- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.377
- 448
coook tsk ederin cevabin icin, lütfen sen deüff ja normal fiyati 7000 lira civarinda dimi...
![]()
pazarlık yaparsan iner belki canım bu ağladığın smile var ya doktorada kullan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
coook tsk ederin cevabin icin, lütfen sen deüff ja normal fiyati 7000 lira civarinda dimi...
![]()
kızlar bende istiyorum ama emin olamıyorum dr konusunda. ameliyat sonrasında sıkıntı yaşadınız mı?
Canim sikinti filan yasamadim ama iste benim memislerimin biri düz bakiyor biri yere bakiyorsol memem küsmüs galiba resim albümüme bakabilirsin canim
![]()
Ama doktor. Bey dûzelecek diyor bende artik düzelmesini bekliyorum :)
merhaba arkadaslar ben dr. ercan k. endoskopie yüz germe islemini yaptirmayi düsünyüyorum, o dr. beyde bu islemi yaptiram baska warmi yasarsaniz cok sevinirim, ben viyandan geliyorum benden 8500 lira falan istedi
yurt disindan fazla mi istiyorlar
dr. oytun indil 3700euro istedi
dr. erhan da 3800 euro istedi
dr. avsar 4600 euro istedi
burdaki arkadaslar ama ortalama 6 ile 7000 küsür falan yaziyorlar:2:
Slm arkadaşlar.Öncelikle burada yazdığınız yürekten sıcak yorumlarınız için gerçekten benim gibi 2 ara 1 derede kalmışlara çok yardımcı olduğunuzdan dolayı sizleri sevgiyle kucaklıyorum. Bden başka bir Dr. ameliyat günümü bile almıştım fakat içimde bir şüphe ve huzursuzluk vardı. Sanırım Dr. ısınamamak gibi bir durum yaşadım. Buradaki yorumları okuduktan sonra bugün Ercan beyden randevu almaya çalıştım ancak Pazartesine alabildim. Onunla tanışmak ve fikrini almak istiyorum. Kararımı öyle vereceğim. Ercan beye karın germe ameliyatı yapan arkadaşlar anladığım kadarıyla herkes çok memnun. Msj sayım fazla olsaydı resimlerinizi görmek çok isterdim ayrıca bu ameliyat için ne ödediniz acaba bana fiyat verebilirseniz çok sevinirim. Hepinizi kocaman öpüyorum.![]()
Merhaba,bu işin en zor evresi doktor seçimisancılı bir süreç,cevapsız sorular vs.vs. En az 4-5 doktor görüşünü al,hastalarını görmeye çalış (tekniğini öğrenirsin) aradaki farkları da anlarsın nacizane tavsiyem.
Pazartesi günü almış çıkarsın benden söylemesi
Şimdiki fiyatları bilmiyorum![]()
Merhaba,bu işin en zor evresi doktor seçimisancılı bir süreç,cevapsız sorular vs.vs. En az 4-5 doktor görüşünü al,hastalarını görmeye çalış (tekniğini öğrenirsin) aradaki farkları da anlarsın nacizane tavsiyem.
Pazartesi günü almış çıkarsın benden söylemesi
Şimdiki fiyatları bilmiyorum![]()
bentoprakcım selam canımgünü alır çıkarsına koptum gülmekten
Çok teşekkürler canımcım. Evet sanırım pazartesi günü ameliyat günümde belli olacak gibi[/QUOTE
Fotolara bakabilirsin gerçi eskidi artık.Tabi ki şimdiki hali daha farklı![]()
Çok teşekkürler canımcım. Evet sanırım pazartesi günü ameliyat günümde belli olacak gibi[/QUOTE
Fotolara bakabilirsin gerçi eskidi artık.Tabi ki şimdiki hali daha farklı![]()
Canım görüşmeye gidiceğim ilk ercan bey değil, daha önce başka bir dr. ameliyat günü almıştım fakat burda yazılanları okuyunca Dr.Ercan beye de görüşmek istedim ama yourmlar çok olumlu olduğu için ona ameliyat olam ihtimalim daha yüksek gibi, yarın görüşmem var bakalım nolcak. Buarada hangi fotolara bakayım tatlım sende ekli bişey yok yada ben bulamadım. Yardımcı olursan![]()
Canım görüşmeye gidiceğim ilk ercan bey değil, daha önce başka bir dr. ameliyat günü almıştım fakat burda yazılanları okuyunca Dr.Ercan beye de görüşmek istedim ama yourmlar çok olumlu olduğu için ona ameliyat olam ihtimalim daha yüksek gibi, yarın görüşmem var bakalım nolcak. Buarada hangi fotolara bakayım tatlım sende ekli bişey yok yada ben bulamadım. Yardımcı olursan![]()
bentoprağın albümü var canım profiline bak görürsün
Profilimden albüme bak görürsün canım.Hakkında hayırlısı olsun.
pazarlık yaparsan iner belki canım bu ağladığın smile var ya doktorada kullanne zaman olmayı düşünüyorsun?
bentoprağın albümü var canım profiline bak görürsün
Gördüm tatlım, harika değişim olmuş. Benim göbeğim daha gevşek lambur lumbur ve içi daha boş gibi. Bakalım yarın Ercan bey ne diyecek. Yazarım yarın akşam. Göğüsleride düşünüyorum bakalım hayırlısı artık![]()
Gördüm tatlım, harika değişim olmuş. Benim göbeğim daha gevşek lambur lumbur ve içi daha boş gibi. Bakalım yarın Ercan bey ne diyecek. Yazarım yarın akşam. Göğüsleride düşünüyorum bakalım hayırlısı artık![]()
Gevşek olunca göbek aşağı doğru çekildiğinde göbek deliğin tamamen gidiyor.Bende yeterli deri olmadığından eski göbek deliğim yeni göbek deliğimin iki parmak aşağısında kaldı.Boydan dikişli belli olmuyor ama farkındaysan.Şimdiki hali daha iyi tabii.Fotolar ilk aylarda çekilmişti.
Kombine olman daha mantıklı ikisi bir arada çıkmış oluyor.Stres,heyecan ve nekahat evresini iki defa yaşamanın anlamı yok bence.Herşey istediğin gibi olur inşallah.![]()
Gevşek olunca göbek aşağı doğru çekildiğinde göbek deliğin tamamen gidiyor.Bende yeterli deri olmadığından eski göbek deliğim yeni göbek deliğimin iki parmak aşağısında kaldı.Boydan dikişli belli olmuyor ama farkındaysan.Şimdiki hali daha iyi tabii.Fotolar ilk aylarda çekilmişti.
Kombine olman daha mantıklı ikisi bir arada çıkmış oluyor.Stres,heyecan ve nekahat evresini iki defa yaşamanın anlamı yok bence.Herşey istediğin gibi olur inşallah.![]()
Hiç fark etmedim gerçekten. Ercan bey işinin ehli anlaşılan. Haklısın kombine olmam daha avantajlı olacak gibi. İyi dileklerin için çok sağol canımcım inşallah herşey iyi olacak![]()