Ooo hanımefendi uğramışalar fırsat bulup.Ne haber şekercim.
İyidir vallahi herkes gibi İstanbul un nem i ile uğraşmaktayım.Sürpriz var diye hergün giriyorum aslında ama tık yok( Ben koyacam artık bak:)
Bu arada benim resimlerimi kim gördüyse koşa koşa ameliyata gittiler Ercan bey e.Çok etkileyici ve inanılmaz bir değişim yaşadığım herkesce biline.''Tanrım beni baştan yarat '' şarkısını söyleyesi geliyor insanın vallahi:)
nerede bizde bakalIm resimlere.....zaten sekersin, sIrf vücüt güzelligi biryana onu dIsarIya yansItabIlmekte senin kabiliyetin:))
evet gelememiştin ama canlı yayını yapmıştın canımHaberleşiriz yazarım sana gideceğim zaman.Diğer sorunada nldglp arkadaş cevap vermiş.O gün ben gidememiştim
Evet şekerim Erol Atar veya Ahmet Saral arasında karar veremedim de.Anlayacağın teknik hata benim Süprizim de belli oldu artık
ya benküçükken ameliyat oldum o yüzden eski doktoruma gönderemez:) zaten estetik için değil sağlık içindi, ama kaç sene önceki yöntemler şimdiki kadar iyi değildi, o zamanki doktor da umursamamış belli ki kafasına göre dikmiş. ercan bey önce yapayım demedi zaten, doğumdan sonra gel o zaman derin gevşemiş olur üst üste dikerim falan dedi ama doğuma kadar bekleyecek durumda değilim, daha evli bile değilim ki.. aslında beklentim çok düşük değil, ama düşük mü tutayım ki diyosunuzbaya düzelecekmiş gibi anlattı aslında, anlattıklarını yapabilir değil mi..?
Benim izler o kadar kucuk değil.
Gobek ve karnımda 4 tane bacaklarda da onden bakıldıgında 2 serden 4 tane var. Arkalarını bilmiyorum Jelesec. Bugun işten erken çıkabilirsem seni ararım hem nete de çok giremiyorum burayı çok takip edemiyorum konuşmuş oluruz:)
Bugun Ercan Bey'i aradım cebinden, cumartesi gunune randevu almak için tam 1 ay doluyo. Asistanı Ezgi açtı telefonu cumartesi filan hep doluymus Ercan Bey randevuluymus hep, bana cumartesı 1-3 arası gelmemi söyledi o da 1 ayım geçmesin diyeymiş. Yoka cumartesiyi de veremeyecekmiş.
Benim göbeğim Bentoprak gibi ya da Limonunki gibi dumduz değil. Bariz bir şişkinlik var ya da 1 ayda ben mi çok şey bekliyorum bilmiyorum ama bence lazerlipoliz germe işlemi için ideal değil. Bacaklarda çok güzel sonuç var ödemler gittikce dahada inceliyor çok farkediyorum ama göbeğim hala gergin değil.
Ayrıca dikişlerimin çoğu da duruyor. Çok azı kendi kendine attı o da hep yıkanırken.
En son tartıda 55.5 çıktım. 60 la girmiştim ameliyata. Kilo almadan önceki butun kıyafetlerimi gıyebılıyorum. Bazı kotlarım dizaltından bile sıkıyordu şimdi çok rahat oluyorlar. Ameliyattan sonra çok iştahsızlık çektim burayada yazmıştım işte o zaman kollarımdan ve alt bacaklarımdan verdim, diyet yapmadan. Ona yaradı:) Lazerlipoliz sanki germe işlemi değilde diyet yapmışsınız kilo vermişsiniz gibi oluyor. Yani vucut yapınızı çok değiştirmiyor bence.
nihat odabaşına git canım...erol atar emekli oldu
Hoş geldin şekerim.Senimi kırıcam.Hafta sonu için söz aldık nihattan.Hazır olur dedi inşallah.Göbek şov
hoşbulduk canım...hadi göbek şova başla artık...ben olduğumda boydan koyacağım bak gör
Çiçekler de yardım vakfına
Hadi bakalım şova siz devam edin.Adacım bu resimler nasıl gizleniyor silmeden.
canIm sen resimleri koyarken herkese acIk diyemi koydun? Eger sIrfarkadaslarIna acIk tIkladIysan bIrakabilirsin kimse göremiyo dIsardan...
bIrak dursun, olmayanlarda merak ediyor. Inan ben önceden yazIlanlarI okuyordum kimse resim koymuyordu, bence önemli okadar yazIyoruz gercek oldugununda kanItI.....
Hadi şekercim nerdesiiiiiiiiiiiin.
Yorumlar buraya lütfen
Bentoprak,
dün albüme yazdım ama buraya da yazayım...
Fark muazzam, sonuç harika. Bel oyuntun ne kadar güzel ortaya çıkmış. Güle güle kullan karnını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?