Merhaba hanımlar
Ben bu günlerde çok duygusalım.yazmak söylemek istediğim o kadar çok şey varki ama her kelimede yutkunuyorum
Bu durumun sebebi geçenlerde maillerimi kontrol etmem.eski tarihli bir maile bakmam gerekti kontrol ederken Ercan beyin gönderdiği ameliyat öncesi fotoğrafın olduğu maili gördüm
Yeni halime öyle alışmışımki ben karnımın o halini unutmuşum.birden görünce o durumun beni ne kadar üzdüğünü canımı nasıl acıttığını hatırladım
Kaygılarımı korkularımı ve utandığımı...
Fotoğraflarını görmenin bile beni üzdüğü o karınla 5 yıl yaşadım.4 yıl boyunca karın germe ameliyatını ve doktorları araştırdım.son 6 ay listeme eklediğim doktorlarla görüşmekle geçti
Çok düşündüm çok gerildim streslendim ağladım
Hepsi geçti gitti evet,şükürler olsun
Sonra ameliyat sonrası mutluluğumu hatırladım
O hastane odasında karnıma bakıp bakıp gülümseyişimle dalga geçildiğini :))
Bittimi bu kadarmıydı böylemiydi bundanmı korkmuştum ben diyişimi
Minicik bir yerde kanama oldu diye sabahın 7 sinde #jelesec i arayışımı

Sonra acaba Ercan bey bana lipo yapmadımıki diye forumda yazıp bir süre sonra günahını almışımmmm diyip utanışımı
Öncelikle kadınlar klübüne sonsuz teşekkürler
Bu sayfaya ve tabiki karın germe başlığında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler (malum ben doktorumu buradan buldum)

bana destek olan gece gündüz demeden hem sorularımı cevaplayan hem sonsuz desteğini esirgemeyen jelesecime binlerce kere teşekkür ediyorum

Ve tabiki doktoruma
çok çok çok teşekkür ediyorum
Ona çok güvendim iyiki güvenmişim iyiki onu tercih etmişim
Ben acaba bu karın toparlanırmı diyordum çünkü buradan iletişime geçtiğim kişilerin karınlarının hiç biri benimki kadar kötü değildi
Doktorum harika bir sonuç çıkardı
Şimdi çok mutluyum
darısı tüm isteyenlerin başına