Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

nerelerdesin bir doktor görüşmen daha vardı onunla ilgilide yaz gelişmelerini; dualarımız seninle de çok mutlu olacağın sonu yaşarsın inşallah

uzun zamandır buraya yazamadım,özlemişim keyifler nasıl? sizlere güzel haberim var...fotoğraflarımı istedim DR.ERCAN beyden...gelir gelmez yükleyeceğim, hepiniz selamlıyor ve sevgilerimi gönderiyorum.

uzun zamandır buraya yazamadım,özlemişim keyifler nasıl? sizlere güzel haberim var...fotoğraflarımı istedim DR.ERCAN beyden...gelir gelmez yükleyeceğim, hepiniz selamlıyor ve sevgilerimi gönderiyorum.

Ne güzel bir haber merakla bekliyorum.Bende ilk resimlerimi Ercan Beyden rica ettim öncesi ve sonrası fark anlaşılsın diye. diğer ikisi kendi çektiklerim.Ben ameliyat olmadan karın çok görmek istedim kısmet olmadı.Ameliyat oldum hastaneye ziyaretime gelen nldglp arkadaşta gördüm sonramı.Jelesecede gelmişti ama onun göğüstü.Oda ameliyat sonrası çıkışımı nasıl olduğumu ve sonrasını gördü.Güzel paylaşımlar bilgilendirme açısından.
İnsanlar inşallah bu topiğin değerini anlarlar.

sık sık uğra sürecini durumunu yaz ne olur;benim için önemli sizin karın ile ilgili süreciniz ...yeni bir serap mutlu hayatından belliameliyat sonrası mutluluğun beni de mutlu ediyor;darısı olmak isteyenlerin başına...kalbim çarpmaya başladı resim lafını duyunca heyecan yaptım:)

selam bentoprakcım; nldglp...arazi yurt dışında geziyor yeri de çok belli anam sonradan katıldı aramıza ama samimiyetiyle bağladı kendine bizleri zaman hızlı ilerliyor dün gibi yanına gelişimiz

Resim koydum arkadaşlar bilginize...samimi yorumlar bekliyorum,kusur varsa söyleyin bende Ercan beye söyleyeyim...karşıdan bir başka gözün bakması farklı,ben iki ameliyatımın sonucunu'da başarılı buluyorum o ayrı tabi sevgiler

baktım yorumumu yazdım, çok samimi yalansız yazıyorum,çok başarılı canım senin yazılarından hep memnun olduğunu anlıyordum,resmi görünce daha iyi anladım tadını çıkar yeni serabın

Ben de çok beğendim iyi ki yaptırmışın.Süper görüntü en önemlisi senin beğenmiş olman.O memeleri sen taşıyordun ve rahatlığını da şimdi yaşıyorsun.Bizler sadece görüntüne ve dikişlerine bakıyoruz ve mükemmel diyorum.Ercan beyin eline sağlık.

selam bentoprakcım; nldglp...arazi yurt dışında geziyor yeri de çok belli anam sonradan katıldı aramıza ama samimiyetiyle bağladı kendine bizleri zaman hızlı ilerliyor dün gibi yanına gelişimiz[/QUOTE]

Dün gibi dediğin 5.ayını doldurdu şekercim.nldglp gezsin gerile gerile gezsin hem de o güzel vücudunun hakkını versin

Her geçen gün daha da oturuyor vücut, güzelleşiyor Kendimi daha mutlu hissediyorum Her şeyi giymek çok güzeeeeeeelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…