Direnlerin olursa eger 3 güne filan onlar çıkıyo ondan snra 15. Günde dikişlerini almak için çagırıyo ercan bey yani şahsen bende böyle olduBende Ercan beye meme diklestirme ve karin germe icin mail attim, bakalim cevap gelecek mi? Yurtdisinda oldugum icin suan gidip yüzyüze görüsme sansim yok. Baska bir doktora daha mail atmistim ama o Gögsümde dikey olarak iz kalacagini yazmis ona resim göndermistim ama Ercan beye gönderemedim.Belki bana ayri bir mail adresi verirse ordan gönderirim. Arkadaslar Ameliyat icin 10 gün istanbul da kalmam yeterli mi? Daha sonra kontrole gelme sansim da olmaz. Hepinize gecmis olsun.
merhaba arkadaslar ben dr. ercan k. endoskopie yüz germe islemini yaptirmayi düsünyüyorum, o dr. beyde bu islemi yaptiram baska warmi yasarsaniz cok sevinirim, ben viyandan geliyorum benden 8500 lira falan istedi
yurt disindan fazla mi istiyorlar
dr. oytun indil 3700euro istedi
dr. erhan da 3800 euro istedi
dr. avsar 4600 euro istedi
burdaki arkadaslar ama ortalama 6 ile 7000 küsür falan yaziyorlar:2:
Herkese merhaba ercan beye goz alti torbalarini aldiran var mi? Yada gozalti torba ameliyati olup biraz bilgi verebilecek biri var mi ???
Ne güzel anlatmışsın, umarım ben de kolay atlatırım. Yeni ismin de çok tatlı olmuşFotoğrafın var mı ben göremiyorum ama mesaj sayım az diye mi yoksa koymadın mı?
Bende Ercan beye meme diklestirme ve karin germe icin mail attim, bakalim cevap gelecek mi? Yurtdisinda oldugum icin suan gidip yüzyüze görüsme sansim yok. Baska bir doktora daha mail atmistim ama o Gögsümde dikey olarak iz kalacagini yazmis ona resim göndermistim ama Ercan beye gönderemedim.Belki bana ayri bir mail adresi verirse ordan gönderirim. Arkadaslar Ameliyat icin 10 gün istanbul da kalmam yeterli mi? Daha sonra kontrole gelme sansim da olmaz. Hepinize gecmis olsun.
Ercan beye meme amelyatı olan arkadaşlaar 10 gün sonra dikişlerim alınıcak nası dikiş alınırken acıyomu yahu
kelebekli tekrar geçmiş olsun canım iyileş detayları yaz bize
yineben diğer başlıkta yazıştığımız için burada yazmadım resimlerini atarsan daha detaylı cevap alırsın
10 gün oldu mailime cevap gelmedi. Ama sayfasinda resim gönderme bölümü yok bulamadim. Cok yogundur diye biraz daha bekliycem olmazsa telefon ile sorarim.
merhaba arkadaslar ben dr. ercan k. endoskopie yüz germe islemini yaptirmayi düsünyüyorum, o dr. beyde bu islemi yaptiram baska warmi yasarsaniz cok sevinirim, ben viyandan geliyorum benden 8500 lira falan istedi
yurt disindan fazla mi istiyorlar
dr. oytun indil 3700euro istedi
dr. erhan da 3800 euro istedi
dr. avsar 4600 euro istedi
burdaki arkadaslar ama ortalama 6 ile 7000 küsür falan yaziyorlar:2:
:44: canım tekrar gönder şaşırdım maile döner mutlaka ameliyat olan arkadaşlarımız bile sorularını maille yazıyor dönüyor doğru yere attın değil mi? 10.günde dönmemesi garip ben yeni ameliyat tarihimi de maille sordumteline olmadı mesaj at
Ercan beye meme amelyatı olan arkadaşlaar 10 gün sonra dikişlerim alınıcak nası dikiş alınırken acıyomu yahu
Benim canım pek öyle tatlı değildir de işte çok dikiş olunca merak ettim :) direnlerimi alırken bi içim geçmişti acıdığından deilde içim bi hoş olmuştu heralde buda öyle olucak bende kan görmeye pek dayanamıyorumda :)Canm bende Ercan beyde meme büyütme ve lazer lipo oldum dikislerim 17 gün sonra kendidoktorumda aldirttim BENCE COK ADI öldüm öldüm dirildim resmen cok fena oldum basim döndü biraz uzanmak zorunda kaldim. 5 gün sonra bir baktim tek bir dikisi almayi unutmuslarhaydiiii bakayim tekrar doktora ama o tek dikis acimadi:) bunlar seni korkutmasin canim ben cok miymiyimdir igneden korkan yaraya filan bakamam
Ama arkadasimda ercan beyeameliyat oldu onun dikisleri alinirken hic acimamiskisidenkisiye fark ediyor
Benim canım pek öyle tatlı değildir de işte çok dikiş olunca merak ettim :) direnlerimi alırken bi içim geçmişti acıdığından deilde içim bi hoş olmuştu heralde buda öyle olucak bende kan görmeye pek dayanamıyorumda :)
Yok canım benim meme küçültmeydi 75dd den 75b ye düşürdü :)Hi hi aynen canimbenim drenlerde 4cü gün cikti bende acicak diye cok korktum ama Ercan bey insani iyi sakinlestiriyor elide hafif canim eger ona aldirtacaksan dikisleri bence hic düsünme derim
Sen meme büyütmemi yaptirdin canim? Hangi silikon koyuldu ve nekadarlik koyuldu ?
Yok canım benim meme küçültmeydi 75dd den 75b ye düşürdü :)
Oy vay maşallah valla küçültebilidğin kadar küçült dedim ne güzel şeymiş küçül meme dedim :) sende güle güle kullan canımAmaning kücücük kalmishi hi herkezin derdi baska ) benimki c cup oldu ama ben daha büyük ve daha dilgun istiyorum gözüm doymadi hi hi
Oy vay maşallah valla küçültebilidğin kadar küçült dedim ne güzel şeymiş küçül meme dedim :) sende güle güle kullan canım
Sevgi bende Almanyadayim burdan bir arkadasim Ercan beye 3 sene önce yüz germe ameliyati oldu. Ama Endoskopie farklimi bilmiyorum benim tek bildigim yüz gerdirme :)) Arkadasim gelince görmeye gittim hala hafif morluklari vardi ama ona ragmen bebek yüzü gibiydi. Abla 50 yasinda ama ben arkadas diyorum :) Ama sonrasi cok önemli ona kullanmasi icin maske vermis maskeyi ucakta unutmus, sigara icme demis 2 hafta sonra sigaraya basladi, bir süre cildine cok iyi bakman lazm demis pek ilgilenmedi eee zamanla yüzü eskisinden daha kötü oldu. O kadar cektigi aci onca para bosa gitti. Yaptirmak sorun degil bence sonrasinda dikkat etmek gerekiyor. Fiyat dogru olabilir yanlis hatirlamiyorsam o da 4000 euro arasi ödemisti.
Merhaba başka başlıkta yazını görmüştüm orada da yazdım ama sistem atmadı yazımı bir türlü:)) bentoprak arkadaşımız oldu sürecini yazdı enoskopi başlığında oradan bir arkadaşımız daha oldu yurt dışından gelen oda yazdı sürecini ikisi bentoprak arkadaşımız buradan ama size istenilen fiyata yakın ödedi diye biliyorum
yüzle birlikte göz torbalarına dokunduranlar oldu ama ben yaptırmadığım için detay veremem tabi hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?