Hep söylerim,yazarım Ercan Karacaoğlu babamın oğlu değil.Kazancını bana da vermiyor.İşini severek yapan ve sonucunu takip eden biri.Yaptığı işin sonucunu gördüğünde o keyfi görebiliyorsunuz yüzünde.Paracı asla değil.Eğer öyle olsaydı muayne ücreti alırdı.Hadi bir almaz iki almaz üç almaz beş aydır hiç mi almaz yahu.Ameliyat öncesi ve sonrası hiç kimseden muayne ücreti aldığını duymadım.Bu da sanırım paracı olmadığının ispatı.İstediğim zaman ulaşabiliyor olmam da benim için önemli.O an müsait değilse de en kısa zamanda size geri dönüyor olması da işine ve insana ne kadar önem verdiğinin kanıtı bence.
Bu yazdıklarımın terside olabilirdi yine yazardım.Kötü olan bir dikişi iyidir diye lanse edemem.Yada ameliyat olmadıysam olmuş gibi yazamam.Kul hakkı var,kimsenin vebaline giremem.Şimdi birileri gene doktoru övmüş diyebilir.Umurumda bile değil,yaşadıklarımı paylaşıyorum bir kişiye bile faydam olursa mutlu olurum.Dotçakalın.
(Topikte il kez öncesi sonrası resimlerimi paylaştım.Özellikle kendi çektiğim dikiş izlerinide)
anam paracı olmasa bedava yaparbari ev hanımlarına bedava yapsa :26:
şaka bir yana aldığı para helali hoş olsunkeşke benim babamın oğlu olsaydı ah ah
Bugün Ercan bey ile konuştuk tel.de.
Kapattıktan sonra dedimki,iyi ki Ercan bey var.İyi ki onu seçmişim.Şeytan tüyü var kesinlikle.Sanki çok yakınım kardeşim arkadaşım gibi o kadar güzel konuştuki.Ne mutlu onun hastası olmak, ne mutlu onu tanımak.Tabiiki ne mutlu sizleri tanımak
Bugün Ercan bey ile konuştuk tel.de.
Kapattıktan sonra dedimki,iyi ki Ercan bey var.İyi ki onu seçmişim.Şeytan tüyü var kesinlikle.Sanki çok yakınım kardeşim arkadaşım gibi o kadar güzel konuştuki.Ne mutlu onun hastası olmak, ne mutlu onu tanımak.Tabiiki ne mutlu sizleri tanımak
Ne mutlu Türküm diyene der gibi olmuş ama güzel olmuş katılıyorum her bir kelimene şekercim.
anam niye bahsetmiyon hiiiiiiç!!!! ne konuştunuz bakim ???? sana yakın davranmayacak bana mı davranacak ne uyanık o tekirdağlısen onun devamlı hastasısın ya biliyor kaz gelecek yeri
ne mutlu bana sizleri tanıdığıma hepinizi seviyorum arada uyuz oluyorum ama olsun doğal duygular bunlar
Kızlar yarın son dikiş resmimi koyabilirim.Benim tocam yoook
Aslında kendim için aramadım.Kuzenim kontrole gelecek haftaya onun için aradım.Aslında bi kaç bi şey daha soracaktım ama aradığımda ulaşamadım.Sonra o beni aradığında yemeğe çıkmıştık ben müsait değildim ama ayaküstü laklak işteÇok tatlı çook...
koy canım ya bakalım nasıl gelişme olmuşay bende varda birşey demez
Aslında kendim için aramadım.Kuzenim kontrole gelecek haftaya onun için aradım.Aslında bi kaç bi şey daha soracaktım ama aradığımda ulaşamadım.Sonra o beni aradığında yemeğe çıkmıştık ben müsait değildim ama ayaküstü laklak işteÇok tatlı çook...
koy canım ya bakalım nasıl gelişme olmuşay bende varda birşey demez
Siz canlı görürsünüz yakında şekerim.Son halim yüzünü de yaptır diyor,bu vücuda bu yüz olmaz diye bağırıyor.
alooo eşi var adamın okur buraları dalar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?