Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

canim yanlis hatirlamiyorsam kanaman 25-30ml.´den asagi olacak :)

Keşke geleydin hemen ekleselerdi :)))
Bu arada orda bana bakan bi hemşire bayan vardı hem meme dikleştime hem karın gerdirme yaptırmış 2005 te 2011 dede doğum yapmış ne memede bi bozukluk var nede karında valla karnını açtı gösterdi dümdüz çatlak bile yoktu :)

karın izi nasıldı?

yaşayıp yaşamayacağımız bile belli değil ama :44:
9 yıl sonrasını bile merak ediyoruz işte :)

waaooww gerçekten mi? işte hep duymak istediğim şey buydu keşke ben de görsem o hemşireyi

Evet oldu tabi hiç problem yaşamamış emzirme konusunda ve herhangi bi bozulma sarkma büyüme vs de olmamış :)

Seninde meme küçültmemi doktorun kim bilmiyorum ama gerçekten korkulucak bişey yok sonrasında biraz dikkat gerekiyo okdr için rahat olsun :)
yok benim senin hemşire gibi dikleştirme ve karın germe, hacettepe de olacağım ameliyatı, 4 gün falan hastanede kalıcam. dayanıklıyımdır genelde, inşallah çabuk atlatırım:)

Karın izi vardı biraz uzun ama tabi pantolonun altında kalıyodu :)

evet bizimde çamaşır içinde kalıyor.9 yıl sonra da hiç belli olmaz diye umuyorum :)
benim son sezeryanın üstünden 7 yıl geçmişti.ameliyat izim belliydi fakat hani bilirsin silik beyaz şeklinde :)
ben karnımın sarkıklığından o izi göremiyordum :)
şimdi gerilen karnımın izini görünce mutlu oluyorum
böylede çatlağım işte

yok benim senin hemşire gibi dikleştirme ve karın germe, hacettepe de olacağım ameliyatı, 4 gün falan hastanede kalıcam. dayanıklıyımdır genelde, inşallah çabuk atlatırım:)

oh be nihayet bir dikleştirme çıktı karşıma :)
tatlım seni takip ediyorum :) bende dikleştirme düşünüyorum.sizlere bakıp karar vericem :)))

oh be nihayet bir dikleştirme çıktı karşıma :)
tatlım seni takip ediyorum :) bende dikleştirme düşünüyorum.sizlere bakıp karar vericem :)))[/QUOTE]
Bu cuma ameliyat oluyorum, öncesinde korkudan birşey olmazsam Kendime geldiğimde foto ekleyip foruma yazarım. Senin karın germe vardı sanırım. kaçıncı ayındasın, nasıl gidiyor iyileşme süreci? İlk bir haftayı merak ediyorum en çok nasıl geçiyor diye.

inşallah çok güzel geçer.istediğin sonuca ulaşırsın :)

evet benim karın germeydi
bu gün 44.günüm :)

ben tamamen iyleştim normal hayatıma geri döndüm.sadece ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum.
iyleşme süreci kişiye göre değişiyor kelebekli,ben ilk gün bile iyiydim.10.günde tamamdır demiştim :)fakat önce grip sonra bronşit oldum.o öksürük beni yıktı :))hem çok canım yandı hemde dikişlerimde minik bir kanama oldu.) açılacak diye çok panik oluyordum,bu düşünce yoruyor insanı :)
ilk hafta güzeldi :) tabi yatıp kalkma işleri törenle oluyor :)ağrı acı yok.olursada ağrı kesicilerle gideriliyor.ben hastaneden çıktıktan sonra ağrı kesici kullanmadım.ama 5 gün hastanede kaldım sanırım orda veriyorlardı:)ilk hafta genellikle uyuyor oluyordum :)evin içinde geziniyordum fln işte :)
çabuk geçiyor canım rahat ol :)))

Ne güzel anlatmışsın, umarım ben de kolay atlatırım. Yeni ismin de çok tatlı olmuş Fotoğrafın var mı ben göremiyorum ama mesaj sayım az diye mi yoksa koymadın mı?

Ne güzel anlatmışsın, umarım ben de kolay atlatırım. Yeni ismin de çok tatlı olmuş Fotoğrafın var mı ben göremiyorum ama mesaj sayım az diye mi yoksa koymadın mı?

inşallah canım,
fotoğraf eklemedim buraya,arkadaşlarla telefondan hallediyoruz biz o işi :)))

Bende Ercan beye meme diklestirme ve karin germe icin mail attim, bakalim cevap gelecek mi? Yurtdisinda oldugum icin suan gidip yüzyüze görüsme sansim yok. Baska bir doktora daha mail atmistim ama o Gögsümde dikey olarak iz kalacagini yazmis ona resim göndermistim ama Ercan beye gönderemedim.Belki bana ayri bir mail adresi verirse ordan gönderirim. Arkadaslar Ameliyat icin 10 gün istanbul da kalmam yeterli mi? Daha sonra kontrole gelme sansim da olmaz. Hepinize gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…