Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Henüz gitmedim canım, en son üç aylıkken gitmiştim gayet güzeller dedi. 6 ay kontrolüne gitmedim, müsait değildim. Bu sıralarda gideceğim.
İlgin için teşekkür ederim.
Sevgiler

Dwarkelf selam ben meme büyütme olmadığım için tabi yorum yapamayacağım önceki resimlerinde beğenmiştim göğüs arası boşluğu kafesten diye okuyordum forumda ama onunda çok anlamıyorum,doktora uygun olunca git bakalım ne diyecek bir sene sonrada gitsen sıkıntı durumunda zaten yaptığı işin arkasında bu arada ben resimleri göremiyorum arkadaşız ama yeni sistem karışık geldi

Hayırlısı arkadaşım istediğin sonucu bu sefer yaşarsın inş.Ercan beyin forumda çok hastası var çoğunun öncesi sonrası resimleride albümlerde bizler gibi sende mutlu sonu yaşa inş (amin:)

Jelesecccc lütfen bir foto göster! Herkes senden bahsediyor .. Bende ameliyat Olacağım 5 Ocak (

Kızlar 2 doktordan sonra sonunda sizin yorumlarınıza dayanarak olan randevumu iptal edip. Ocakta bacak komple, alt kol, ve bel bölgesi ameliyati oluyorum Ercan beye. Kendisi anlattığıniz kadar var ve ben yurt dışından geliyorum İstanbul'a. Ercan bey ile görüşürken fiyatta anlaşmayı bile unuttum. O derece iyi geldi sesi ve konuşmasi bana. Hakkimızda Hayırlısı ^_^

Jelesecccc lütfen bir foto göster! Herkes senden bahsediyor .. Bende ameliyat Olacağım 5 Ocak (

Hayırlısı olsun arkadaşım ben eskiden sonuçlarım la esmiştim buralarda ama artık eskidim ben aynı doktora olan çok k.k.da arkadaşımız var resimleri var onlar benden sonra sonuçlarıyla mutlu olanlar darısı başına, özel mesaj atmadım sana yeni sistemi uğraşıp çözeceğim inş. resim foruma bir kere koydum ve kaldırdım özelden tanıştığım arkadaşlarıma atmıştım

Bu arada beğenilerime bakarken çok önceki yazıları beğendiğini gördüm seni tebrik ederim üşenmeden başlığı baştan sona okumuşsun herkesin yaşadıkları olumlu olumsuz tecrübeleri şeffaf biçimde yazılmış bu artı; yalnız fiyat konuş mutlaka bilerek gelmen daha iyi ben biraz pazarlıkçı biriyim hakkında hayırlısı olsun

Canım merhaba,

Ben uc aşağı beş yukarı fiyatları kıyasladım. Hepsi hemen hemen ayni fiyati söyledi. Arada 100-200 euro fark vardı.. O yuzden pazarlık yapmadım

Hatim indirdim sayfayi ne diyosun?! :)) gerçekten cok ise yaradı yazdıklarınız. En azından uzaktan boyle doktor seçimi cok zor olduğu icin bu forum cok iyi oldu. Şimdi nasılsın? Hala ipincemisin^_^

Hayırdır T Tinkerbell9 ? Hakkında hayırlısı canım.

Hayırlı olsun canım
Lipo mu germemi ?

Sen hep bir numarasın tatlımmm
Tartışmasız

Merhaba hanımlar
Ben bu günlerde çok duygusalım.yazmak söylemek istediğim o kadar çok şey varki ama her kelimede yutkunuyorum
Bu durumun sebebi geçenlerde maillerimi kontrol etmem.eski tarihli bir maile bakmam gerekti kontrol ederken Ercan beyin gönderdiği ameliyat öncesi fotoğrafın olduğu maili gördüm
Yeni halime öyle alışmışımki ben karnımın o halini unutmuşum.birden görünce o durumun beni ne kadar üzdüğünü canımı nasıl acıttığını hatırladım
Kaygılarımı korkularımı ve utandığımı...
Fotoğraflarını görmenin bile beni üzdüğü o karınla 5 yıl yaşadım.4 yıl boyunca karın germe ameliyatını ve doktorları araştırdım.son 6 ay listeme eklediğim doktorlarla görüşmekle geçti
Çok düşündüm çok gerildim streslendim ağladım

Hepsi geçti gitti evet,şükürler olsun
Sonra ameliyat sonrası mutluluğumu hatırladım
O hastane odasında karnıma bakıp bakıp gülümseyişimle dalga geçildiğini :))
Bittimi bu kadarmıydı böylemiydi bundanmı korkmuştum ben diyişimi
Minicik bir yerde kanama oldu diye sabahın 7 sinde #jelesec i arayışımı
Sonra acaba Ercan bey bana lipo yapmadımıki diye forumda yazıp bir süre sonra günahını almışımmmm diyip utanışımı

Öncelikle kadınlar klübüne sonsuz teşekkürler
Bu sayfaya ve tabiki karın germe başlığında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler (malum ben doktorumu buradan buldum)

bana destek olan gece gündüz demeden hem sorularımı cevaplayan hem sonsuz desteğini esirgemeyen jelesecime binlerce kere teşekkür ediyorum
Ve tabiki doktoruma
çok çok çok teşekkür ediyorum
Ona çok güvendim iyiki güvenmişim iyiki onu tercih etmişim
Ben acaba bu karın toparlanırmı diyordum çünkü buradan iletişime geçtiğim kişilerin karınlarının hiç biri benimki kadar kötü değildi
Doktorum harika bir sonuç çıkardı

Şimdi çok mutluyum
darısı tüm isteyenlerin başına

Hatim indirdim sayfayi ne diyosun?! :)) gerçekten cok ise yaradı yazdıklarınız. En azından uzaktan boyle doktor seçimi cok zor olduğu icin bu forum cok iyi oldu. Şimdi nasılsın? Hala ipincemisin^_^

Ben böyle okuyup araştıran hazıra konmayan kişilere bayılıyorum çok ,ince değilim yeme içmeyi çok seven biri olarak çok şükür ameliyatlar öncesi halimle şimdiki halim arasında 10.kilo var yani fena hatun değilimyaş 43.iki yavrum var memelerim havada karnım düz daha ne olsun

canım arkadaşım yazını okurken bende duygulandım ne güzel yazmışsın ben buralarda sabahlamıştım doktor ararken herkes çok yardımcı olmuştu en önemlisi ne biliyormusun doktor o bu hepsini geçtim çok arkadaşımız oldu reelde tanıştık şimdi dertleşiyoruz her konuda tek estetik değil konumuzanam seni annem bile tanıyor düşün bak bu cuma oğltkn şehir dışından yavrusu ile bana geliyor yatılı ailece dost olduk baycana ne kadar tşk etsem azdır

Pamukçilek, o kadar içten yazmışsın ki... İnan kendimi daha iyi hissettim. Çünkü ben de karnımı saklamaya çalışmaktan, hep içime çekmekten bıktım. Geçen doktor muayenesinde, adam servest bırakın karnınızı dedi. İçime çekiyormuşum. Farkında değilim inan ki! Ama burada herkes benden kat kat iyi durumda girmiş ameliyata. Benim halimle uzaktan yakından alakası yok. Gerçi sadece 2 kişinin albümünü görebildim. İkisi de fıstık )

Ben daha önce başka bir aml olmuştum(estetik değil) ve çooook titreyerek uyanmıştım. Geçen sabah üstüm açık kalmış, titreyerek uykudan uyandım sabaha karşı. O ameliyattan uyanışım aklıma geldi. Korktum. Oturdum sabaha kadar, burayı okudum. Bana ne kadar destek olduğunuzu tahmin bile edemezsiniz. Hepinizi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…