Evet bildiginiz Ercan Bey siz kendinizi anlatirken, kilonuz icin nasil uzuldugunuzu sizi psikoljik olarak nasil etkilediginizi anlatirken sizi anliyor.
Doktorun isinde ne kadar iyi oldugu bir yani bence hasta doktor iliskisi de onemli. Vucudunuzda fazlaliklariniza bakarken zaten sizin memnun olmadiginiz yerleri soyluyor ve genel hattiyla vucudunuzda nasil bir degisim olacagini gosteriyor.
Tesekkurler nlgld. Bir dahaki Bulusmaniza artik hepimiz gobegimiz acik giyinir geliriz
Dididi cim hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım:) Senin adına sevindim güzelim benim.Sen zaten koymuştun kafana.15 inde hastanedeyiz hep beraber di mi Jelesec dididi ye canlı yayın yapank:))
Evet bildiginiz Ercan Bey siz kendinizi anlatirken, kilonuz icin nasil uzuldugunuzu sizi psikoljik olarak nasil etkilediginizi anlatirken sizi anliyor.
Doktorun isinde ne kadar iyi oldugu bir yani bence hasta doktor iliskisi de onemli. Vucudunuzda fazlaliklariniza bakarken zaten sizin memnun olmadiginiz yerleri soyluyor ve genel hattiyla vucudunuzda nasil bir degisim olacagini gosteriyor.
Tesekkurler nlgld. Bir dahaki Bulusmaniza artik hepimiz gobegimiz acik giyinir geliriz
Selammmm:))
Evet bender lazerlipoliz iin gun aldim. Temmuz 15 kismetse ameliyat oluyorum. Biliyorum korse icin bana yazi atlatmami cok soylediniz ama ne yapayim bir an once olsun bir an once odemlerimi de atayim 2 ay daha bosuna sisman dolasmayayim dedim:)) Ercan Bey gercekten sizin de dediginiz gibi cok profesyonel ve sicak biri.
nldgglp ve Jelesec ikinize ozellik tum yardiminiz icin tesekkur ederim. Ins guzel sonuclarimida burda paylasiyor olurum:)
Bugün eşim tartıldı 2 kilo gitmiş.Acaip farketmeye başladı artık.20 Nisan da olmuştu tam 2 ayda sonuç belli oldu:) Ödemleri şişlikleri tamamen gitti.
Kızlar ben çıktım iyi geceler.dididi yarın arayacağım seni
Ikinizi de beklerim gelirseniz cok mutlu olurum. Musait olmazsanizda ameliyattan sonra ins:) Cunku gercekten sizleri cok merak ediyorum.
Doktor Bey bana ameliyattan sonra artik diyet yapmana gerek yok cunku 7 8 kilo vermis gibi olacaksin dedi. yani su an 57 kilo olduguma gore tamamen odemlerim gidince 50 kilodaki halim olacakmis. Sadece spor yap ve kilonu koru dedi:)
canım hayırlı olsun ameliyat tarihine az kalmış,umarım en kısa zamanda en iyi sonuçları alırsın,sana msn adresimi vereyim beni eklermisin vesileozden34@hotmail.comIkinizi de beklerim gelirseniz cok mutlu olurum. Musait olmazsanizda ameliyattan sonra ins:) Cunku gercekten sizleri cok merak ediyorum.
Doktor Bey bana ameliyattan sonra artik diyet yapmana gerek yok cunku 7 8 kilo vermis gibi olacaksin dedi. yani su an 57 kilo olduguma gore tamamen odemlerim gidince 50 kilodaki halim olacakmis. Sadece spor yap ve kilonu koru dedi:)
Manken gibi olursun artık...hani yazışmıştık ya özel...rahat rahat bikiniler tatillerkim tutar artık seni
canım hayırlı olsun ameliyat tarihine az kalmış,umarım en kısa zamanda en iyi sonuçları alırsın,sana msn adresimi vereyim beni eklermisin vesileozden34@hotmail.com
vallahi kimse tutamaz. su gobek gitsin buraya da boy boy fotolarimi koymazsam. Ben cektim baskalari cekmesin hesabi:))
vallahi kimse tutamaz. su gobek gitsin buraya da boy boy fotolarimi koymazsam. Ben cektim baskalari cekmesin hesabi:))
dur dididi ben senden önce davranayIm bari boy fotolarIna, hafta sonuna kadar poz vermeyi ögreneyim , merakla bekleyin hafta sonu fotolarImI...
Kime cektirsem..... ne giysem....:)))
dur dididi ben senden önce davranayIm bari boy fotolarIna, hafta sonuna kadar poz vermeyi ögreneyim , merakla bekleyin hafta sonu fotolarImI...
Kime cektirsem..... ne giysem....:)))
Ay yap albüm fizik görelimörnek gördün işte yap alışveriş ...al seksi çamaşırlar ver pozu...aman arkadaş listene çok dikkat et...izinsiz görüntüleri alıp başkalarına yollayanlar olabilir
bu hemen kanunen hem de etik olarak yasak...böyle bir hadsizlik yapmaya kimse cesaret etmemeli bence...sonuçları can yakıcı olabilir
Selammmm:))
Evet bender lazerlipoliz iin gun aldim. Temmuz 15 kismetse ameliyat oluyorum. Biliyorum korse icin bana yazi atlatmami cok soylediniz ama ne yapayim bir an once olsun bir an once odemlerimi de atayim 2 ay daha bosuna sisman dolasmayayim dedim:)) Ercan Bey gercekten sizin de dediginiz gibi cok profesyonel ve sicak biri.
nldgglp ve Jelesec ikinize ozellik tum yardiminiz icin tesekkur ederim. Ins guzel sonuclarimida burda paylasiyor olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?