Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Hep söylerim,yazarım Ercan Karacaoğlu babamın oğlu değil.Kazancını bana da vermiyor.İşini severek yapan ve sonucunu takip eden biri.Yaptığı işin sonucunu gördüğünde o keyfi görebiliyorsunuz yüzünde.Paracı asla değil.Eğer öyle olsaydı muayne ücreti alırdı.Hadi bir almaz iki almaz üç almaz beş aydır hiç mi almaz yahu.Ameliyat öncesi ve sonrası hiç kimseden muayne ücreti aldığını duymadım.Bu da sanırım paracı olmadığının ispatı.İstediğim zaman ulaşabiliyor olmam da benim için önemli.O an müsait değilse de en kısa zamanda size geri dönüyor olması da işine ve insana ne kadar önem verdiğinin kanıtı bence.
Bu yazdıklarımın terside olabilirdi yine yazardım.Kötü olan bir dikişi iyidir diye lanse edemem.Yada ameliyat olmadıysam olmuş gibi yazamam.Kul hakkı var,kimsenin vebaline giremem.Şimdi birileri gene doktoru övmüş diyebilir.Umurumda bile değil,yaşadıklarımı paylaşıyorum bir kişiye bile faydam olursa mutlu olurum.Dotçakalın.
(Topikte il kez öncesi sonrası resimlerimi paylaştım.Özellikle kendi çektiğim dikiş izlerinide)

Son düzenleme:

anam paracı olmasa bedava yapar bari ev hanımlarına bedava yapsa :26:

şaka bir yana aldığı para helali hoş olsun keşke benim babamın oğlu olsaydı ah ah

Bugün Ercan bey ile konuştuk tel.de.

Kapattıktan sonra dedimki,iyi ki Ercan bey var.İyi ki onu seçmişim.Şeytan tüyü var kesinlikle.Sanki çok yakınım kardeşim arkadaşım gibi o kadar güzel konuştuki.Ne mutlu onun hastası olmak, ne mutlu onu tanımak.Tabiiki ne mutlu sizleri tanımak

Ne mutlu Türküm diyene der gibi olmuş ama güzel olmuş katılıyorum her bir kelimene şekercim.

anam niye bahsetmiyon hiiiiiiç!!!! ne konuştunuz bakim ???? sana yakın davranmayacak bana mı davranacak ne uyanık o tekirdağlı sen onun devamlı hastasısın ya biliyor kaz gelecek yeri

ne mutlu bana sizleri tanıdığıma hepinizi seviyorum arada uyuz oluyorum ama olsun doğal duygular bunlar

Söölemiciim iç iç kudur,kuduuur kudur kudur.A be ye benini,a be ye canını iç iç kuduuur.....

Aslında kendim için aramadım.Kuzenim kontrole gelecek haftaya onun için aradım.Aslında bi kaç bi şey daha soracaktım ama aradığımda ulaşamadım.Sonra o beni aradığında yemeğe çıkmıştık ben müsait değildim ama ayaküstü laklak işte Çok tatlı çook...

Hayatım aile indirimi falan mı yapıyor yoksa abonelik mi anlamadım ki bu işi ben.Tüm sülale Ercan fan hayret valla.Varsa bi yolu bize de söyle yaa sıradaki ameliyatlara kullansak kötümü olur yani.

alooo eşi var adamın okur buraları dalar sana

koy canım ya bakalım nasıl gelişme olmuş ay bende varda birşey demez

Benim dikişlerde sankim daha bi geçti gibi galiba.Bu arada Fransa da bir sürü estetikli hatun gördüm kimisi nefis olmuş,kimi yamuk yumru.Sahiller bir sürü üssüz ile doluydu.Hatta çok küçücük bikini altı giyenlerin karın ameliyatlarını gördüm.Herkesde iz var hatunlar izsiz diye bir şey yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…