Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Ay ne kadar güzel yazmissin okurken ben bile duygulandim

Ne zamandir bende okuyorum burada yazdiklarinizi ve bende karnimdan hic memnun degilim, izlerden cok korkuyorum.zamanla belli olmuyor diyorlar.asli varmi? Simdiye jadar bir doktorla görüstüm oda tüm karin germe göbek düzeltilecek diyor..acaba resmin varmi? Görebilirmiyim?

Canim ben sana bir kac kere yazdim cevap alamadim..beb izlerden cok korkuyorum..resmin varsa görebilirmiyim? Bende seninle ayni yaslardayim.bana bur doktor göbek de yapilmasi lazim dedi..oda yukari dogru ayri iz oluyormus

Canim ben sana bir kac kere yazdim cevap alamadim..beb izlerden cok korkuyorum..resmin varsa görebilirmiyim? Bende seninle ayni yaslardayim.bana bur doktor göbek de yapilmasi lazim dedi..oda yukari dogru ayri iz oluyormus
nasıl yani karın germede yukarı ayrı iz yok yanii öyle olsa asla yaptırmazdım bilemem hangi doktorun tekniği bu iz sadece bikini bölgesinde sezaryan izinden uzun;resim forumda yok canım pamukçileng arkadaşımın var rica et ekler senide

Gun gecmiyor ki yauuuu -_-
Canim sende yen
canim senin karnin nasil? hic resim ekledinmi?.sen tüm karin germe mi olacaksin? bende hep mini karin germe diyordum ama bu gidisle tüm olacak sanirim..ben seneye ilkbahara dogru olsam diyorum yaz gelmeden.sende almanyadan gidiyorsun dimi?

Merhaba ben almanyadayim bundan 9 sene önce tam Karin germe oldum ama ben ic kanama gecirdim ve cok eziyetliydi simdi yeniden Karin germe olucam ve yanlara lazer lipo
Ama ilkbaharda olursan o korseyle dolasmasi zor olur bence böyle ameliyatlar icin sonbahar yada kis en iyisi hepimiz icin hayirlisi olsun
Benim ilk ameliyatim Almanyada oldu simdi istanbulda ysptircam

ben okudum senin önceki ameliyatin ile yazdiklarini canim..cok gecmis olsun.baya kötü seyler yasamissin..benim arkadasda almanyada oldu ama 9 ay oldu, izleri acaip kötü..haklisin sonbahar iyi ama ben dah 1,5 ay önce izmirde meme büyütme oldum.onun icin bütcem daha pek musait degil acikcasi..kombi olmak istiyordum ama yalniz gittigim icin kaldiramam diye korktum..sen ercan karacaogluna olacaktin dimi? insallah bu sefer istedigin sonucu alirsin canim..senin ameliyatini buradan takip ederim ben insallah

Tesekkür ederim evet baya zor günlerdi
Korkuyorum onun icin 9 sene bekledim ama simdi artik böyle gezmek istemiyorum Ercan karacaogluna olucam cok dr arastirdim ama burda yazilanlar beni yönlendirdi Kombine ameliyati bende düsünüyorum bu hastalik gibi galiba baslayinca arkasi geliyorHepimiz icin hayirlisi olsun insallah cok mutlu oluruz
Ocak gelsin hepsini insallah yazarim

Mrb arkadaşlar ben de Ercan beye ameliyat olmak istiyorum karin germe ve gogus .Ameliyat olan arkadaşlar memnuniyetlerini yazmışlar ne kadar zamanda izler azaliyor ercan bey ameliyattan ne kadar ücret alıyor ve tabiki foto gösterebiecek arkadaş var mı yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…