Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

jelesec ben gecen sene götürmüştüm annemi demekki artık o hastaneye gelmiyor ercan bey.

Bende okuyunca çok şaşırdım.Şok oldum açıkçası.Kendimi de kötü hissettim.Yorumları okumaya devam ettim Allahtan, bir taraftan da bu işte yanlışlık var, bunca zaman paylaşım yapıyoruz bir kez bile olumsuz bir yazı okumadım kesin bu bizim dr değildir diye düşünüyorum.Neyse yinede teşekkürler hiç değilse geçen sene olduğunu yazmışınız.

Canım benim en doğru kararı doktor ve sen verirsin.Ben bilgilendirmek istedim sadece.Tahliller yapılıyor şeker de tabi.Sen sağlıkla ilgili bilgilerini ve hangi ilaçları kullandığını,alerjin olup olmadığını söylersin.Sigara inşallah içmiyorsundur.Temmuzun kaçı randevun.Nazarın değmediğine göre gelebilirim

eski dostlar merhaba:)

ben karın germe ve meme küçültme ameliyatı oldum yaklaşık 4 ay oldu,son halimden çok memnunum artık hiç sıkıntım kalmadı bende birçoğunuz gibi Jelesecim sayesinde karar verdim,Ercan beye en başından bugüne kadar bu kararımdan tek gün pişmanlık duymadım...benim şefim yeni ameliyat oldu oda çok yeni olduğu için biraz ağrıları var,en kısa zamanda toparlanır eski hayatına döner inşallah.

Ercan bey için söylenecek çok şey var ama yaptığı işler zaten ortada...ameliyat öncesi ve sonrası ilgisini hiç eksik etmeyen,işinde bana göre çok iyi olan biri...)bir hasta daha ne ister'ki?

Hepinize kucak dolusu sevgiler

jelesec ben gecen sene götürmüştüm annemi demekki artık o hastaneye gelmiyor ercan bey.

Neyse konu açıklık kazanmış.Şok şok şok olduk okuyunca.Çünkü Ercan bey gerçekten başka hiç bir yerde ameliyata girmiyor diye biliyoruz.Hatta eminiz.Zira bütün gün hastanede.Çok kişi olduğumuz için onu arayan giden randevu olan o kadar çok ki,illaki birimizden birimiz bilirdik.

Daha önce Yeditepe Üniv. de çalışıyor derslere giriyordu.Memorial a geçtiğinden beri de sadece yurt dışında ameliyatlara girdiğini biliyoruz.

senle telde konuştuk olay açıklığa kavuşmasaydı...bak ben ne yapıyordumo zaman memorial de deprem olurdu kesin

aldım mesajını canım,vay o kadar oldu demek daha dün gibi buluşmamız:13:iyi olmana memnun olmana çok seviniyorum,mantığınla karar verdin (tabi benim memeleri görmen bu kararda en büyük etkiyi yarattı)öptüm

Son düzenleme:
Sevgili topiğe yeni giren ve okuyan arkadaşlar lütfen burada fiyat konuları konuşulmasın.Çok yanlış bilgilendirilmeler olabiliyor.Biz eski hastaları olarak fiyat yazmıyoruz zaten.Herkesin ameliyat tipi farklı oluyor kimisi 3 saat kimisi 5 saat sürebiliyor.Doktorlar da fiyat konusunda zor durumda kalabiliyor.xxx kişiye bu kadara yapmışsınız,benimki neden bu kadar yüksek falan muhabbetlerine giriliyor.Bu arada muayene ücreti talep etmiyor.En güzeli muayenenizi olup fiyat konusunu doktorunuzla anlaşmak en sağlıklısı olacaktır.

EVET TOPİKTEN DEĞİLDE BİRBİRİMİZE ÖZELDEN SÖYLEYELİM DERMİŞİM BU DAHA SAĞLIKLI

ben yazmayayım detay o paylaşsın ama güzel haberler

DİDİDİDİDİDİDİDİDİDİ nerdesiiiin?? Çabuk bekliyoruz güzel haberlerii

Selammmm:))

Evet bender lazerlipoliz iin gun aldim. Temmuz 15 kismetse ameliyat oluyorum. Biliyorum korse icin bana yazi atlatmami cok soylediniz ama ne yapayim bir an once olsun bir an once odemlerimi de atayim 2 ay daha bosuna sisman dolasmayayim dedim:)) Ercan Bey gercekten sizin de dediginiz gibi cok profesyonel ve sicak biri.

nldgglp ve Jelesec ikinize ozellik tum yardiminiz icin tesekkur ederim. Ins guzel sonuclarimida burda paylasiyor olurum:)

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım...hem doktor kararını hemde ameliyat gününü kutlarım:13: seninde güzel sonuçlarını ve paylaşımlarını okuyacağımızdan eminim...yardımcı olabildiysek ne mutlu

Evet bildiginiz Ercan Bey siz kendinizi anlatirken, kilonuz icin nasil uzuldugunuzu sizi psikoljik olarak nasil etkilediginizi anlatirken sizi anliyor.
Doktorun isinde ne kadar iyi oldugu bir yani bence hasta doktor iliskisi de onemli. Vucudunuzda fazlaliklariniza bakarken zaten sizin memnun olmadiginiz yerleri soyluyor ve genel hattiyla vucudunuzda nasil bir degisim olacagini gosteriyor.

Tesekkurler Jelesec. Bir dahaki Bulusmaniza artik hepimiz gobegimiz acik giyinir geliriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…