• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Valla jelesece fotoları gör şaşarsın.Önce çok ünlü medyatik bir doktora yaptırmış felaket idi.Ercan bey öyle bir imza atmış ki şaşarsın.Nldgp ve jelesece baycan baştan yaratmış.Fotoları gördüğünde beni daha iyi anlayacaksın.Aslında topikte baştan yarattığı çok kişi var isimlri aklımda değil.Görüntüm genç ama beyin gençleşmiyo :52: Bende o kadar büyük değişim yok görünce hayal kırıklığına uğrama da.Ercan bey "ufak dokunuşlar" yapacağım dedi. Ufak dokunuşlar farkedilmeyen mucize bence.:nazar:

Ben 45 yaşındayım Bentoprak. yaşım fazlasıyla müsait :15:
Yüz istiyorum ama 2 yıl sonra falan. emekli olunca.
ancak iş arkadaşlarımdan biri meme ve karın,sırt lipo oldu. Bana da gösterdi işlemleri. Çok beğendim ve hevese geldim :1:
Bende genetik basen var. 150 boy, 47 kiloyum
ama evvelden 43 dü kilom. menopoza girdim. 1 yılda aldım 4 kilo. alıncada hemen basen ve simitlere birikti yağlar.
boğazımı da tutamıyorum. Menopozla birlikte birde sigarayı bıraktım. Habire bişi yemek istiyorum. Beynime söz geçiremiyorum. irade 0.
Lipo yaptırırsam mecbur onca para verince ağzımı da tutarım herhalde diye düşünüyorum.
Ekim gibi burnumu yaptırmak ve lipo olmak istiyorum.
lipo için ercan beyi düşünüyorum. Sizleri okuyunca sempati duydum baycana.
ama burun için kararsızım. Emre İlhandan gün alıp vazgeçtim di. Gene ona olabilirim belki.

Arkadaşlar ben bu sitenin acemisiyim son iki aydır yorumları okumaya çalışıyorum. Sadece birkaç soru sordum 8 gün önce ercan beye basen,bacak içleri,diz üstü ve içlerinden lazer lipo yaptırdım.3lt.yakın yağ aldığını söyledi ercan bey.Basenlerimde bir değişiklik fark ediyorum ancak başka hiç bir yerimde henüz hissetmiyorum.Basenlerde fark görünce biraz kaygılandım.Çünkü diğer yerler aynı henüz, doktorum henüz çok yeni dedi ama şuan ameliyata girdiğim kiloyla aynıyım.Sizlerde de böyle olmuşmuydu?Zamanla diğer yerlerde değişecek mi, ne olur bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşsın benimle. Şimdiden çok tşk.ediyorum.

Kizlar bakin Ercan beyle ilgili ne buldum,onun bir hastasi hikayesini paylasmis.Buraya koymak dogru mu bilemiyorum ama sizle paylasmak istedim birinin isine yarar belki.Bayan sanki bastan yaratilmis,cok basarili bi sonuc elde etmis,Yalniz gousleri bana kucuk geldi,kendi dokusu varmis zaten bide 320cc implant takilmis lift olmus,niye boyle kucuk kalmislar anlamadim.Herhalde kendi dokusundan fazla cikartildi daha cok lift olsun diye
http://www.realself.com/review/istanbul-mommy-makeover-33-years-kids-and-my-dreams-true

Arkadaşlar ben bu sitenin acemisiyim son iki aydır yorumları okumaya çalışıyorum. Sadece birkaç soru sordum 8 gün önce ercan beye basen,bacak içleri,diz üstü ve içlerinden lazer lipo yaptırdım.3lt.yakın yağ aldığını söyledi ercan bey.Basenlerimde bir değişiklik fark ediyorum ancak başka hiç bir yerimde henüz hissetmiyorum.Basenlerde fark görünce biraz kaygılandım.Çünkü diğer yerler aynı henüz, doktorum henüz çok yeni dedi ama şuan ameliyata girdiğim kiloyla aynıyım.Sizlerde de böyle olmuşmuydu?Zamanla diğer yerlerde değişecek mi, ne olur bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşsın benimle. Şimdiden çok tşk.ediyorum.
Bence sende hala odem vardir arkadasim,kurcalanan yerler sistir o yuzden fark goremiyor olabilirsin.Bi 2 hafta-1ay bekle bakalim,yoksa tekrar doktor beye git ve yardim iste.

Tşk.ederim Elizeliz cevabın için, bugün daha iyiyim, bugün ilk defa tartıda ameliyata gittiğim günden yaklaşık 1kilo kadar eksik çıktım.Umutsuz olmak istemiyorum umarım doktorun dediği gibi ve sizlerin dediği gibi ödemdendir.Ama o zaman neden basenlerdeki farkı görebiliyorum, dedim doktora?Çünkü onlar çok büyüktü dedi doktor, gerçekten de öyleydi.Arkadaşlar benimkine benzer yaşayan biri varsa lütfen yazsın tecrübelerini.Herkese şimdiden tşk.

Tşk.ederim Elizeliz cevabın için, bugün daha iyiyim, bugün ilk defa tartıda ameliyata gittiğim günden yaklaşık 1kilo kadar eksik çıktım.Umutsuz olmak istemiyorum umarım doktorun dediği gibi ve sizlerin dediği gibi ödemdendir.Ama o zaman neden basenlerdeki farkı görebiliyorum, dedim doktora?Çünkü onlar çok büyüktü dedi doktor, gerçekten de öyleydi.Arkadaşlar benimkine benzer yaşayan biri varsa lütfen yazsın tecrübelerini.Herkese şimdiden tşk.

Geçmiş olsun, lazer lipo tommy tuck gibi bir başlık var canım, orada Ercan Bey e ameliyat olan arkadaşlar var. O topiği okursan, hepsinin seninle aynı süreci yaşadığını göreceksin. Bu arada bolca su iç, karbonhidrat ve şeker ile şekerli meyvelerden uzak dur. Evin içinde dolan kendini zorlamadan ki ödemlerin çabuk gitsin. Zor ama sonu güzel bir süreç.
Sevgiler

Ooo neler olmış burda hiç bildirim maili düşmediği için bende bi hareket yok sanıyodum yahu :)

gllr alıntı yaparak cevap yazarsan görürüz döneriz soruna ondan sana bildirim düşmüyor:)

Aaaaaa ne zaman niye haber vermedin.Bu sefer parti yoktu anlaşılan.
yok yok partisizdi bu sefer:)))

Jelesec seni de şaşırarak izliyorum. Korkmadan ne çok ameliyat olmuşsun.
Alışkanlık oluyor sanırım bu estetik işi. Bende önce ulthera sonra botox, dolgu derken şimdi de ameliyata kadar getirdim işi:1:
Basenlerden yağ alındımıydı senden? Dalgalanma oldumu sonrasında?
Lipo işlemi sonrası lpg falan yaptırdın mı?
Birde selülite de iyi geliyormuki bu lipo?
Bilgi verirsen sevinirim.
Resimlerini görebilirmiyim

ben ilk ameliyatıma zırlayarak girmiştim ama giriş o giriş kimse durduramadı daha:9: sonrası süreç sıkıntılı ameliayat sonrası bakım dinlenme kesinle alışkanlık yapıyor tek estetikle kalan çok az forumda geneli 3.5. estetik olmuş:)))
kalasik lipoda dalga oldu bende lazerle o düzeldi spor şart aslında bende tembelim:ssz:

Valla jelesece fotoları gör şaşarsın.Önce çok ünlü medyatik bir doktora yaptırmış felaket idi.Ercan bey öyle bir imza atmış ki şaşarsın.Nldgp ve jelesece baycan baştan yaratmış.Fotoları gördüğünde beni daha iyi anlayacaksın.Aslında topikte baştan yarattığı çok kişi var isimlri aklımda değil.Görüntüm genç ama beyin gençleşmiyo :52: Bende o kadar büyük değişim yok görünce hayal kırıklığına uğrama da.Ercan bey "ufak dokunuşlar" yapacağım dedi. Ufak dokunuşlar farkedilmeyen mucize bence.:nazar:

ufak dokunuşlar evet hiç büyük estetiğim yok benim:51:

ben lipo sonrası çok fazla kilolu çıkmıştım tartıda zamanla farkı görüyorsun ama müthiş bir değişim bekleme kilo verme ameliayatı değil laze lipo şekle sokuyor benimde baçaklarım çok fark etmişti çünkü kalındı :ssz: bol su ve yürüş yap deha

Kizlar bakin Ercan beyle ilgili ne buldum,onun bir hastasi hikayesini paylasmis.Buraya koymak dogru mu bilemiyorum ama sizle paylasmak istedim birinin isine yarar belki.Bayan sanki bastan yaratilmis,cok basarili bi sonuc elde etmis,Yalniz gousleri bana kucuk geldi,kendi dokusu varmis zaten bide 320cc implant takilmis lift olmus,niye boyle kucuk kalmislar anlamadim.Herhalde kendi dokusundan fazla cikartildi daha cok lift olsun diye
http://www.realself.com/review/istanbul-mommy-makeover-33-years-kids-and-my-dreams-true

büyük değişim brawooo inceledim ben minik meme severim bana göre

ya bu hastası k.k.dan froğola sanki yanılmıyorsam tabi evet onun sonuçları çok başarılı kıskanıyorum onu:ssz:

gllr alıntı yaparak cevap yazarsan görürüz döneriz soruna ondan sana bildirim düşmüyor:)

Bende ercan beye amelyat olalı 6 ay doldu çok memnunum sonuçlardan çok şükür bide anelyatın üstüne 7 kilo daha verdim daha süper oldu tabi ama burda karın gerdirmeleri gördükçe kıskabmıyo değilim ya yeminle hastalık bu iş ahahaha

Arkadaşlar, cevap veren arkadaşlarıma tşk.ediyorum. Sabırla bekliyorum. Bir ay sonra daha belirgin sonuçlar çıkar umarım. Lazer lipo yaptıran yazsın bana Ltf. Acaba benimde bacak içlerimin birleşmediği bir görüntüm olacak mı?

Arkadaşlar, cevap veren arkadaşlarıma tşk.ediyorum. Sabırla bekliyorum. Bir ay sonra daha belirgin sonuçlar çıkar umarım. Lazer lipo yaptıran yazsın bana Ltf. Acaba benimde bacak içlerimin birleşmediği bir görüntüm olacak mı?

Umarım her şey iyi olur. Bende basen, bacak içinden lipo istiyorum. Gelişmeleri ara ara yazarsan sevinirim. Seni heycanla takip edicem:)

yok yok partisizdi bu sefer:)))

ben ilk ameliyatıma zırlayarak girmiştim ama giriş o giriş kimse durduramadı daha:9: sonrası süreç sıkıntılı ameliayat sonrası bakım dinlenme kesinle alışkanlık yapıyor tek estetikle kalan çok az forumda geneli 3.5. estetik olmuş:)))
kalasik lipoda dalga oldu bende lazerle o düzeldi spor şart aslında bende tembelim:ssz:

ufak dokunuşlar evet hiç büyük estetiğim yok benim:51:

ben lipo sonrası çok fazla kilolu çıkmıştım tartıda zamanla farkı görüyorsun ama müthiş bir değişim bekleme kilo verme ameliayatı değil laze lipo şekle sokuyor benimde baçaklarım çok fark etmişti çünkü kalındı :ssz: bol su ve yürüş yap deha

büyük değişim brawooo inceledim ben minik meme severim bana göre

jelesec resimlerini görebilirmiyim.
gırtlağımı tutup spor yapsam sorunum kalmayacak ama yapamıyorum ki :44:

Merhaba naz.Karın fotolarımı paylaştım,yüz paylaşmadım takdir edersin.Son zamanlarda bende katılamadım topiğe de giremedim yoğunluktan.Toplanıldığında yazıyor arkadaşlar takip edersin.Yakın zamanda kontrole gitmeyi düşünüyorum.Haber veririm.Kısmetse görüşürüz.Sanırım yüz olmak istiyorsun sende.Yaşın müsaitmi bu ameliyatları olmana bakiiim:34:
Bana göre gayet güzel gidiyor,memnunum.Beni en çok memnun eden doğal olması anlaşılmaması.Alıştım artık,sanki hep böyleymiş gibi.Ancak yaşıtlarımla bir araya geldiğimde ve fotolarda farkı anlıyorum.

bentoprak ben döndüm :40:
resimler için hazırım yani :1:

kızlar keyifler yerindedir inşaallah

yeni ameliyat olanlar son hallerinin fotoğraflarını ne zaman ekleyecekler acaba?
jelesecin kollarını görebilecekmiyiz ?:44:

Son düzenleme:
Topiğin güzel hatunları hepinize merhaba.Yakın zamanda ameliyat olmuşlara geçmiş olsun,olacaklara da her şey gönüllerince olsun :54:

Arkadaslar lütfen beni bilgilendirin,bi kaç kişiye de sordum ama burdan da sorayım dedim

Ercan Bey Atasehır Memorial de değil mi ? Oradan randevu aldım ve muayene parası 320 tl dediler.

Ama ucretsiz muayene olanlar da var forumda.Siz muayeneyi nereden aldınız,hastaneden değil mi ? Kendi sitesınde hastanenın numarası var çünkü. Hastaneye gidince neticede hastakabulde bu belirtilen parayı almıyorlar mı ?

Cumartesi randevum var,bilgilendirin beni lütfennn

Arkadaşım iyiakşamlar ben geçen sene ocak ayında Ercan Bey'e göğüs küçültme ameliyatı oldum ve numarasını netten bulmuştum Ercan Bey'in kendi sitesinde cep telefonu numarası var o numarayı aradım ilk ve direk Ercan Bey açtı telefonu onunla görüştüm sonra asistanı Ezgi bana ulaştı onunda numarası var sitesinde ve ilk görüşmede ücret almıyorlar bence sen hastaneyi aramakla hata yapmışsın yarın gidince randevuna Ercan Bey'in yerini sor oraya geç ve Ezgi hanımla görüş ücret alacaklarını sanmıyorum.

Kızlar merhaba hayırsız arkadaşınız geldi özledim sizleri ama ben çok sık giremiyorum vakit bulamıyorum ama sizleri seviyorum çok öpüldünüz:)))):nazar:

Back
X