Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Meme buyutme konusunda Ercan bey'in fiyat araligi nedir bilgi verebilecek olan var mi? Biliyorum sececegim proteze, buyuklugune, koyma yerine vs. gore fiyat degisecek ama yine de kabaca bir fikrim olsun istiyorum. Simdiden cok tesekkkur ederim.

arakadaşım ben Ercan beye bacak revizyonu,meme küçültme karın germe ve yeni kol germe oldum bunların fiyatını aşaşğı yukarı biliyorum ama meme büyütemnin nedir hiç bilgim yok en son forumda olan arkadaşlar 7 verdi diye biliyorum tel aç öğren istersen

ben gogus kucultme ameliyati yaptirmk istiyorum.75 ve 80 dd kullaniyorm.ben 75b olmk istiyorum.nasil ameliya yapiyo?lololipop mu ters t mi?ne kadar?tani tum bilgileri almk istiyorum.

buna doktor muayeneden sonra karar veriyor selfie benim lolipop ama bazı arkadaşların mini J idi aynı doktora ameliyat olduk ama teknik değişiyor kişinin memesine göre

buna doktor muayeneden sonra karar veriyor selfie benim lolipop ama bazı arkadaşların mini J idi aynı doktora ameliyat olduk ama teknik değişiyor kişinin memesine göre

ne kadara yapti ameliyati?kac saat surdu?takriben iyilesme suresi kac gun surdu?tesekkurler..

Jelesec tesekkur ederim cevabin icin. Ercan beye meme buyutme ameliyati olan arkadaslardan ismini verebilecegin varmi? Tekrar tesekkur ederim.

meme büyütme estetiği olan varmı o kadar çok baktım ama tam olarak birşey bulamadım olan veya bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba

Jelesec tesekkur ederim cevabin icin. Ercan beye meme buyutme ameliyati olan arkadaslardan ismini verebilecegin varmi? Tekrar tesekkur ederim.
lutfen bilgi verin doktor hakkinda.memnun olup vey. memmnun kalmayan var mi?uzundur karar veremiyodum.simdi kararliyken destek olun..

ne kadara yapti ameliyati?kac saat surdu?takriben iyilesme suresi kac gun surdu?tesekkurler..

benim bacak düzeltme ve meme küçültme bir yapıldığı için 4.saat sürmüştü bence dikişler için ve iyi iyileşme için 15.günle 1.ayı gözden çıkarmak lazım çok zorlamadan işlerini yapabiliyorsun ama

dwarkelf, ikiaradabirderede, fleur_delis valla yeni bi kaç üye var ama rumuzları aklımda değil foruma uzun zamandır takılmıyordum çoğunu unuttum kolay gelsin sana

canim ya gogus resmini gorebilir miyim?memnun kaldin mi?Tavsiyen var mi baska bi dr icin..cok sag ol.

Şekerim nerdesin sen kaç zamandır? merakta bıraktın bizleri :-( Hatta pazar günü baktım profiline hiç mi girmemiş bu hatun diye

giremedim canım
bu yaz feleğim şaştı valla,yaz bitti ben hala yorgunluğumu atamadım düşün yani

sen nasılsın her şey yolunda değilmi???

hanımlar özelden bir çok mesaj yazılmış tam 98 tane :)
taktir edersinizki bunların her birine ayrı ayrı cvp vermem mümkün değil
o yüzden buradan topluca hepinize cevap vermiş olayım.

karın germe başlığında eskiye dönüp geçmiş sayfaları incelerseniz ben sürecimi tüm detaylarıyla paylaştım.tekrar tekrar yazmak hoş olmuyor

doktorum Ercan Karacoğlu
ameliyatım güzel sorunsuz geçti
rahat bir süreç geçirdim.korktuğum kadar zor bir ameliyat değildi(ama lütfen basitede almayın sonuçta ciddi bir operasyon uzman ellerde ve işinin ehli doktorları tercih edin)
sonucumdan ve doktorumdan memnunum harika bir göbek deliği ve kaslı bir karına sahibim

zaten memnun olmasam meme ameliyatı için de aynı doktoru tercih etmezdim.kasım aralık gibi inşaallah meme ameliyatı olmayı planlıyorum
başka sorularınız olursa seve seve cevaplarım artık sık sık buralarda olucam

lütfen tercih ettiğiniz doktorların yaptığı ameliyatların sonucunu görmeye çalışın ve kararınız ona göre verin.
özelden fotoğraf isteyen arkadaşlar olmuş
kızlar çok fazla mesaj var her birinize fotoğraf göndermem mümkün değil
diğer başlıktan kopyala yapıştır oldu biraz,çok yorgunum idare edin beni

giremedim canım

sen nasılsın her şey yolunda değilmi???

="pamukcilekkk, post: 37333324, member: 510498"]giremedim canım

sen nasılsın her şey yolunda değilmi???[/QUOTE]
Merhaba canım,

İyi olmana çok sevindim, kararın hayırlı olsun. Bende değişen birşey yok. Tatilimi yaptım geldim.
Sevgiler

Merhaba Arkadaslar,
Ben bundan bes sene önce Almanyada karin germe ameliyati oldum ve ic kanama gerirdim neyazikki cok gec farkedildi.
simdi Ocak ayinda biletimi aldim tekrardan karin ameliyati olmak istiyorum!uzun zamandir Dr arastiriyorum Hasan findikla konustum yanlardan yag alip karin germeye 5000euro istedi ve böyle ameliyatlara cok bel baglamamami söyledi simdiki halinden iyi olur dedi Fatih dagdelen ayni isleme önce 3200 euro istedi aradan bir ay sonra aradim biletimi aldim diyince sekreteri 4200 euro fiyat verdi ama fatih dagdelen hakkinda cok iyi yorumlar okumadim.ibrahim Oskui konustum 7000euro istedi ve cok ikna ediciydi yüzde doksan dokuz garanti verdi ama cok pahali ve korsa parasi icinde degil kan verirse torbanin tanesi 60 euro dedi Kafam cok karisti
Uzun zamandir sizleri takip ediyorum sizin yazilarinizdan okadar etkilendimki Ercan Karacaogluna telefon actim ve kendisi telefona cikti yeni ameliyattan ciktigini Email yazarsam hemen cevap verecegini yazdi gercektende sabah Email gönderdim aksama bana cevap yazdi ve yaptigi karin ameliyatlarinin resimlerini gönderdi cok güzel resimler insallah kafanizi sisirmedim genede icimde bir korku var

oy maşşalah 98. haaaa anam amma takip ediliyon benim eski halim sen gibiydi artık eskidim çaptan düştümmm

Çok geçmiş olsun iç kanama hımm çok üzücü,çok yüksek rakamlar evet umarım bu sefer istediğiniz sonucu alırsınız acele etmeyin karar veririken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…