Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Selamlar sevgiler:)))

Telefon 1 : 0532 292 07 44 (Asistan Ezgi)
Telefon 2 : Santral: (0216) 570 66 66
Faks : (0216) 570 66 11
E-Posta : drercanka@yahoo.com
Web Adresi : www.ercankaracaoglu.com
Yetkili Kişi : Doç. Dr. Ercan KARACAOĞLU -0532 292 07 44
Adres : Memorial Ataşehir Hastanesi
Küçükbakkalköy Mah.
Vedat Günyol Cad.
No: 28-30 34758 Ataşehir/İstanbul

http://www.ercankaracaoglu.com/index-5.html

Bu adresten bakabilirsin canım inşallah memnun kalırsın ben kendi adıma çok memnun kaldım sırada karın germe ve burun estetiği var bakalım kısmet artık:)

Yüz görümlülüğü isteyeceğim :)))

olur bentoprakcım yaz bitsede tekrar buluşmalar başlasa öptüm

Çok şükür her şey yolunda canım tatile girdik ama yoğunluk hiç bitmiyor hepinizi özledim herkes napıyor?

aman iyi canım iş bitmez yorgunluk da arkadaşım eskilerden yazanlarla görüşüyoruz arada hepsi iyi ben mini kol germe oldum 3.ay oldu doktor pek yanaşmadı yapmaya ama ben ısrar ettim sağ kol iyide solda bir uyuşukluk var umarım geçer
öptüm arada yaz sevgiler kızını öpüyorum

Geçmiş olsun canım inşallah geçer kolundaki uyuşma da valla sen nerdeyse bütün ameliyatları denedin en tecrübeli sensin:)

Karın fotolarım var,yüz fotolarım yok.Zaman zaman canlı örnek olarak oluyorum.Kısmetinizde varsa görmek görürsünüz.Burayı takip ediyorsunuz toplandığımızda veya kontrole gittiğimde görebilirsiniz.Yakında Ercan beye gidecek varsa (hafta sonu) haberleşelim
Özelden cevap arası zaman olduğundan hepinizi cevaplayamayınca topiğe yazdım sevgiyle.

Geçmiş olsun canım inşallah geçer kolundaki uyuşma da valla sen nerdeyse bütün ameliyatları denedin en tecrübeli sensin:)

valla Meltemcim,bacak,meme,karından daha zor geldi kol bana denemesem daha iyi imiş inşallah geçer senin oradan ogltkn vardı belki hatırlarsın yazışmıştınız onla tatilde idik çoluk çocuk yeni döndük dr ile görüşemedim uzun zamandır kontrolde bakalım ne diyecek kasılma ve uyuşma can sıkıcı diğer kolda sorun yok ama biri yetiyor can sıkmaya

ben gördüm yüzünü canlı örneğim benim:)

Canim ben ercan beyde meme büyütme olmak istiyorum. .bu baslik altinda toplanmissiniz hastalari..bana da yardimci olurmusunuz? Kendisiyle telefonla görüstüm. Cok sakin biri gibi ve sorularimi tek tek cevapladi..sadece hic yaptigi hastalari görmedim bu forumda..kim bana yardimci olur lütfen

Ercan beye ameliyat olan kizlar lütfen yardim..eylül de ercan beye meme büyütme olmak istiyorum ama hic resim görmedim olanlardan..bana yardimci olun biraz ya. Yurt disinda yasiyorum. Sadece telefonda görüstüm ercan beyle.yüz yüze görüsme ye gidemicem..onun icin sizde yardim bekliyorum. Bana fotolarini gösteren biri varmi burada? Bende resim ekledim simdiki cirkin haliyle..belki fikir veren olabilir

Sevgili bentoprak arkadaşız ama resimlerini göremiyorum. Acaba kabulmü etmedin. En mantıklı olarak ercan beyi gördüm. Bacak düzelttirme rötüş yaptırıcam eyer görüşme sağlayabilirsem. Fakat korkuyorum. Para durumları sorun. Jelesec in bacakları gibi olurmu acaba.

Ercan beye bir ay kadar önce resim göndermiştim... bugün cevap geldi ama sanki ercan bey değilde asistanı falan yazmış izlenimi bıraktı bende... birkaç hastasının da resmini göndermiş... gayet başarılı ameliyatlar ama ercan bey bana öyle bir fiyat çıkarmış ki, inanamadım... herhalde, kendi kendine dediki; bu bayanın yüzünü toparlayana kadar canım çıkar:))) en iyisi fiyatı yüksek söyleyimde gelmesin...

bana çıkardığı fiyat... sadece yüzgerme ameliyatı için 22,500....

bu ameliyat sırasında başka hiçbir ameliyatla da kombinleme yapmam, kaldıramazsın yazmış(((( neye göre karar verdi onuda anlamadım...

gayet şaşkın ve üzgünüm şu anda(((

sistemi çözmedim girmedim bayağı değişiklik olmuş:) thhalia canım biriktirmeye başla sen para birikene kadar yüz iyice çöker:)))bu fiyatın içinde neler var bacım arabada veriyorlarmı üstüne

bentoprak çalıştığı için pek giremiyor foruma görmemiştir nıkname bacaklarındaki sorun ne bilemiyorum benim revizyondu çökmeler oluştu onlar yağ ile dolduruldu benden daha güzel olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…