Valla kalmamış 36b oldum yahu :))
Şu doktorun taktıgı sütyeni çıkarınca bi süre sütyen takmayı düşünmüyorum :))
Ya direnler gerçekten çıkınca baya rahatlatıyomuki ? Kaç güne çıkıyo peki bi fikriniz varmı kızlar ? Öğleden snra taburcu oluyorum :)
canım yaa ne meme varmış sende :)
bak keşke beraber gideydik senden aldıklarını bana eklerdi :))) silikona gerek kalmazdı ne güzel :)
bu arada karın germe de tecrübeli arkadaşlara bir soru:)
diyelimki biz karnımızı gerdirdik ve üstüne kilo aldık...ne olur? daha doğrusu nasıl bir şekil bozukluğu olabilir?
bildiklerimizi paylaşalım lütfen :)
canim yanlis hatirlamiyorsam kanaman 25-30ml.´den asagi olacak :)
Keşke geleydin hemen ekleselerdi :)))
Bu arada orda bana bakan bi hemşire bayan vardı hem meme dikleştime hem karın gerdirme yaptırmış 2005 te 2011 dede doğum yapmış ne memede bi bozukluk var nede karında valla karnını açtı gösterdi dümdüz çatlak bile yoktu :)
waaooww gerçekten mi? işte hep duymak istediğim şey buydu keşke ben de görsem o hemşireyiKeşke geleydin hemen ekleselerdi :)))
Bu arada orda bana bakan bi hemşire bayan vardı hem meme dikleştime hem karın gerdirme yaptırmış 2005 te 2011 dede doğum yapmış ne memede bi bozukluk var nede karında valla karnını açtı gösterdi dümdüz çatlak bile yoktu :)
karın izi nasıldı?
yaşayıp yaşamayacağımız bile belli değil ama :44:
9 yıl sonrasını bile merak ediyoruz işte :)
waaooww gerçekten mi? işte hep duymak istediğim şey buydu keşke ben de görsem o hemşireyi
9 yıl sonra zor görülür hale gelmemiş yani. Kişiden kişiye değişiyor demek ki hani bazıları sezaryen izini zor buluyormuş ya 5-6 sene sonra. Ben de öyle olmasını umuyorumKarın izi vardı biraz uzun ama tabi pantolonun altında kalıyodu :)
Evet oldu tabi hiç problem yaşamamış emzirme konusunda ve herhangi bi bozulma sarkma büyüme vs de olmamış :)9 yıl sonra zor görülür hale gelmemiş yani. Kişiden kişiye değişiyor demek ki hani bazıları sezaryen izini zor buluyormuş ya 5-6 sene sonra. Ben de öyle olmasını umuyorumGöğüs dikleştirme emzirmeye engel olmuş mu acaba lafı geçti mi:)
ayy harika buuuu, o kadar korkuyorum ki 1 hafta kaldı ameliyatıma çok moral oldu sağol :) umarım sen de çabucak iyileşirsinEvet oldu tabi hiç problem yaşamamış emzirme konusunda ve herhangi bi bozulma sarkma büyüme vs de olmamış :)
Seninde meme küçültmemi doktorun kim bilmiyorum ama gerçekten korkulucak bişey yok sonrasında biraz dikkat gerekiyo okdr için rahat olsun :)ayy harika buuuu, o kadar korkuyorum ki 1 hafta kaldı ameliyatıma çok moral oldu sağol :) umarım sen de çabucak iyileşirsin
yok benim senin hemşire gibi dikleştirme ve karın germe, hacettepe de olacağım ameliyatı, 4 gün falan hastanede kalıcam. dayanıklıyımdır genelde, inşallah çabuk atlatırım:)Seninde meme küçültmemi doktorun kim bilmiyorum ama gerçekten korkulucak bişey yok sonrasında biraz dikkat gerekiyo okdr için rahat olsun :)
Karın izi vardı biraz uzun ama tabi pantolonun altında kalıyodu :)
yok benim senin hemşire gibi dikleştirme ve karın germe, hacettepe de olacağım ameliyatı, 4 gün falan hastanede kalıcam. dayanıklıyımdır genelde, inşallah çabuk atlatırım:)
Bu cuma ameliyat oluyorum, öncesinde korkudan birşey olmazsamKendime geldiğimde foto ekleyip foruma yazarım. Senin karın germe vardı sanırım. kaçıncı ayındasın, nasıl gidiyor iyileşme süreci? İlk bir haftayı merak ediyorum en çok nasıl geçiyor diye.
Ne güzel anlatmışsın, umarım ben de kolay atlatırım. Yeni ismin de çok tatlı olmuşinşallah çok güzel geçer.istediğin sonuca ulaşırsın :)
evet benim karın germeydi
bu gün 44.günüm :)
ben tamamen iyleştim normal hayatıma geri döndüm.sadece ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum.
iyleşme süreci kişiye göre değişiyor kelebekli,ben ilk gün bile iyiydim.10.günde tamamdır demiştim :)fakat önce grip sonra bronşit oldum.o öksürük beni yıktı :))hem çok canım yandı hemde dikişlerimde minik bir kanama oldu.) açılacak diye çok panik oluyordum,bu düşünce yoruyor insanı :)
ilk hafta güzeldi :) tabi yatıp kalkma işleri törenle oluyor :)ağrı acı yok.olursada ağrı kesicilerle gideriliyor.ben hastaneden çıktıktan sonra ağrı kesici kullanmadım.ama 5 gün hastanede kaldım sanırım orda veriyorlardı:)ilk hafta genellikle uyuyor oluyordum :)evin içinde geziniyordum fln işte :)
çabuk geçiyor canım rahat ol :)))
Ne güzel anlatmışsın, umarım ben de kolay atlatırım. Yeni ismin de çok tatlı olmuşinşallah çok güzel geçer.istediğin sonuca ulaşırsın :)
evet benim karın germeydi
bu gün 44.günüm :)
ben tamamen iyleştim normal hayatıma geri döndüm.sadece ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum.
iyleşme süreci kişiye göre değişiyor kelebekli,ben ilk gün bile iyiydim.10.günde tamamdır demiştim :)fakat önce grip sonra bronşit oldum.o öksürük beni yıktı :))hem çok canım yandı hemde dikişlerimde minik bir kanama oldu.) açılacak diye çok panik oluyordum,bu düşünce yoruyor insanı :)
ilk hafta güzeldi :) tabi yatıp kalkma işleri törenle oluyor :)ağrı acı yok.olursada ağrı kesicilerle gideriliyor.ben hastaneden çıktıktan sonra ağrı kesici kullanmadım.ama 5 gün hastanede kaldım sanırım orda veriyorlardı:)ilk hafta genellikle uyuyor oluyordum :)evin içinde geziniyordum fln işte :)
çabuk geçiyor canım rahat ol :)))
Ne güzel anlatmışsın, umarım ben de kolay atlatırım. Yeni ismin de çok tatlı olmuşFotoğrafın var mı ben göremiyorum ama mesaj sayım az diye mi yoksa koymadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?