Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Ooo hanımefendi uğramışalar fırsat bulup.Ne haber şekercim.

bizimkinin ev hanımlığı tutmuşgeçen konuştuğumuzda da domates almış 50 kğ sos hazırlıyordu...arada burayada takılıyor evde ya
İyidir vallahi herkes gibi İstanbul un nem i ile uğraşmaktayım.Sürpriz var diye hergün giriyorum aslında ama tık yok( Ben koyacam artık bak:)

bentoprağım foto koyana kadar ben karın ameliyatımı olur boydan fotomuda koyarım bekleyin beni show bende

hala aklıma gelir gülerim sana özelden ulaşmaya çalışmama...köpek kulağı olayı Allahtan bana döndün de o güzel fotoları gönderdin kesinlikle Ercan beyin ellerine sağlık muhteşem değişim tadını çıkar vallahi
nerede bizde bakalIm resimlere.....zaten sekersin, sIrf vücüt güzelligi biryana onu dIsarIya yansItabIlmekte senin kabiliyetin:))

adacım naber arkadaşım? nldglp ye bayan kahkaha diyorum ben her konuşmamız inan gülme krizi halinde son buluyor...neşeli hatun Allah neşesini bozmasın;
Haberleşiriz yazarım sana gideceğim zaman.Diğer sorunada nldglp arkadaş cevap vermiş.O gün ben gidememiştim
evet gelememiştin ama canlı yayını yapmıştın canım

Ercan bey ne dediyse onu yapar canım; kesinlikle göz boyamak hasta kapmak için yapamayacağı bir ameliyatı yaparım demez...buna çoğumuz şahit olduk hastasının ameliyat sonrası onun için önemli her zaman ulaşılabilir bir doktor benim için bu çok önemli...için rahat olsun

Son düzenleme:

maşallah canım iyi kilo vermişsin karın germe gibi olmaz tabi onda karın derisi iyice geriliyor...sende bu işleme hiiiiiiiç gerek yoktu zaten boşuna kesilip biçilme olurdu bence...evlen minik kuzular olsun çok sonraki iş o aynen senin dediğin gibi lazer lipo yağ alma işlemi canım

Hadi bakalım şova siz devam edin.Adacım bu resimler nasıl gizleniyor silmeden.

canIm sen resimleri koyarken herkese acIk diyemi koydun? Eger sIrfarkadaslarIna acIk tIkladIysan bIrakabilirsin kimse göremiyo dIsardan...
bIrak dursun, olmayanlarda merak ediyor. Inan ben önceden yazIlanlarI okuyordum kimse resim koymuyordu, bence önemli okadar yazIyoruz gercek oldugununda kanItI.....

Adacım biliyorsun zaten canlı örneğim.Görmek isteyenler geldi gördü.Burda arkadaşlarda görsün istedim.Ama herkese açık olmasını istemiyorum nedense.Ben ben olduğumu bildiğim için olabilirmi
Şaka bir yana özel yaptım ama nasıl gözüküyor bilmiyorum ki.Nasıl eski halim korkunç dimi.Senin eski halin yokmu istesene Ercan beyden.Şova siz devam edin.İsteyen olursa tabiki tekrar yüklerim.Ben burda kayıtlı kalsın aç kapa yapmak istedim silmeden.Ama yapamadım mecburen sildim.Dur bir ara profil resmi yaparım.Sürekli tutmam açık olduğum sürece kalır.

Şova başlıyacakmısın arkadaşım? Millet göğüs,göbiş görsün Maşallah sen kombine ameliyat.Şimdide keyfini çıkarıyorsun.

Son düzenleme:
Bentoprak,
dün albüme yazdım ama buraya da yazayım...

Fark muazzam, sonuç harika. Bel oyuntun ne kadar güzel ortaya çıkmış. Güle güle kullan karnını

Teşekkür ederim,Ercan Beyin de eline sağlık.Ben bu karnı içime çeke çeke nasıl saklıyordum bir ben bilirim.Karnımın gittiğini fark bile etmediler çünkü görmediler ki.Zayıfladın sen biraz diyorlar o kadar.Normalde boylu poslu zayıfım biriyim aslında.Sadece göbiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…