Ooo geri sayım başlamış.Jelesece arkadaşın yazdıklarını al başka bir şeye gerek yok.Ben üst değiştirdiğimde onların verdiği gecelikten istedim çünkü çok rahaaaat.
didi,
az kaldı, hazırlıklar da tamam görünüyor. yanında biri olacaksa, hastanenin terlikleriyle rahat edersin, ancak her seferinde birinin sana giydirmesi lazım, eğilemeyeceğin için tek başına giymen zor.
hastane çantasına bi ilave de benden, anesteziden sonra ben saatlerce üşümüştüm..yaz sıcağı diye düşünme çoraplarını götür yanında.
Giderken rahat giyin bol olsun mutlaka...çıkarken de aynı kıyafetle çıkarsın;
pijamaya hiç gerek yok ben 2 takım götürdüm aynen giyinmeden getirdim, orada çıt çıtlı bir gecelik giydiriyorlar çok rahat,terlik,pipet,ıslak mendil bunları al mutlaka...
Jelesec sen kaçta geliceksin söyle de seni erkek arkadaşımla tanıştırayım.
Çek iki kulağını
didi,
az kaldı, hazırlıklar da tamam görünüyor. yanında biri olacaksa, hastanenin terlikleriyle rahat edersin, ancak her seferinde birinin sana giydirmesi lazım, eğilemeyeceğin için tek başına giymen zor.
hastane çantasına bi ilave de benden, anesteziden sonra ben saatlerce üşümüştüm..yaz sıcağı diye düşünme çoraplarını götür yanında.
Ey zaman ne hızlı ilerliyorsun...bu çorap olayını sana kaç kere söylemiştim sakın unutma diye...çorabı da ben giydirmiştimbak aklıma geldi şimdi duygusallaştım
ara ara çekinme, zaten müsait değilse asistanı açar en azından not bırakırsın...beni de aramamıştı, ben aramıştım :)
Ercan Bey bir gun oncesınden arayacağız demişti ama aramadı.
Ben arayayım mı 6 ya kadar aramazsa?
çekingen kızım benim ara ara...tatilde cevap verdi,aç konuş sıkılma
Evet ya bu sefer musait mi diye düşünme derdi de yok değil mi:))
Tamam 5 te arıyorum gerçi sizden herşeyi öğrendim ama.
biraz rahatsız etmenin bence hiiiiiiiiiiç zararı yok...tecrübe konuşuyor ,ben çok aramıştım ulaşabileceğin bir doktor olması iyi... her zaman sormak istediğin olursa çekinme...gerçi benim ufaklık pek bırakmıyor telde ama olsun
biraz rahatsız etmenin bence hiiiiiiiiiiç zararı yok...tecrübe konuşuyor ,ben çok aramıştım ulaşabileceğin bir doktor olması iyi... her zaman sormak istediğin olursa çekinme...gerçi benim ufaklık pek bırakmıyor telde ama olsun
Olmadı akşam birde seni ararım:)
yarın istediğin birşey varmı? gerçi pek bizlere ihtiyacın yok küçük dev adam ve erkek arkadaşın yanında nasılsa
Ben herşeyi şimdiden hazırladım zaten yarına eksik birşey kalacağını zannetmiyorum.
Çok teşekkür ederim Jelesec sorduğun için:)
hazırlıklar tamam,rahat ol akşam duanı et herşey güzel olacak...iyi düşün aman gerilme şekerin oynamasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?