Yanlışlık olmasın ssoleil,Benim ameliyatta 5.500 gr olarak gitti.kalan 8 kilo kadarda ben kendim ameliyat sonrası verdim.Toplamda 14 kilo oldu.Ercan bey çok mutlu olmuştu benim süratle kilo vermeme.Kontrollere her gittiğimde gene kilo vermişsiniz diyerek çok mutlu oluyordu.Çünkü yapılan ameliyattaki sonuç her geçen gün daha güzel oluyordu.Aslında benden 5 kilo daha vermemi istiyordu ama yoruldum inanki diyetle yaşamaktan

.Yaklaşık 4 aydır aynı kilodayım sabit tutuyorum artık.Kısmetse ben de tatile çıkacağım.Tatil dönüşü Eylül sonrası tekrardan diyete başlayıp,5 kiloyu da vereceğim.
Popo dan zaten çok anlaşılıyor verdiğim kilo:) Kesinlikle sarkma falan yok karnımda aksine dümdüz gergin ve daha güzel oldu.Lipo bana yapılmadı.Zaten 7 saat sürdü ameliyatım.Bir de lipo yapsa...
Hiç üzülme kilo aldım diye benim de ameliyata yakın bir iştahım açıldı dünyaları yesem az gelirdi.Hatta normal kilomdan 2 kilo fazla kiloyla girdim ameliyata.Hepsini verirsin sakın üzülme.
Bir de Ercan bey in istediği bir şeydi ameliyat sonrası da kilo vermem.7-8 kiloya kadar hiç bir şekilde sarkma falan olmuyor.Ben de buna en güzel kanıtım işte.