Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Slm arkadaşlar.Öncelikle burada yazdığınız yürekten sıcak yorumlarınız için gerçekten benim gibi 2 ara 1 derede kalmışlara çok yardımcı olduğunuzdan dolayı sizleri sevgiyle kucaklıyorum. Bden başka bir Dr. ameliyat günümü bile almıştım fakat içimde bir şüphe ve huzursuzluk vardı. Sanırım Dr. ısınamamak gibi bir durum yaşadım. Buradaki yorumları okuduktan sonra bugün Ercan beyden randevu almaya çalıştım ancak Pazartesine alabildim. Onunla tanışmak ve fikrini almak istiyorum. Kararımı öyle vereceğim. Ercan beye karın germe ameliyatı yapan arkadaşlar anladığım kadarıyla herkes çok memnun. Msj sayım fazla olsaydı resimlerinizi görmek çok isterdim ayrıca bu ameliyat için ne ödediniz acaba bana fiyat verebilirseniz çok sevinirim. Hepinizi kocaman öpüyorum.

Ben oldum, şimdi ki fiyatları bilmiyorum.Yurt içi yurt dışı farketmiyor.Her doktorun tekniği de fiyatı da aynı değil.Yapılan işlemde her kişide aynı değil.Doktor seçimi en zor evredir kolay gelsin.

Son düzenleme:

Merhaba,bu işin en zor evresi doktor seçimi sancılı bir süreç,cevapsız sorular vs.vs. En az 4-5 doktor görüşünü al,hastalarını görmeye çalış (tekniğini öğrenirsin) aradaki farkları da anlarsın nacizane tavsiyem.
Pazartesi günü almış çıkarsın benden söylemesi
Şimdiki fiyatları bilmiyorum

Çok teşekkürler canımcım. Evet sanırım pazartesi günü ameliyat günümde belli olacak gibi

bentoprakcım selam canım günü alır çıkarsına koptum gülmekten

bentoprakcım selam canım günü alır çıkarsına koptum gülmekten

Hep öyle oluyor etkilenip gidiyorlar gün alıp çıkıyorlar sorumlu hissediyo insan kendini.Birkaç dr görsünler ki arada ki farkları artıyı eksiyi görsünler,anlasınlar ona göre karar versinler.Direk gittiler mi şansları yok ki gün alıp çıkarlar

cok saogulun kizlar, dr. avsar la konustum ama o cok pahali iki haftaya kadar dr. ercan beye yaptirmaya düsünüyorum
dr. erhan bey yanaklari cok kaldirmiyormus galiba dr. ercan beye yaptiracagim iki haftayakadar
gercekten dr. lar arasinda karar vermek cok zor.
bu gün dr. ibrahim oskoui seyretim televisyonda ama hic sympatis degil bilmem :)

pazarlık yaparsan iner belki canım bu ağladığın smile var ya doktorada kullan ne zaman olmayı düşünüyorsun?

hahahaa evet iki gözüm iki cesme aglarim artik....gelecek haftaya cumartesi bilet almayi düsünüyorum...doktor ercan beyde heralde onun hakinda düsünceleriniz ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…