Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Tesekkur ederim!Gercekten cok kötü seyler yasadim ozamanlari cocuklarimda cok kucuktu zor günlerdi
simdi 39 yasimdayim oglum 20 yasina kizim 16 yasina geldi ve karnim cok cirkin duruyor görseniz beni anlarsiniz ic kanama gecirdigimde karnim günlerce acik sekilde hastanede yattim ve deri kendini cekti tekrar dikmek istetiklerinde cok kötü bir dikis attilar.Ve burdaki Dr karin deligimide yanlisyere oturturmus.Simdi kararimi verdimErcan Karacaoglu na ocagin 6 sinda yanlardan lazerlipo olcam ve karin germe ameliyati cok korkuyorum ama böyle gezmekten biktim
Merak ettigim sizler ne zaman normal haytiniza döne bildiniz benim tam bes hafta izinim var.göbek deliginde ve göbek altinda dikisler nezaman aliniyor
Sizin yazdiklariniz eminim cogu insana yardim ediyor ve yol gösteriyor ve bir cok insanin korkularini aliyor
iysinki varsiniz.

Birseyi düzeltmem lazim ben yukariya ameliyatim bes sene önce diye yazmisim am ben Ameliyat olali 9 sene oldu.neyse bunlar hep geride kaldi simdi ileriye bakmak lazim.Insallah bende birgün sizler gibi hersey bitti hersey cok güzel diye yazarim Ben sizlerin resimlerinizi görebilirmiyim?Herkez ercan beyin imzasi bizim göbek degiligimiz diye yazmis cok merak ediyorumherkeze iyi aksamlar diliyorum

maşşallah yavrular büyümüş o dönem gerçekten sizin için zormuş zaten yavrulardan ayrı kalmak yeterince yıpratıyor anneyi küçük oldukları için anneye ihtiyaçları olduğunu bilmek neyse geçmiş artık herşey düzelir dikiş izide sıkmayın canınızı ; revizyon olursunuz lazer lipo sorunu çözecekse çok iyi normal hayata dönmem ağır iş yapmammak kaydı ile 15.gündü hatta ilk hafta kadınlar külübünden arkadaşlarımla kahve içtim doktora muayeneye gittim 5.hafta izin yeter avmlerde alışveriş bile yaparsınız herşey yolunda gidersegöbek altı yapıştırma dikiş yani alınmıyor, biz burada kalabalık bir grup olduk dışarıda da görüşüyoruz herkes yardımcı bu en güzeli

arkadaşlık gönderin bu başlıkta yazan çoğu arkadaşımın albümü var

Bugün Ercan beyden randevu aldim ocagin 5 de aksam istanbul dayim. Sabah 7:30 Hastanede olmam lazim
Jelesec size bir sorum var? Kan tahlilleri yapiliyormu? Cünkü ayin altisi Ameliyat diye yazmis bukadar cabuk tahlillerin sonuclari cikiyormu?
Ercan beyi sorularimla bogmak istemiyorum!! Birde bu lazer lipo kendi sayfasinda lazerin yaglari parcaladigi vakumlada yaglarin disari alindigi yaziyor.Bazi arkadaslar Lazer liponun yaglari parcaladigi idrar yoluyla zamanla yaglarin disari atildigini yazmis bu ikincisi benim hic hosuma gitmedi sizin ameliyatinizin üstünden bayazaman gecmis ama size hangisi uygulandi insallah sorularimla sizi bogmuyorumdur

Hayırlısı olsun arkadaşım benim tüm ameliaytlarımda sabah hastaneye yatışım yapıldı hemen hemşire geldi kanları aldı 2.tüptü şimdi prosüdür ne bilmiyorum ama aynıdır herhalde evet sonuçlar çıkıyor ve doktor ve ekibi o şekilde ameliayat alıyor hastane bı konularda çok denetimli zaten aneztezici gelip dünya soru soruyor ameliyata hemen girmiyorsun yani çıkar rahatlıkla yok canım o şöyle evet ameliayt sonrası yağ atılımın yine devam ediyor bol sıvı aldırmıştı hoca bana ama ameliayt sonrası zaten incelme problem bölgelerde de görülüyor hemen ben iki tekniğide yaptırmıştım ha nldglp arkadaşımız belki görür yazar arkadaşı yeni lazer lipo oldu Ercan beye bayramda kıyafetleri bol gelmeye başlamış bile umarım sende başarılı bir ameliayt geçirir baycancılara katılırsın

Jeleces cok tesekkür ederim cevabin icin!Ercan beye gene Email gönderdim.Bana Ameliyatimin co güzel olucagini kendisinin lazerle yaglari yakip Vakumla cekildigini yazmis cok sevindim ve heyacanliyim.
Görümcemde benimle beraber geliyor oda bacaklarina ve karnina lazer Lipo yaptircak
Ocak ayini iple cekiyorum
Iyi aksamlar

="pamukcilekkk, post: 37333324, member: 510498"]giremedim canım
bu yaz feleğim şaştı valla,yaz bitti ben hala yorgunluğumu atamadım düşün yani

sen nasılsın her şey yolunda değilmi???
Merhaba canım,

İyi olmana çok sevindim, kararın hayırlı olsun. Bende değişen birşey yok. Tatilimi yaptım geldim.
Sevgiler[/QUOTE]

sağol canım

son fotoğraflarını görmek isterim ama ben burda artık aradığım hiç bir şeyi bulamıyorum

Canım bi yerde okudum senin sürecini sonuçta normal bi ameliyat değil senin ki düzeltilecek eski yapılan şey o yüzden iyi düşün doğru karar ver
Şahsi fikrim doktorların gösterdiği fotolara Aldanma neden dersen hangi cerrah yaptığı kötü sonucu gösterir ki tabi ki en güzellerini gösterecek üstelik sen bi kere ameliyat olmuş birisin çok iyi düşün..

niçün üzgünsün kuzum ?

pamukcilekkk
Pamuğum, hiç aşağı inmediler, öyle koni gibi duruyorlar :-( göğüs altı katlantısı bile oluşmadı. araları çok uzak, yaklaştırmak için yine dolgulu sütyen kullanıyorum :-( ayrıca hala uyuşuklar. yani özetle hoşnut değilim. sütyenle mayoyla iyi ama o kadar. :'(

Dwarkelf ben de göğüs dikleştirme düşünüyorum ocakta. İzin verir misin resimlerini görmeme? Bana ercan bey üstü doldursun diye minik bir silikon önerdi. Benim de en büyük korkum abartılı olması...

çok üzüldüm canım
peki Ercan bey ne diyor?

Merhaba canım..Yorumunu şimdi gördüm,üzüldüm..En kıssa zamanda lütfen git kontrolüne.. Z Zuyildiz da yazmadı,ne yaptı ne etti merak ediyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…