maşallah subhanallah çok güzel olmuş arkadaşım
darısı bizim başımıza sen meme küçültme ameliyatı da olmuştun değilmi
meme resimlerini de görebilirmiyim çok merak ediyorum
Teşekkür ederim.Meme olmadım canım.
meme kim olmuştu hatırlayamadım
resimleri varmı acaba arkadaşların ben fazla takip edemiyorum
ercan beyle son 2 haftada 2 görüşme yaptım. bazı ameliyat izi sorunlarım vardı, en çok yardımcı olan o oldu bana görüştüğüm doktorlar arasında. yapacağı ameliyatı çok beğendim, olmayacak bir şey için boşuna ümit vermek yerine gerçekçi bir şekilde en uygun yöntemi anlattı. eylülde ameliyat olacağım inşallah
umarım sonucu da çok güzel olur yaa
muayene ücreti almaması da çok iyi. diğerleri para tuzağı gibi geilyor bana, çünkü ilk görüşmede zaten tedavi olmuyorsun ki. muayene ücreti verip de anlattıklarından ve ilgisinden hiç memnun kalmadığım doktorlar da oldu. ercan bey'i tavsiye ediyorum ameliyat sonucumu da yazacağım.
uzun zamandır buraya yazamadım,özlemişim keyifler nasıl? sizlere güzel haberim var...fotoğraflarımı istedim DR.ERCAN beyden...gelir gelmez yükleyeceğim, hepiniz selamlıyor ve sevgilerimi gönderiyorum.
sık sık uğra sürecini durumunu yaz ne olur;benim için önemli sizin karın ile ilgili süreciniz ...yeni bir serap mutlu hayatından belliuzun zamandır buraya yazamadım,özlemişim keyifler nasıl? sizlere güzel haberim var...fotoğraflarımı istedim DR.ERCAN beyden...gelir gelmez yükleyeceğim, hepiniz selamlıyor ve sevgilerimi gönderiyorum.
Ne güzel bir haber merakla bekliyorum.Bende ilk resimlerimi Ercan Beyden rica ettim öncesi ve sonrası fark anlaşılsın diye.diğer ikisi kendi çektiklerim.Ben ameliyat olmadan karın çok görmek istedim kısmet olmadı.Ameliyat oldum hastaneye ziyaretime gelen nldglp arkadaşta gördüm sonramı.Jelesecede gelmişti ama onun göğüstü.Oda ameliyat sonrası çıkışımı nasıl olduğumu ve sonrasını gördü.Güzel paylaşımlar bilgilendirme açısından.
İnsanlar inşallah bu topiğin değerini anlarlar.
Resim koydum arkadaşlar bilginize...samimi yorumlar bekliyorum,kusur varsa söyleyin bende Ercan beye söyleyeyim...karşıdan bir başka gözün bakması farklı,ben iki ameliyatımın sonucunu'da başarılı buluyorum o ayrı tabi sevgiler
Avatar resmine ameliyat öncesi ve sonrası resmimi koydum.Kısmeti olan görürür
hep kısmetliyim dir
amin şekerim, aynen canlı örnek en iyi örnekAllah daim etsin kısmetini şekerim.Sen canlı da gördün katmerli kısmet yani
Her geçen gün daha da oturuyor vücut, güzelleşiyorKendimi daha mutlu hissediyorum Her şeyi giymek çok güzeeeeeeelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?