Buralarda kimin ne olduğu inan belli değil,bahsettiğim topik de...kadın övdüğü doktora ameliyat olmamış,hatta başka doktorada olmamış,başka şehirden istanbuldaki doktoru övüyor,yaman çelişki...aylardır forumda bilği veriyor ama ne o ameliyatı olmuş nede o doktorun yaptığı işi canlı görmüş...
Bizler yaklaşık 13...15 kişi forumdan tanıştık ve sonrası buluşmalar yaptık,yine toplanırsak mutlaka haber veririz,meme ameliyatı karın ameliyatı,lazer lipo,olanlar canlı canlı görürsün arkadaşım....bizlerde kaçınan yok ben açmaya çok alışmıştım nedeni ilk ameliyat olan forumda bendim,sonradan sayı hızlı bir şekilde arttı
Jelesec ben zaten seni gorunca liposuction ve karin germe basligindan buraya yoneldim. Cunku profiline baktigimda hem eski kullaniciydin hem de dedigim gibi reklam yapmadigin cok belliydi.
Cok guven verdin bana:)
Benim bahsettigim doktor hakkinda reklam yapan kullanicilardan hesaplari kapatilmis olanlar bile var. Gercekten cok yazik. Ticaretten hicbir farki yok. Zaten sen iyi bir doktorsan ve istenilen sonuca ulasabiliyorsan boyle kucuk hesaplara gerek yok.
Ben de Istanbuldayim. Tekrar bulusursaniz ve haftasonuna denk gelirse gelmeyi cok isterim:)
Kizlar merhaba,
Bende 26 yasindayim ve ne yazikki cok uzun yillardir gobek problemim var. 36 bedenken bile cok gevsek yumusak ve asla dumduz olmayan bir gobegim vardi. Hep yedikce sisen,zayif olsam bile bikini giymekten rahatszi oldugum. Su anda 1.59 boyunda 57 kilodayim. Diyetisyen kontrolunde spor salonuna giderek kilo veriyorum/ Sirf ameliyat olmak icin agustos ayinda 2 haftalik izin aldim. Fakat henuz hangi doktora olacagima karar veremedim. Forumdaki ilgili butun basliklari okuyorum. Ozellikle bazi doktorlar icin reklam amacli yazildigi cok belli. Hep yeni uyelik almis kisilerin ilk yazilari oluyor ve direk doktoru overek giriyorlar. Simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca Ercan Bey bana daha guvenli gibi geldi.
Asistaniyla konusup 21 Temmuz'a on randevu aldim. Agustos'a kadar olabildigim kadar zayif olup lazer lipoliz ya da karin germe (doktor bey hangisini uygun gorurse) ameliyatina oyle girmek istiyorum. Fakat telefonda asistani 7000-7500 TL gibi bir rakam verdi lazer lipoliz icin. Karin germenin daha da pahali olacagini dusunuyorum. Siz hic indirim aldiniz mi?
Bir de gobek bolgesinden ameliyat olan arkadaslar gercekten gobeginiz dumduz oldu mu? Hala yemek yedikce sisiyor mu?
dididi,bence doktorun kendisiyle görüş fiyat konusunda daha uygun birşey söyleyecektir sana çünki ben annemi götürdüm Ercan beye karın germe için 4,500 gibi bir fiyat verdi.gerçi ameliyatı yapacagı hastaneye görede değişiyor fiyat.
anlamadım 4,500 nasıl oluyor bu? Bende eski hastası sayılırım bana bu fiyatı vermedi...olan arkadaşlar hepsi 6...7bin arası ödediler...memorial hastanesi,annene nerede yapacak peki? bu arada burunla çene ameliyatını çok beğendim
yazmıştım hastaneden hastaneye degısıyor dıye Memorıal hastanesınde fıyatlar daha yüksek ben gebzede oturuyorum yüzyıl hastanesinde de ameliyatlarını yapıyor kendısi.
Can boğazdan geliyor diyeceğim ama olmayacak...Can boğazdan gelip,paralar estetiğe gidiyor bendeyok be güzelim sen yemek dediğime bakma hep salata hep salata (
İstersen sor yarın doktorumuza Nil in dikişlerini nasıl alıyorsunuz diye anlatsın sana:))) eminim çok eğlendiğini söyleyecektir
Sexsi karınlı arkadaşım naber?
iyilik güzellik arkadasIm, özledim seni.....görüsemedik bir türlü......
yazIlarInIzIn hepsini okumamIstIm, yeni okudum cok genc misin. KIloluda degilsin bence, dogumda yapmamIsIn. Evet göbek olabilir fakat genelde karIn germe olan hanImlar, ya cok kilo alIp vermekten sarkIklIk, yada hamileliklerden sonraki olusan sarkIklIk düzeltiliyor. Suan belki düsünemiyorsun, fakat belirli yastan sonra cocuk istegi olabiliyor. Bence muhakkak bizden önce iyi bir dokt. görüsmeni tavsiye ederim. Bizim fikirlerimiz ancak tahminen olabilir, yanlIs yönlerdirmekte kimse istemez. Belki sIrf lipoyla sorun cözülebilir. Son teknoloji lipo sIkIlastIrma özelligine sahip......
yazIlarInIzIn hepsini okumamIstIm, yeni okudum cok genc misin. KIloluda degilsin bence, dogumda yapmamIsIn. Evet göbek olabilir fakat genelde karIn germe olan hanImlar, ya cok kilo alIp vermekten sarkIklIk, yada hamileliklerden sonraki olusan sarkIklIk düzeltiliyor. Suan belki düsünemiyorsun, fakat belirli yastan sonra cocuk istegi olabiliyor. Bence muhakkak bizden önce iyi bir dokt. görüsmeni tavsiye ederim. Bizim fikirlerimiz ancak tahminen olabilir, yanlIs yönlerdirmekte kimse istemez. Belki sIrf lipoyla sorun cözülebilir. Son teknoloji lipo sIkIlastIrma özelligine sahip......
Antalya dan sonra Almanya ya yanına uçarım bakarsınsen işi için gel canım...ben sana en sevdiğin yemeği yaparım (ISPANAK) bak nasıl biliyorum
Jelesec ve ada222,
Evet doktor bey hangisini uygun gorurse onu olacagim. Ama ameliyat olanlarin tavsiyelerini almak bile muayeneye gitmeden insanin kafasinda bir fikir olusmasini sagliyor:)
jelesec ben gecen sene götürmüştüm annemi demekki artık o hastaneye gelmiyor ercan bey.
bak simdi sasIrdIm, nereden biliyosun? Ispanak icin de olsa gelirim......hastanedede hergün bana Ispanak getirdiler biliyomusun..... 7 gün olsa yerim....