gllr alıntı yaparak cevap yazarsan görürüz döneriz soruna ondan sana bildirim düşmüyor:)
yok yok partisizdi bu sefer:)))
ben ilk ameliyatıma zırlayarak girmiştim ama giriş o giriş kimse durduramadı dahasonrası süreç sıkıntılı ameliayat sonrası bakım dinlenme kesinle alışkanlık yapıyor tek estetikle kalan çok az forumda geneli 3.5. estetik olmuş:)))
kalasik lipoda dalga oldu bende lazerle o düzeldi spor şart aslında bende tembelim
ufak dokunuşlar evet hiç büyük estetiğim yok benim
ben lipo sonrası çok fazla kilolu çıkmıştım tartıda zamanla farkı görüyorsun ama müthiş bir değişim bekleme kilo verme ameliayatı değil laze lipo şekle sokuyor benimde baçaklarım çok fark etmişti çünkü kalındıbol su ve yürüş yap deha
büyük değişim brawooo inceledim ben minik meme severim bana göre
Arkadaslar lütfen beni bilgilendirin,bi kaç kişiye de sordum ama burdan da sorayım dedim
Ercan Bey Atasehır Memorial de değil mi ? Oradan randevu aldım ve muayene parası 320 tl dediler.
Ama ucretsiz muayene olanlar da var forumda.Siz muayeneyi nereden aldınız,hastaneden değil mi ? Kendi sitesınde hastanenın numarası var çünkü. Hastaneye gidince neticede hastakabulde bu belirtilen parayı almıyorlar mı ?
Cumartesi randevum var,bilgilendirin beni lütfennn
Selamlar sevgiler:)))
teşekkür ederimm
canımcım merhaba özledim seniTopiğin güzel hatunları hepinize merhaba.Yakın zamanda ameliyat olmuşlara geçmiş olsun,olacaklara da her şey gönüllerince olsun
canımcım merhaba özledim seni
Meltemcim hoşgeldin bendende salamlar sevgiler
nasılsın herşey yolundamı?
Yüz görümlülüğü isteyeceğim :)))
Çok şükür her şey yolunda canım tatile girdik ama yoğunluk hiç bitmiyor hepinizi özledim herkes napıyor?
olur bentoprakcımyaz bitsede tekrar buluşmalar başlasa öptüm
aman iyi canım iş bitmez yorgunluk da arkadaşımeskilerden yazanlarla görüşüyoruz arada hepsi iyi ben mini kol germe oldum 3.ay oldu doktor pek yanaşmadı yapmaya ama ben ısrar ettim sağ kol iyide solda bir uyuşukluk var umarım geçer
öptüm arada yaz sevgiler kızını öpüyorum
Geçmiş olsun canım inşallah geçer kolundaki uyuşma da valla sen nerdeyse bütün ameliyatları denedin en tecrübeli sensin:)
Karın fotolarım var,yüz fotolarım yok.Zaman zaman canlı örnek olarak oluyorum.Kısmetinizde varsa görmekgörürsünüz.Burayı takip ediyorsunuz toplandığımızda veya kontrole gittiğimde görebilirsiniz.Yakında Ercan beye gidecek varsa (hafta sonu) haberleşelim
Özelden cevap arası zaman olduğundan hepinizi cevaplayamayınca topiğe yazdım sevgiyle.
Karın fotolarım var,yüz fotolarım yok.Zaman zaman canlı örnek olarak oluyorum.Kısmetinizde varsa görmekgörürsünüz.Burayı takip ediyorsunuz toplandığımızda veya kontrole gittiğimde görebilirsiniz.Yakında Ercan beye gidecek varsa (hafta sonu) haberleşelim
Özelden cevap arası zaman olduğundan hepinizi cevaplayamayınca topiğe yazdım sevgiyle.
Ercan beye bir ay kadar önce resim göndermiştim... bugün cevap geldi ama sanki ercan bey değilde asistanı falan yazmış izlenimi bıraktı bende... birkaç hastasının da resmini göndermiş... gayet başarılı ameliyatlar ama ercan bey bana öyle bir fiyat çıkarmış ki, inanamadım... herhalde, kendi kendine dediki; bu bayanın yüzünü toparlayana kadar canım çıkar:))) en iyisi fiyatı yüksek söyleyimde gelmesin...
bana çıkardığı fiyat... sadece yüzgerme ameliyatı için 22,500....
bu ameliyat sırasında başka hiçbir ameliyatla da kombinleme yapmam, kaldıramazsın yazmış(((( neye göre karar verdi onuda anlamadım...
gayet şaşkın ve üzgünüm şu anda(((
Sevgili bentoprak arkadaşız ama resimlerini göremiyorum. Acaba kabulmü etmedin. En mantıklı olarak ercan beyi gördüm. Bacak düzelttirme rötüş yaptırıcam eyer görüşme sağlayabilirsem. Fakat korkuyorum. Para durumları sorun. Jelesec in bacakları gibi olurmu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?