Buralarda kimin ne olduğu inan belli değil,bahsettiğim topik de...kadın övdüğü doktora ameliyat olmamış,hatta başka doktorada olmamış,başka şehirden istanbuldaki doktoru övüyor,yaman çelişki...aylardır forumda bilği veriyor ama ne o ameliyatı olmuş nede o doktorun yaptığı işi canlı görmüş...
Bizler yaklaşık 13...15 kişi forumdan tanıştık ve sonrası buluşmalar yaptık,yine toplanırsak mutlaka haber veririz,meme ameliyatı karın ameliyatı,lazer lipo,olanlar canlı canlı görürsün arkadaşım....bizlerde kaçınan yok ben açmaya çok alışmıştım nedeni ilk ameliyat olan forumda bendim,sonradan sayı hızlı bir şekilde arttı
Jelesec ben zaten seni gorunca liposuction ve karin germe basligindan buraya yoneldim. Cunku profiline baktigimda hem eski kullaniciydin hem de dedigim gibi reklam yapmadigin cok belliydi.
Cok guven verdin bana:)
Benim bahsettigim doktor hakkinda reklam yapan kullanicilardan hesaplari kapatilmis olanlar bile var. Gercekten cok yazik. Ticaretten hicbir farki yok. Zaten sen iyi bir doktorsan ve istenilen sonuca ulasabiliyorsan boyle kucuk hesaplara gerek yok.
Ben de Istanbuldayim. Tekrar bulusursaniz ve haftasonuna denk gelirse gelmeyi cok isterim:)
Son düzenleme: