• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

sistemi çözmedim girmedim bayağı değişiklik olmuş:) thhalia canım biriktirmeye başla sen para birikene kadar yüz iyice çöker:)))bu fiyatın içinde neler var bacım arabada veriyorlarmı üstüne

siteyi çözmek zor oldu ama öyle böyle alışılıyor canım...
canım, bu fiyatın sebebi tam yüz germe olmasıymış...bende fiyatı ilk duyduğumda araba çarpmış gibi oldum:confused: endoskopik yüzgerme+yanak germe+boyun germe+kas platosuna kök hücre ile gençleştirme+gözkapağı ve çıkabilecek artı işlemler içinmiş bu fiyat...:KK42: yani benim yüz, bana elveda demiş de, benim haberim yokmuş...:KK61:

sonuçta yüz kendini tamamen bırakmadan bu işi çözmek lazım... yoksa hem işlem sayısı artıyor hem fiyat...inşallah sonuç yüz güldürücü olurda, çekilen sıkıntılara değer...:KK17:

birde yüzyüze görüşüp, işlemleri iyice netleştirelim dedi ama para meselesi can sıkıcı işte...:KK35:

parayı halledene kadar bekleyeceğim canım...:KK69:22.500 az bişey değil ki...:KK69:

siteyi çözmek zor oldu ama öyle böyle alışılıyor canım...
canım, bu fiyatın sebebi tam yüz germe olmasıymış...bende fiyatı ilk duyduğumda araba çarpmış gibi oldum:confused: endoskopik yüzgerme+yanak germe+boyun germe+kas platosuna kök hücre ile gençleştirme+gözkapağı ve çıkabilecek artı işlemler içinmiş bu fiyat...:KK42: yani benim yüz, bana elveda demiş de, benim haberim yokmuş...:KK61:

sonuçta yüz kendini tamamen bırakmadan bu işi çözmek lazım... yoksa hem işlem sayısı artıyor hem fiyat...inşallah sonuç yüz güldürücü olurda, çekilen sıkıntılara değer...:KK17:

birde yüzyüze görüşüp, işlemleri iyice netleştirelim dedi ama para meselesi can sıkıcı işte...:KK35:

parayı halledene kadar bekleyeceğim canım...:KK69:22.500 az bişey değil ki...:KK69:
Ne kadar fiyat çıkardı ki?

fiyat 22.500... tam yüz germe ameliyatı için...

Ne olmuş siteye girmeyeli amanıııın.Alışmak zooor eskisi güzeldi.İnsan alışkanlıklarından vazgeçemiyor.Hadi hayırlısı inşallah bunada alışırız.Alıştığınızı söylemeyin değiştirmesinler :)))
Evveeet ne var ne yok.Özelden yazan arkadaşlar geç cvp veriyorum özür.Malum işler yoğun.
:KK25: :KK25: :KK25:
:KK68: :KK68: :KK68:
:nazar: :nazar: :nazar:

arkadaşlar ercan beye kol estetiği olanlar yardımcı olabilirlermi?100 kiloydum şimdi 75 kiloyum yılbaşına kadar 65 kiloya düşüp kollarımdan ameliyat olmak istiyorum.boyum 173 klo 65 olunca benim için ideal olucak.kolllarım hala kalın ve deri sarkması var.kol ameliyatlarında kalan yağı da alıp mı deriyi kesip atıyorlar.yoksa sadece deriyi mi kesip atıyorlar. ameliyat izi tam olarak nerde oluyor.?ve en önemli soru kol ameliyatları da 5000-7000 tl vs mi?tam fiyat veremeseniz bile bir fiyat aralıgı söylerseniz çok sevinirim.kolay gelsin

arkadaşlar ercan beye kol estetiği olanlar yardımcı olabilirlermi?100 kiloydum şimdi 75 kiloyum yılbaşına kadar 65 kiloya düşüp kollarımdan ameliyat olmak istiyorum.boyum 173 klo 65 olunca benim için ideal olucak.kolllarım hala kalın ve deri sarkması var.kol ameliyatlarında kalan yağı da alıp mı deriyi kesip atıyorlar.yoksa sadece deriyi mi kesip atıyorlar. ameliyat izi tam olarak nerde oluyor.?ve en önemli soru kol ameliyatları da 5000-7000 tl vs mi?tam fiyat veremeseniz bile bir fiyat aralıgı söylerseniz çok sevinirim.kolay gelsin

tebrik ederim ne güzel kilolarınızı vermişsiniz, ben kol germe oldum ama mini kol germe yani tam kol germeyi doktorumda bende izden dolayı istemedik bende 80.lerden 64.inmiş biri olarak kolda özellikle tuzluk dediğimiz koltuk aldındaki sarkmadan rahatsız oldum ve orayı aldırdım izim koltuk altında eğer sizde hala kalın ve sarma varsa lipo yapılıp sonrada germe yapılacaktır karşılıklı doktorla görüştüğünüz de zaten ne yapılacak bellli olur. Aynen 5. 8.bin arası fiyatlar

Ne olmuş siteye girmeyeli amanıııın.Alışmak zooor eskisi güzeldi.İnsan alışkanlıklarından vazgeçemiyor.Hadi hayırlısı inşallah bunada alışırız.Alıştığınızı söylemeyin değiştirmesinler :)))
Evveeet ne var ne yok.Özelden yazan arkadaşlar geç cvp veriyorum özür.Malum işler yoğun.
:KK25: :KK25: :KK25:
:KK68: :KK68: :KK68:
:nazar: :nazar: :nazar:

bentoprakcım yüz olan sensin özelden sana ulaşmayanlar bana yazıyor arada bakıver ben süreci senden bildiğimi yazıyorum:)

canım başla biriktirmeye valla benim eşim hep söylüyor ev parası harcadın diye:))) karın meme bacak kol:))) yüze gerlirim yakında

canım, biriktirmeye başladım da.... ben parayı denkleştirene kadar, yüz biraz daha kötüleşecek... ameliyat parası da artacak... hoooop bir daha biriktirmeye başla derken; iyice yaşlanıp toptan bu işten vazgeçicem:confused:

ciddi ciddi, bir kısmını biriktirip geri kalanı kredi çekmeyi düşünüyorum... :KK22:

canım, biriktirmeye başladım da.... ben parayı denkleştirene kadar, yüz biraz daha kötüleşecek... ameliyat parası da artacak... hoooop bir daha biriktirmeye başla derken; iyice yaşlanıp toptan bu işten vazgeçicem:confused:

ciddi ciddi, bir kısmını biriktirip geri kalanı kredi çekmeyi düşünüyorum... :KK22:

canım sen dr ile anlaşma yap sana zam yapmasın:)))))kolay gelsin birikir birikir sıkıntı yapma istemek başarmanın yarısı

Merhahalar. Ercan bey hakkindaki yorumlari okudum herkes cok memnun ama gogus büyütmeye denk gelemedim :/ olan birisi varsa yardimci olsa keske fiyat hakkında ozellikle simdiden sagolun kizlar ^_^

Merhaba Ercan beye ulasabilecegim direk Numara var mi? lutfen yardim edin yurtdisindayim veErcan beye estetik olmak istiyorum

bu direk numarası ama ameliyatta olunca asistanı açıyor akşam saatlerinde ararsanız direk ulaşırsınız ben öyle yapıyorum 0532 581 32 38

Merhahalar. Ercan bey hakkindaki yorumlari okudum herkes cok memnun ama gogus büyütmeye denk gelemedim :/ olan birisi varsa yardimci olsa keske fiyat hakkında ozellikle simdiden sagolun kizlar ^_^

merhaba meme büyütme olanlar var ama artık herkes çok aktif değil resimleri olanlarda vardı okursan denk gelirsin canım

Meme buyutme konusunda Ercan bey'in fiyat araligi nedir bilgi verebilecek olan var mi? Biliyorum sececegim proteze, buyuklugune, koyma yerine vs. gore fiyat degisecek ama yine de kabaca bir fikrim olsun istiyorum. Simdiden cok tesekkkur ederim.

Back
X