Hiç fark etmedim gerçekten. Ercan bey işinin ehli anlaşılan. Haklısın kombine olmam daha avantajlı olacak gibi. İyi dileklerin için çok sağol canımcım inşallah herşey iyi olacak
Dikkatli baksan da anlaşılmıyor.Yüzümde çok doğal kimse anlamadı.İnşallah seninde rahat, sorunsuz ve beklentin doğrultusunda olur her şeyin
cok saogulun kizlar, dr. avsar la konustum ama o cok pahali iki haftaya kadar dr. ercan beye yaptirmaya düsünüyorum
dr. erhan bey yanaklari cok kaldirmiyormus galiba dr. ercan beye yaptiracagim iki haftayakadar
gercekten dr. lar arasinda karar vermek cok zor.
bu gün dr. ibrahim oskoui seyretim televisyonda ama hic sympatis degil bilmem :)
Dikkatli baksan da anlaşılmıyor.Yüzümde çok doğal kimse anlamadı.İnşallah seninde rahat, sorunsuz ve beklentin doğrultusunda olur her şeyin
Tatlım merak ettim yüzüne ne işlem yapılmıştı.
Tatlım merak ettim yüzüne ne işlem yapılmıştı.
Orta yüz germe.Göz kapakları alındı,göz altına yayma ,kaşlar yerine çekildi ve kök hücre nakli.
Orta yüz germe.Göz kapakları alındı,göz altına yayma ,kaşlar yerine çekildi ve kök hücre nakli.
beki canim kime we ne kadar ödedin söylermisin lüften!!
Vawww harika şeyler bunlar bende isityorum. Ercan bey yaptı değilmi ? Canım mahsuru yoksa yaş kaç ve kaça mal oldu ?
Vawww harika şeyler bunlar bende isityorum. Ercan bey yaptı değilmi ? Canım mahsuru yoksa yaş kaç ve kaça mal oldu ?
slm begonya sen ne zaman yaptirmayi düsünüyorsun,,,,ben bir iki haftaya kadar doktor ercan beye yaptiracagim :)
cook korkuyorum
slm begonya sen ne zaman yaptirmayi düsünüyorsun,,,,ben bir iki haftaya kadar doktor ercan beye yaptiracagim :)
cook korkuyorum
Canımcım az önce geldim Ercan beyden 13 Şubat benim ameliyat günüm belki sende o günlerde olacaksındır. Elbette bendede korku var ama taş gibim olacağız sonra, onu düşünerek rahatlıyorum
Canımcım az önce geldim Ercan beyden 13 Şubat benim ameliyat günüm belki sende o günlerde olacaksındır. Elbette bendede korku var ama taş gibim olacağız sonra, onu düşünerek rahatlıyorum
AY CANIM wallah ben bile heycanlandim, insallah hersey gönlüne göre gecer fotolarini gönder bana lütfen cook sevinirim.........
birde kaca dedi yazarmisin lütften
AY CANIM wallah ben bile heycanlandim, insallah hersey gönlüne göre gecer fotolarini gönder bana lütfen cook sevinirim.........
birde kaca dedi yazarmisin lütften
İnşallah canım hayırlısı ile bir atlatayım sonrası fotolar kolay. Fiyat 13.5
İnşallah canım hayırlısı ile bir atlatayım sonrası fotolar kolay. Fiyat 13.5
cok tesekür cevabin icin.son soru aber neler yaptircaksin canim
cok tesekür cevabin icin.son soru aber neler yaptircaksin canim
Canım karın germe, açtığında yağlarıda alacak ve bele az lipo yaparım dedi ve göğüs dikleştirme ama benimkilerin hacmi az olduğu için alt kasa slikon ekleyerek büyütecek. İnşallah sorunsuz geçeririm ameliyatı tatlım, bende heyecan dorukta
Canım karın germe, açtığında yağlarıda alacak ve bele az lipo yaparım dedi ve göğüs dikleştirme ama benimkilerin hacmi az olduğu için alt kasa slikon ekleyerek büyütecek. İnşallah sorunsuz geçeririm ameliyatı tatlım, bende heyecan dorukta
bütün duvalarim üserinde, allah yardimcin olsun insallah hersey istedigin gibi olsun insallah
bütün duvalarim üserinde, allah yardimcin olsun insallah hersey istedigin gibi olsun insallah
Sevgi sende mi almanyadasin?
Amin canımcım, inşallah.
Sevgi sende mi almanyadasin?
yok canim ben avusturyadanim sen?
beki canim kime we ne kadar ödedin söylermisin lüften!!
Ameliyatlar Ercan Karacaoğlu imzalıŞimdiki fiyatları bilmiyorum eskidim artık
Evet Ercan bey yaptıiste seninde olur kadının yaşı erkeğin maaşı sorulur mu gııı aramızda kalsın yarım asır olmuş yolun başı anlayacağın
Hayırlı olsunoldu da bitti maşallah yazarsın.14.şubat sevgililer gününe hazırlanıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?