Valla jelesece fotoları gör şaşarsın.Önce çok ünlü medyatik bir doktora yaptırmış felaket idi.Ercan bey öyle bir imza atmış ki şaşarsın.Nldgp ve jelesece baycan baştan yaratmış.Fotoları gördüğünde beni daha iyi anlayacaksın.Aslında topikte baştan yarattığı çok kişi var isimlri aklımda değil.Görüntüm genç ama beyin gençleşmiyoBende o kadar büyük değişim yok görünce hayal kırıklığına uğrama da.Ercan bey "ufak dokunuşlar" yapacağım dedi. Ufak dokunuşlar farkedilmeyen mucize bence.
![]()
Ben 45 yaşındayım Bentoprak. yaşım fazlasıyla müsait

Yüz istiyorum ama 2 yıl sonra falan. emekli olunca.
ancak iş arkadaşlarımdan biri meme ve karın,sırt lipo oldu. Bana da gösterdi işlemleri. Çok beğendim ve hevese geldim

Bende genetik basen var. 150 boy, 47 kiloyum
ama evvelden 43 dü kilom. menopoza girdim. 1 yılda aldım 4 kilo. alıncada hemen basen ve simitlere birikti yağlar.
boğazımı da tutamıyorum. Menopozla birlikte birde sigarayı bıraktım. Habire bişi yemek istiyorum. Beynime söz geçiremiyorum. irade 0.
Lipo yaptırırsam mecbur onca para verince ağzımı da tutarım herhalde diye düşünüyorum.
Ekim gibi burnumu yaptırmak ve lipo olmak istiyorum.
lipo için ercan beyi düşünüyorum. Sizleri okuyunca sempati duydum baycana.
ama burun için kararsızım. Emre İlhandan gün alıp vazgeçtim di. Gene ona olabilirim belki.