- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.382
neler yapIyosunuz öyle, yarIm saat falan bakalIm???
Canım mutlaka dene sende sen daha kolay yaparsın zayıf olduğun için..bak bacakların nasıl taş gibi oluyor popo da taş olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neler yapIyosunuz öyle, yarIm saat falan bakalIm???
Canım mutlaka dene sende sen daha kolay yaparsın zayıf olduğun için..bak bacakların nasıl taş gibi oluyor popo da taş olur
Cuma günü Üsküdar Kız kulesine karşı filizler köftede toplantımız var arkadaşlarla.Buyrun ben beklerim oraya:)) Erken ayrılabilirsem gelirim mutlaka Bentoprak cım.Aslında ben bile alabilirim senin dikişleri Sor istersen Ercan beye bu konuda ne kadar ihtisaslaştığımı sadece ve sadece benden alınmasın da şu dikişler kimden alınırsa alınsın.Zaten biz anlaştık bana dikişsiz ameliyat yapacak artık.Adamcağızın ödü kopuyor ben dikiş aldırırken
Ne toplantısı hayırdır,seninde toplantılar hiç bitmiyor maşallah hemide hepisiciği yemekli.Kalan zaman ailecek yemeğe,Sonrada Ercan Beeeey oram buram
Sende mi paniksin dikiş aldırıken benim gibi.İlk dikişlerimi aldırıken Ebdeer vardı yanımda elimi tuttu konuşarak aldırdım.Aaa bak kuş uçuyo diye diye baktım işi bitirmiş Ercan Bey.
Can boğazdan geliyor diyeceğim ama olmayacak...Can boğazdan gelip,paralar estetiğe gidiyor bende yok be güzelim sen yemek dediğime bakma hep salata hep salata(
İstersen sor yarın doktorumuza Nil in dikişlerini nasıl alıyorsunuz diye anlatsın sana:))) eminim çok eğlendiğini söyleyecektir
Ercan bey zaten eğlenceli biri senin dikişlerini alırken ki durumunu düşünemiyorum
Vallahi beni hep en sona bırakıyordu randevu alırken:) Bayağı bir mesai harcıyordu dikişler alınırken.Ben değil ama onun eğlendiği çok belli oluyordu:)) her seferinde ''ahh bir gizli kamera olsada sonra size seyrettirsem '' diyordu:)
Şaka bir yana ama ben gerçekten bu dikiş olayında mahvoluyorum.Gıdıklanma ile karışık korku ve içimden sanki kıcaldamarlarımı çekiyor hissi ile beraber bayılma hissi geliyor.Döktüğüm ter kalp çarpıntısını anlatamam ,anlatması çok güç bir duygu.İnanırmısın ben normal doğum yapmıştım.Normal doğum yapanlar bilir acısını...hiç gıkım çıkmamıştı ne zamanki doktor oğlum doğdu bana gösterdi ve hadi bakalım şimdi dikelim sizi dedi...ben küt bayılmışım kendime geldiğimde yüzüme şamarlar yiyordum hemşire ve doktordan.İnanılmaz ama durumum böyle:18: Hele o eline cımbız gibi şeyi alıyorya offff allahım içim kıyıldı gene
Allaha şükür senin kadar değilim.Paniğim korkuyorum ama yazdıklarını okuyunca ben baya cesaretliymişim dedim.Normal doğum yapmadım ama dikiş olaını duyup bayılman çok komik işte böylelikle hiç bir şey hissetmedin anlamadın doğal narkoz
Kizlar merhaba,
Bende 26 yasindayim ve ne yazikki cok uzun yillardir gobek problemim var. 36 bedenken bile cok gevsek yumusak ve asla dumduz olmayan bir gobegim vardi. Hep yedikce sisen,zayif olsam bile bikini giymekten rahatszi oldugum. Su anda 1.59 boyunda 57 kilodayim. Diyetisyen kontrolunde spor salonuna giderek kilo veriyorum/ Sirf ameliyat olmak icin agustos ayinda 2 haftalik izin aldim. Fakat henuz hangi doktora olacagima karar veremedim. Forumdaki ilgili butun basliklari okuyorum. Ozellikle bazi doktorlar icin reklam amacli yazildigi cok belli. Hep yeni uyelik almis kisilerin ilk yazilari oluyor ve direk doktoru overek giriyorlar. Simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca Ercan Bey bana daha guvenli gibi geldi.
Asistaniyla konusup 21 Temmuz'a on randevu aldim. Agustos'a kadar olabildigim kadar zayif olup lazer lipoliz ya da karin germe (doktor bey hangisini uygun gorurse) ameliyatina oyle girmek istiyorum. Fakat telefonda asistani 7000-7500 TL gibi bir rakam verdi lazer lipoliz icin. Karin germenin daha da pahali olacagini dusunuyorum. Siz hic indirim aldiniz mi?
Bir de gobek bolgesinden ameliyat olan arkadaslar gercekten gobeginiz dumduz oldu mu? Hala yemek yedikce sisiyor mu?
Öncelikle hoşgeldin..ben kendi adıma cevap yazayım,diğer arkadaşlarımda yorum eklerler...ağustos ayında karın ameliyatı olmayı bence düşünme sıcak havalarda korseyle dolaşmayı düşünemiyorum.Doktorlarla ilgili evet bu konuda çok haklısın direk doktoru öven çıkanda var, aylarca her foruma girip sadece doktorun reklamını yapanlarda!!! adını yazmayacağım bir forumda hastaları resmen doktora hasta topluyorlar gurup indirimi ayağına,yüzeysel okursan anlamıyorsun ben dün bu forumun neredeyse bütün mesajlarını okudum,bazıları o kadar aleni belli ki ,aklı selim olan her insan anlar. Bu forumlarda ki her paylaşıma inanma,ben doktorların fanatik hastalarını biliyorum,sonuçları iyi olmasa bile toz kondurmuyorlar...
Hep yazarım sana da yazayım,hangi doktora karar verirsen ver canlı canlı daha önce ameliyat olan bir kaç kişiyle irtibata geç...senin için en iyi referans bu olur,hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Mesela o durmadan reklaminin yapildigi malum doktorun basliginda 2 3 tane karnindan lazer lipoliz olan hastanin aslinda gobeklerinde hic bir degisim olmadigini hala ayni sorunlari yasadiklarini okudum. Gercekten cok yazik. Hem de verdikleri fiyat digerlerine gore daha ucuz. Acikcasi ayni sorunlari yasayacagima pahali da olsa dogru duzgun guvenilir bir doktora gider hic olmazsa cektigim sikintiya ve sonucuna degdini gorurum.
O yuzden daha once Ercan Bey'e lazer lipoliz ya da karin germe ameliyati olmus arkadaslar hic olmazsa resminizi gonderebilirseniz sirf bana degil forumdaki bir cok insana yardimci olmus olursunuz.
Mesela o durmadan reklaminin yapildigi malum doktorun basliginda 2 3 tane karnindan lazer lipoliz olan hastanin aslinda gobeklerinde hic bir degisim olmadigini hala ayni sorunlari yasadiklarini okudum. Gercekten cok yazik. Hem de verdikleri fiyat digerlerine gore daha ucuz. Acikcasi ayni sorunlari yasayacagima pahali da olsa dogru duzgun guvenilir bir doktora gider hic olmazsa cektigim sikintiya ve sonucuna degdini gorurum.
O yuzden daha once Ercan Bey'e lazer lipoliz ya da karin germe ameliyati olmus arkadaslar hic olmazsa resminizi gonderebilirseniz sirf bana degil forumdaki bir cok insana yardimci olmus olursunuz.
Kizlar merhaba,
Bende 26 yasindayim ve ne yazikki cok uzun yillardir gobek problemim var. 36 bedenken bile cok gevsek yumusak ve asla dumduz olmayan bir gobegim vardi. Hep yedikce sisen,zayif olsam bile bikini giymekten rahatszi oldugum. Su anda 1.59 boyunda 57 kilodayim. Diyetisyen kontrolunde spor salonuna giderek kilo veriyorum/ Sirf ameliyat olmak icin agustos ayinda 2 haftalik izin aldim. Fakat henuz hangi doktora olacagima karar veremedim. Forumdaki ilgili butun basliklari okuyorum. Ozellikle bazi doktorlar icin reklam amacli yazildigi cok belli. Hep yeni uyelik almis kisilerin ilk yazilari oluyor ve direk doktoru overek giriyorlar. Simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca Ercan Bey bana daha guvenli gibi geldi.
Asistaniyla konusup 21 Temmuz'a on randevu aldim. Agustos'a kadar olabildigim kadar zayif olup lazer lipoliz ya da karin germe (doktor bey hangisini uygun gorurse) ameliyatina oyle girmek istiyorum. Fakat telefonda asistani 7000-7500 TL gibi bir rakam verdi lazer lipoliz icin. Karin germenin daha da pahali olacagini dusunuyorum. Siz hic indirim aldiniz mi?
Bir de gobek bolgesinden ameliyat olan arkadaslar gercekten gobeginiz dumduz oldu mu? Hala yemek yedikce sisiyor mu?
Selam dididi, Bende ercan beye bundan 7 hafta önce karIn germe ve lipo oldum. KarInla ilgili hic bir sorun yasamadIm. Suan her yolunda, tabiki baslarda biraz egik duruyosun vs. benim agrIm sikayetim olmadI. Daha zor bir amel. zannetmistim kolay gecirdim, iki hafta sonra cogu isimi kendim yapmaya basladIm.... Ücüncü hafta yavas yavas calIsmaya basladIm, yaptIgInIz ise baglI.... Suan biraz ödem ve hissizlik var oda olsun artIk... KarnIma odaklanmIyorum o kadar. Dikislerde de sorun yok. Gayet ince. Ben resimlerimi koymustum, karnIm suan da gayet iyi duruyor. Tekrar yenilerinide koyabilirim, eger yardImcI olabilirsam....
Lipo da yaptIrdIm, suan bacak icinde inceldigini göremiyorum, basenlerde minimum, yani bekliyorum hayla daha. Jelesec arkadasImIzda öncesi ve sonrasI cok fark var. Beklentinizi vücüt yapInIza göre belki degerlendirin derim......
Merhaba dididi çok gençsin daha çocuğun var mı bilmiyorum.Yoksa ve ileride anne olmayı düşünüyorsan karın germe ameliyatını çocuk doğurduktan sonraya bırakmanı tavsiye ederim.Lazer lipozla düzelecek bir durumsa tercihini o yönde kullan derim.Yarım karın germe de sezaryan izi gibi bir iz,tam karında ise ondan daha büyük iz var canım.Bikini içinde de kalsa sonuçta bir iz oluyor.Herkesin vücut yapısı farklı beklentilerde ona göre olmalı.Kendi vücut yapına uygun birini bulmanda kolay değil canlı olarak.
Canlı örnek görürsün Ercan beyin tekniğini, dikişini görmüş olursun. Doktor seçimine gelince haklısın zor bir süreç.Ben de yaşadım araştırırken.Kk de birçok kişinin olduğu gibi Ercan Karacaoğlu benim de doktorum.Tam da senin isteğin karın ameliyatı omuş canlı örneğim.
Göstere göstere nazara da geldim
Fiyat konusu doktorla konuşman gerekiyor.Sekreterde tahmini fiyat veriyor.Muaynede yapılacaklar netleşince fiyat çıkar.Tek işlem daha pahalı.Kombine oldumu daha uyguna geliyor indirim yapıyor.
Gelelim son soruna, benim göbeğim dümdüz.Göbek deliğim de yeni yapıldı güzel.Görenler beğendiler beğenmeyen çıkmadı henüz.Çok gençsin ameliyat için iyi düşün dr fikirlerini al iyi karar ver acele etme canım.Muayneye gittiğinde müsait olursam gelirim ın değmez dimi
Evet cok haklisin bazilarinin reklam oldugu o kadar belli ki, nasil hala inanip o kisilere cevap yaziyorlar anlamiyorum bile.
Ameliyati Agustos sonunda olmak istiyorum 2 haftalik iznimi aldim. Evde oluna hem korseli donemi hem de sicaklari daha kolay atlatacagimi dusundum.
Ayrica tabi ki ameliyati olmus kisileri gormeyi cok isterim ama hakli olarak insanlar buraya resimlerini koymaktan ya da tanimadigi insanlarla bulusup gostermekten ne yazik ki kaciniyorlar.
Merhaba dididi,Bizler yani burda adını sıkca duyacağın kişiler hep Ercan bey in hastasıyız.Ben Ekim ayında olmuştum hem karın germe hem meme küçültme.Çok şükür sonucumdan çok memnunum diyebiliyorum.Diyebiliyorum çünkü siteden ne yazıkki sonuçları gerçekten çok kötü olmuş örnekleri canlı canlı gördüm.Özellikle meme küçültme topiğine girersen göreceksin Ercan bey hakkındaki düşünceleri.Ben doktorumdan memnunum.Kendisi gerçekten hasta ruhunu iyi bilen,hassas,işini gerçekten çok seven sihirli ellere ve dile sahip bir hekim.Burada birbirinin memnuniyetini görüp etkilenip sonrasında buluşup birbirlerine sonuçlarını gösteren arkadaşlarla hatta ve hatta dostluklarla doldu.
Gelelim ameliyat sonrası sorularına...yemek yedikten sonra tabiiki gene karında biraz şişme oluyor.Sanıyorum bu bir süreç benim 8.ayım bitecek karnım eski haline göre gerçekten etkileyici bir biçimde değişti.Bir kere çatlaklar,sarkma olan bölge tamamen yok oldu.Bundan daha güzel ne olabilirki? Fakaat ameliyat sonrası çok dikkat gerekiyor.Eski düzen yeme içme devam ederse karın aşağıya doğru sarkma yapmıyor fazla deri ve yağ alındığı için ama Afrikada aç çocukların karın şişliği varya öne doğru onun gibi şişebiliyor.Her zaman temkinli yemek yenilmesi gerekiyor.Az ve öz yenilecek.Bir öğünde 3 türlü yemek yenmeyecek.Aslında bu her zaman bütün insanların dikkat etmesi gereken bir durum zaten.Şuanda hemen hemen haftada 4 gün havuza giriyorum.Bikinimi giydiğimde oturur vaziyette hiç bir şekilde karnım ikiye katlanmıyor inan gerçekten taş gibi.Bu da beni çok mutlu ediyor tabii.Ha bu arada havuza girmeden 50 dak kardio (koşu bantı+cross+stepper+bisiklet)çalışıp üstüne 35 dak. ağırlık çalışıyorum en sonda ise 60 dan 3 set de mekik çekiyorum.Sakın kimse ohoooo demesin inanın anlamıyorum bile nasıl yapıp bitirdiğimi.Her geçen gün duruşum ve karnımdaki görüntü değiştikce daha da kamçılanıyor içimdeki duygular inanın.
Karar aşamasında ben de katılıyorum Jelesec arkadaşıma mutlaka örnek görün.Kışın örnek çoktu aslında:) yaz gelince operasyonlar azaldı sanırım.Ama en azından hastaneye gittiğinizde bile o gün operasyon yaptığı hastası varsa girip fikir alabilirsiniz.Şimdiden hayırlı olsun.