• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Canım inşallah sorun yaşamazssın.Önce sağlık olmasan da çok üzülme.Bak ben oldum üstüne bir sürü rahatsızlık geçirdim.Kısmet işte kendini her iki olasılığa da alıştır.

BenToprak doğru söylüyor. Emin ellerdesin. Ben Ercan bey'in yaptığı göğüsleri gördüm , göbekten kurtulmaya karar verdim düşün o derece:)))

Bende göbek çok görmek istedim göğüs vardı hep.Bir nldglp arkadaş vardı karın ameliyatı olan.Sağolsun jelesece ve nldglp arkadaşları ameliyat sonrası ziyaretime geldiklerinde gördüm.

Teşekkür ederim dididi kardeş tabiki temennimiz herkesin istediği ameliyatı geçirmesi olmuyorsa da üzülmemesi dünyanın sonu değil ki :50::54:

BenToprak mesaj hakkım dolmadığı için ben özel mesaj atamıyorum.
Tekrar çok geçmiş olsun tabiki de herşeyin başı sağlık. Sağlıklı olduktan sonra diyetle sporla uzun sürsede yine kendimiz birşeyler yapmaya çalışırız.
Zaten özellikle ben bir tek bu başlıkta rastladım, herkes birbirne o kadar destek oluyorki. Hepimiz için en hayırlısı olsun:)

Aaa hayret jelesece de açmadı mı kendisi alışkındır sürekli açmaya.Benim ki karın göğüs değil.Ercan beyin yaptığı göğüsleri gördüm hemi de canlı öncesi ve sonrası.Doğru ellerdesin hiç korkma.Ertesi gün topikten didi arkadaşımızın da ameliyatı var.Allah kısmet ederse toplanırız.O gün gösterseler olur mu geleceğini görmüş olursun gerçi bu da birşeydir.:54::54::54:

çok teşekkür ederim toprak desteğiniz için inşallah görüşürüz

çok teşekkür ederim toprak desteğiniz için inşallah görüşürüz

arkadaşlar meme ölçüüsüyle ilgili kaygılarım var
ercan bey kendisi mi ayarlıyor
bana fazla bir açıklama yapmadı
B cup mu ? C cup mu ? ikisinin arasında kaldım
aslında küçük istiyorum
B cup sizce küçük mü?

Didiiii....doktoru tatilde bile rahatsız ettik:ssz: neyse için rahatladı, terapiye de ihtiyacı oluyor hastaların:1: açtı ama teli aferin( müsaitmiş anladın sen onu) :34: öptüm seni,senle konuşurken benim ufaklık konuşuyordu ya hala konuşuyor,telefondaki kim diye sorguya çekti

arkadaşlar meme ölçüüsüyle ilgili kaygılarım var
ercan bey kendisi mi ayarlıyor
bana fazla bir açıklama yapmadı
B cup mu ? C cup mu ? ikisinin arasında kaldım
aslında küçük istiyorum
B cup sizce küçük mü?

Kesinlikle C kup değil en ideal bence B kup:34: C büyük olur sonra pişman olursun...sen ne istediğini söyle doktorda yapsın

Bende göbek çok görmek istedim göğüs vardı hep.Bir nldglp arkadaş vardı karın ameliyatı olan.Sağolsun jelesece ve nldglp arkadaşları ameliyat sonrası ziyaretime geldiklerinde gördüm.

Bu ziyaretler bitmez:40: eylül ekim sıra ile ziyaretler...artık göbekte çok açın açın gösterin

Aaa hayret jelesece de açmadı mı kendisi alışkındır sürekli açmaya.Benim ki karın göğüs değil.Ercan beyin yaptığı göğüsleri gördüm hemi de canlı öncesi ve sonrası.Doğru ellerdesin hiç korkma.Ertesi gün topikten didi arkadaşımızın da ameliyatı var.Allah kısmet ederse toplanırız.O gün gösterseler olur mu geleceğini görmüş olursun gerçi bu da birşeydir.:54::54::54:

Yok artık benim memeler eskidi....açmıyorum artık kimseye foto isteyenlere bile yok diyorum,yeter anam nereye kadar jubileyi yaptım ben:65:

Didiiii....doktoru tatilde bile rahatsız ettik:ssz: neyse için rahatladı, terapiye de ihtiyacı oluyor hastaların:1: açtı ama teli aferin( müsaitmiş anladın sen onu) :34: öptüm seni,senle konuşurken benim ufaklık konuşuyordu ya hala konuşuyor,telefondaki kim diye sorguya çekti

Evet evet acti telini musaitmis ama baya uzun caldirdim bende:)))

Bu sabah kan sonuclarini aldim Ercan Bey'i aradim. Sonuclarimda hersey normaldi ama sekerim yuksek cikti.
o da anestezi doktorunu aradi sonra beni geri aradi. Sekerim dusmedikce ameliyatta hicbir sorun olmazmis. Icim rahatladi valla:)

evet evet acti telini musaitmis ama baya uzun caldirdim bende:)))

bu sabah kan sonuclarini aldim ercan bey'i aradim. Sonuclarimda hersey normaldi ama sekerim yuksek cikti.
O da anestezi doktorunu aradi sonra beni geri aradi. Sekerim dusmedikce ameliyatta hicbir sorun olmazmis. ıcim rahatladi valla:)

ay hadi gözün aydın canım...vallahi bende heyecanla ne çıkacak diye bekliyordum, çok sevindim senin adına :29: Hayallerini ertelememiş oldun ne güzel...ay adamın tatil burnundan geldi :1::1: Telefonda sürekli ( eşi kızmamıştır umarım) tatilde bile iş konuşuyorsun diye

Son düzenleme:
ay hadi gözün aydın canım...vallahi bende heyecanla ne çıkacak diye bekliyordum, çok sevindim senin adına :29: Hayallerini ertelememiş oldun ne güzel...ay adamın tatil burnundan geldi :1::1: Telefonda sürekli ( eşi kızmamıştır umarım) tatilde bile iş konuşuyorsun diye

Çook teşekkür ederim benimde içim rahatladı:)
Eşi artık alışmıştır bence:)

Çook teşekkür ederim benimde içim rahatladı:)
Eşi artık alışmıştır bence:)

heyecan yapıp şekerini düşürme:1: masraf yapma (pijama falan hastane 5 numara 10 yıldız:1:) orada gecelik gibi birşey giydiriyorlar

Nlglpd...nerelerdesin canım? telle gir bari 2 kelime yaz...

Son düzenleme:
heyecan yapıp şekerini düşürme:1: masraf yapma (pijama falan hastane 5 numara 10 yıldız:1:) orada gecelik gibi birşey giydiriyorlar

Nlglpd...nerelerdesin canım? telle gir bari 2 kelime yaz...

Aaa evet ben size onu soracaktım.
Yanıma neler alayım?
Giderken rahat geniş bir elbise giyeceğim.
Pijama-İç çamaşırı-İğnelerim-Diş macunu fırcası

Başka birşeye ıhtıyacım var mı?

Aaa evet ben size onu soracaktım.
Yanıma neler alayım?
Giderken rahat geniş bir elbise giyeceğim.
Pijama-İç çamaşırı-İğnelerim-Diş macunu fırcası

Başka birşeye ıhtıyacım var mı?

Giderken rahat giyin bol olsun mutlaka...çıkarken de aynı kıyafetle çıkarsın;
pijamaya hiç gerek yok ben 2 takım götürdüm aynen giyinmeden getirdim, orada çıt çıtlı bir gecelik giydiriyorlar çok rahat,terlik,pipet,ıslak mendil bunları al mutlaka...

Ooo geri sayım başlamış.Jelesece arkadaşın yazdıklarını al başka bir şeye gerek yok.Ben üst değiştirdiğimde onların verdiği gecelikten istedim çünkü çok rahaaaat.

Arkadaşım toplantı işi ne oldu? Ercan bey tatilden döndü mü bilgin var mı? Ben giremedim bu aralar.Haberleri alamıyorum.Netleşince alo deyin şekerim.

Back
X