üzücü,çok mutsuz olan arkadaşlar oldu sırf buralarda yapılan gerçek olmayan yorumlar yüzünden yanlış seçimler yaptılar...yazık hem dünya para ver hemde karşılığında çok kötü sonuçlar yaşa...

dididi,bence doktorun kendisiyle görüş fiyat konusunda daha uygun birşey söyleyecektir sana çünki ben annemi götürdüm Ercan beye karın germe için 4,500 gibi bir fiyat verdi.gerçi ameliyatı yapacagı hastaneye görede değişiyor fiyat.

anlamadım 4,500 nasıl oluyor bu? Bende eski hastası sayılırım bana bu fiyatı vermedi...olan arkadaşlar hepsi 6...7bin arası ödediler...memorial hastanesi,annene nerede yapacak peki? bu arada burunla çene ameliyatını çok beğendim

yazmıştım hastaneden hastaneye degısıyor dıye Memorıal hastanesınde fıyatlar daha yüksek ben gebzede oturuyorum yüzyıl hastanesinde de ameliyatlarını yapıyor kendısi.

yazmıştım hastaneden hastaneye degısıyor dıye Memorıal hastanesınde fıyatlar daha yüksek ben gebzede oturuyorum yüzyıl hastanesinde de ameliyatlarını yapıyor kendısi.

Ben şimdi sadece memorialde yapıyor biliyorum...sormuştum bana başka hastane söylememişti

Aradım telden...(aradığınız numaraya ulaşılamıyor dedi)yine nerelere gittin gezmeye ...bir alo de dedikodu yapmamız lazım

yazIlarInIzIn hepsini okumamIstIm, yeni okudum cok genc misin. KIloluda degilsin bence, dogumda yapmamIsIn. Evet göbek olabilir fakat genelde karIn germe olan hanImlar, ya cok kilo alIp vermekten sarkIklIk, yada hamileliklerden sonraki olusan sarkIklIk düzeltiliyor. Suan belki düsünemiyorsun, fakat belirli yastan sonra cocuk istegi olabiliyor. Bence muhakkak bizden önce iyi bir dokt. görüsmeni tavsiye ederim. Bizim fikirlerimiz ancak tahminen olabilir, yanlIs yönlerdirmekte kimse istemez. Belki sIrf lipoyla sorun cözülebilir. Son teknoloji lipo sIkIlastIrma özelligine sahip......

Sana katılıyorum ADACIM...,ne yapılacağını doktor sana söyler DİDİ, bizler başımızdan gecenleri ve kendi fikirlerimizi yazıyoruz arkadaşım:13:

Resimlerini koyda bana doping olsun...2 bakayım kendimi hayal edeyim Ada22

Son düzenleme:

Jelesec ve ada222,

Evet doktor bey hangisini uygun gorurse onu olacagim. Ama ameliyat olanlarin tavsiyelerini almak bile muayeneye gitmeden insanin kafasinda bir fikir olusmasini sagliyor:)

Antalya dan sonra Almanya ya yanına uçarım bakarsın sen işi için gel canım...ben sana en sevdiğin yemeği yaparım (ISPANAK) bak nasıl biliyorum

bak simdi sasIrdIm, nereden biliyosun? Ispanak icin de olsa gelirim......hastanedede hergün bana Ispanak getirdiler biliyomusun..... 7 gün olsa yerim....

Jelesec ve ada222,

Evet doktor bey hangisini uygun gorurse onu olacagim. Ama ameliyat olanlarin tavsiyelerini almak bile muayeneye gitmeden insanin kafasinda bir fikir olusmasini sagliyor:)

icin rahat olsun dididi, sen nekadar kendini güvende hissedersen herseyi daha kolay atlatIyorsun.....

jelesec ben gecen sene götürmüştüm annemi demekki artık o hastaneye gelmiyor ercan bey.

Herkesi aradım telde neredeyse hani nasıl olur bizlere bu fiyatlara yapıldı yapılıyor diye kendi kendimi yedim:18: pazar günü olmasa doktoru bile aramayı düşündüm,bende gebzede olayım diye,gecen seneyle bu sene fiyatları artmış artmaya da devam ediyor...tabi Memorial iyi bir hastane...fiyatın yüksek olması olağan..

Korkum 1..2 seneye kadar Türkiye den gitmesi,sürekli Amerika da ameliyatlara gidiyor...yakında yerleşirse oraya şaşırmam

bak simdi sasIrdIm, nereden biliyosun? Ispanak icin de olsa gelirim......hastanedede hergün bana Ispanak getirdiler biliyomusun..... 7 gün olsa yerim....

Hastanede ilk gün refakat eden sana bendim canım...etli yemek geldi gönderdik, sonra ıspanak geldi çok severim hergün olsa yerim demiştin unuturmuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…