Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

nldglp den ERCAN KARACAOĞLU İMZALI ŞOV BAŞLADI.SADECE İKİ SAATLİĞİNEEEEEEEEEE.

ben gulgu hatırladın değilmi ercan beye meme küçültme ameliyatı olan arkadaşınız
1 ayı geçti atık iyileştim sayılır kontrollerime gidiyorum
bende resimlerini görmek istiyorum ama nasıl göreceğim bilmiyorum
yardımcı olursan sevinirim birde sana özelden bazı şeyler sormak istiyorum ancak
özel mail de atamıyorum

Vallahi sadece Haziran dan sonra 1 kilo.Toplamda 14 kilo oldu ama ameliyattan sonra.Benim amacım kilo vermekten ziyade kilo almamak ogltkn cim.

Arkadasim bu yazin simdi dikkatimi cekti sen operasyondan sonra 14 kilo verdin ve karnin sarkmadi degilmi resimlere bakinca oyle gorunuyor da :) ben tam popo falanda ufalmis lipodami yaptirdin diyecektim bu yazini gordum off ya operasyon tarihi aldiktan sonra cok fena kilo aldim kilo vemeye baslayinca yine sarkarsa diye korkuyordum en az 10 kg vermem lazim da simdi senin 14 kg verdigini okuyunca rahatladim epey gerci dr da bisey olmaz dedi ama iste kafama takiyor hep

Yanlışlık olmasın ssoleil,Benim ameliyatta 5.500 gr olarak gitti.kalan 8 kilo kadarda ben kendim ameliyat sonrası verdim.Toplamda 14 kilo oldu.Ercan bey çok mutlu olmuştu benim süratle kilo vermeme.Kontrollere her gittiğimde gene kilo vermişsiniz diyerek çok mutlu oluyordu.Çünkü yapılan ameliyattaki sonuç her geçen gün daha güzel oluyordu.Aslında benden 5 kilo daha vermemi istiyordu ama yoruldum inanki diyetle yaşamaktan.Yaklaşık 4 aydır aynı kilodayım sabit tutuyorum artık.Kısmetse ben de tatile çıkacağım.Tatil dönüşü Eylül sonrası tekrardan diyete başlayıp,5 kiloyu da vereceğim.

Popo dan zaten çok anlaşılıyor verdiğim kilo:) Kesinlikle sarkma falan yok karnımda aksine dümdüz gergin ve daha güzel oldu.Lipo bana yapılmadı.Zaten 7 saat sürdü ameliyatım.Bir de lipo yapsa...

Hiç üzülme kilo aldım diye benim de ameliyata yakın bir iştahım açıldı dünyaları yesem az gelirdi.Hatta normal kilomdan 2 kilo fazla kiloyla girdim ameliyata.Hepsini verirsin sakın üzülme.

Bir de Ercan bey in istediği bir şeydi ameliyat sonrası da kilo vermem.7-8 kiloya kadar hiç bir şekilde sarkma falan olmuyor.Ben de buna en güzel kanıtım işte.

Tesekkur ederim bilgi icin insallah 5 kilonda kolayca gider

Oncelikle bizimle resimlerini paylastigin icin tesekkurler masallah diyorum zaten inceymissinde cok guzel olmus :)

Ameliyat olacaklara faydalı olduysam,soru işaretlerine cevap olabildiysem ne mutlu.Zayıf ama göbişli Şimdi daha iyi hissediyorum kendimi özellikle moral açısından.Benim için çok büyük bir atılım kendim için yaptığım en güzel şeyMaşallah süphanallah deyin arkadaşlar nazara gelmiyim birde.Kaş yapayım derken göz çıkarmıyim

selam arkadaşım ameliyatını oldun buraları unuttun nasılsın görüşmeyeli? iyi bayramlar

cym selam; teklif gönder ekler bentoprak canım...sen ne yaptın tarihin kesinleştimi? paylaşımda pek bulunmuyorsun.bizleri habersiz bırakma

Bırakırmıyım hiç. Zayıflamaya çalışıyorum. diyete girdim. Bir taraftan da para biriktiriyorum. Sizleri sürekli takip ediyorum . Yeni ameliyat olmuş arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Herkese iyi bayramlar :)

bende yaptırmakistiyorum lütfen benmle iletişime girer msn glsrnaydn@hotmail.com istanbuladayım fotoda gönderr msn 3 ay sonra evlenecegm bırazgec kaldım ama para yuzunden olamadım yardm edersenz sevinrm izler konusunda bılgınızı paylaşırsanız

arkadaşım merhaba, sen çok iyi niyetle mail adresini buraya açıktan yazmışsın,buraraları okuyan üyeler olduğu gibi dışarıdan okuyanlarda var forumu geçmişte sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş...sen msn adresini sil mutlaka...bentoprak arkadaşım görmemiş yazını doktorumuz aynı, buradan sana yardımcı oluruz ne ameliyatı olmak istiyorsun? meme küçültme ameliyatı mı?

maşallah subhanallah çok güzel olmuş arkadaşım
darısı bizim başımıza sen meme küçültme ameliyatı da olmuştun değilmi
meme resimlerini de görebilirmiyim çok merak ediyorum

Öncelikle msn adresini sil canım.Ulu orta paylaşma iyiliğin için.Ne yaptırmak istiyorsun bilmiyorum ama evleneceğim diyorsun.Yarın hamileliktir çocuktur vücut deforme olur.Tavsiyem doğumlardan sonra kombine ameliyat olman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…