Valla jelesece fotoları gör şaşarsın.Önce çok ünlü medyatik bir doktora yaptırmış felaket idi.Ercan bey öyle bir imza atmış ki şaşarsın.Nldgp ve jelesece baycan baştan yaratmış.Fotoları gördüğünde beni daha iyi anlayacaksın.Aslında topikte baştan yarattığı çok kişi var isimlri aklımda değil.Görüntüm genç ama beyin gençleşmiyoBende o kadar büyük değişim yok görünce hayal kırıklığına uğrama da.Ercan bey "ufak dokunuşlar" yapacağım dedi. Ufak dokunuşlar farkedilmeyen mucize bence.
Bence sende hala odem vardir arkadasim,kurcalanan yerler sistir o yuzden fark goremiyor olabilirsin.Bi 2 hafta-1ay bekle bakalim,yoksa tekrar doktor beye git ve yardim iste.Arkadaşlar ben bu sitenin acemisiyim son iki aydır yorumları okumaya çalışıyorum. Sadece birkaç soru sordum 8 gün önce ercan beye basen,bacak içleri,diz üstü ve içlerinden lazer lipo yaptırdım.3lt.yakın yağ aldığını söyledi ercan bey.Basenlerimde bir değişiklik fark ediyorum ancak başka hiç bir yerimde henüz hissetmiyorum.Basenlerde fark görünce biraz kaygılandım.Çünkü diğer yerler aynı henüz, doktorum henüz çok yeni dedi ama şuan ameliyata girdiğim kiloyla aynıyım.Sizlerde de böyle olmuşmuydu?Zamanla diğer yerlerde değişecek mi, ne olur bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşsın benimle. Şimdiden çok tşk.ediyorum.
Tşk.ederim Elizeliz cevabın için, bugün daha iyiyim, bugün ilk defa tartıda ameliyata gittiğim günden yaklaşık 1kilo kadar eksik çıktım.Umutsuz olmak istemiyorum umarım doktorun dediği gibi ve sizlerin dediği gibi ödemdendir.Ama o zaman neden basenlerdeki farkı görebiliyorum, dedim doktora?Çünkü onlar çok büyüktü dedi doktor, gerçekten de öyleydi.Arkadaşlar benimkine benzer yaşayan biri varsa lütfen yazsın tecrübelerini.Herkese şimdiden tşk.
Ooo neler olmış burda hiç bildirim maili düşmediği için bende bi hareket yok sanıyodum yahu :)
yok yok partisizdi bu sefer:)))Aaaaaa ne zaman niye haber vermedin.Bu sefer parti yoktu anlaşılan.
Jelesec seni de şaşırarak izliyorum. Korkmadan ne çok ameliyat olmuşsun.
Alışkanlık oluyor sanırım bu estetik işi. Bende önce ulthera sonra botox, dolgu derken şimdi de ameliyata kadar getirdim işi
Basenlerden yağ alındımıydı senden? Dalgalanma oldumu sonrasında?
Lipo işlemi sonrası lpg falan yaptırdın mı?
Birde selülite de iyi geliyormuki bu lipo?
Bilgi verirsen sevinirim.
Resimlerini görebilirmiyim
Valla jelesece fotoları gör şaşarsın.Önce çok ünlü medyatik bir doktora yaptırmış felaket idi.Ercan bey öyle bir imza atmış ki şaşarsın.Nldgp ve jelesece baycan baştan yaratmış.Fotoları gördüğünde beni daha iyi anlayacaksın.Aslında topikte baştan yarattığı çok kişi var isimlri aklımda değil.Görüntüm genç ama beyin gençleşmiyoBende o kadar büyük değişim yok görünce hayal kırıklığına uğrama da.Ercan bey "ufak dokunuşlar" yapacağım dedi. Ufak dokunuşlar farkedilmeyen mucize bence.
Arkadaşlar ben bu sitenin acemisiyim son iki aydır yorumları okumaya çalışıyorum. Sadece birkaç soru sordum 8 gün önce ercan beye basen,bacak içleri,diz üstü ve içlerinden lazer lipo yaptırdım.3lt.yakın yağ aldığını söyledi ercan bey.Basenlerimde bir değişiklik fark ediyorum ancak başka hiç bir yerimde henüz hissetmiyorum.Basenlerde fark görünce biraz kaygılandım.Çünkü diğer yerler aynı henüz, doktorum henüz çok yeni dedi ama şuan ameliyata girdiğim kiloyla aynıyım.Sizlerde de böyle olmuşmuydu?Zamanla diğer yerlerde değişecek mi, ne olur bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşsın benimle. Şimdiden çok tşk.ediyorum.
Kizlar bakin Ercan beyle ilgili ne buldum,onun bir hastasi hikayesini paylasmis.Buraya koymak dogru mu bilemiyorum ama sizle paylasmak istedim birinin isine yarar belki.Bayan sanki bastan yaratilmis,cok basarili bi sonuc elde etmis,Yalniz gousleri bana kucuk geldi,kendi dokusu varmis zaten bide 320cc implant takilmis lift olmus,niye boyle kucuk kalmislar anlamadim.Herhalde kendi dokusundan fazla cikartildi daha cok lift olsun diye
http://www.realself.com/review/istanbul-mommy-makeover-33-years-kids-and-my-dreams-true
Kizlar bakin Ercan beyle ilgili ne buldum,onun bir hastasi hikayesini paylasmis.Buraya koymak dogru mu bilemiyorum ama sizle paylasmak istedim birinin isine yarar belki.Bayan sanki bastan yaratilmis,cok basarili bi sonuc elde etmis,Yalniz gousleri bana kucuk geldi,kendi dokusu varmis zaten bide 320cc implant takilmis lift olmus,niye boyle kucuk kalmislar anlamadim.Herhalde kendi dokusundan fazla cikartildi daha cok lift olsun diye
http://www.realself.com/review/istanbul-mommy-makeover-33-years-kids-and-my-dreams-true
gllr alıntı yaparak cevap yazarsan görürüz döneriz soruna ondan sana bildirim düşmüyor:)
Arkadaşlar, cevap veren arkadaşlarıma tşk.ediyorum. Sabırla bekliyorum. Bir ay sonra daha belirgin sonuçlar çıkar umarım. Lazer lipo yaptıran yazsın bana Ltf. Acaba benimde bacak içlerimin birleşmediği bir görüntüm olacak mı?
gllr alıntı yaparak cevap yazarsan görürüz döneriz soruna ondan sana bildirim düşmüyor:)
yok yok partisizdi bu sefer:)))
ben ilk ameliyatıma zırlayarak girmiştim ama giriş o giriş kimse durduramadı dahasonrası süreç sıkıntılı ameliayat sonrası bakım dinlenme kesinle alışkanlık yapıyor tek estetikle kalan çok az forumda geneli 3.5. estetik olmuş:)))
kalasik lipoda dalga oldu bende lazerle o düzeldi spor şart aslında bende tembelim
ufak dokunuşlar evet hiç büyük estetiğim yok benim
ben lipo sonrası çok fazla kilolu çıkmıştım tartıda zamanla farkı görüyorsun ama müthiş bir değişim bekleme kilo verme ameliayatı değil laze lipo şekle sokuyor benimde baçaklarım çok fark etmişti çünkü kalındıbol su ve yürüş yap deha
büyük değişim brawooo inceledim ben minik meme severim bana göre
Merhaba naz.Karın fotolarımı paylaştım,yüz paylaşmadım takdir edersin.Son zamanlarda bende katılamadım topiğe de giremedim yoğunluktan.Toplanıldığında yazıyor arkadaşlar takip edersin.Yakın zamanda kontrole gitmeyi düşünüyorum.Haber veririm.Kısmetse görüşürüz.Sanırım yüz olmak istiyorsun sende.Yaşın müsaitmi bu ameliyatları olmana bakiiim
Bana göre gayet güzel gidiyor,memnunum.Beni en çok memnun eden doğal olması anlaşılmaması.Alıştım artık,sanki hep böyleymiş gibi.Ancak yaşıtlarımla bir araya geldiğimde ve fotolarda farkı anlıyorum.
kızlar keyifler yerindedir inşaallah
yeni ameliyat olanlar son hallerinin fotoğraflarını ne zaman ekleyecekler acaba?
jelesecin kollarını görebilecekmiyiz ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?