• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Ooo geri sayım başlamış.Jelesece arkadaşın yazdıklarını al başka bir şeye gerek yok.Ben üst değiştirdiğimde onların verdiği gecelikten istedim çünkü çok rahaaaat.

Tamam terlik, pipet ve ıslak mendil alıcam. Gerçi orda otelde verilen bez terliklerden verirler diye tahmin ediyordum ama.
Pipet iyiki yazdınız yoksa hayatta aklıma gelmezdi:)

didi,
az kaldı, hazırlıklar da tamam görünüyor. yanında biri olacaksa, hastanenin terlikleriyle rahat edersin, ancak her seferinde birinin sana giydirmesi lazım, eğilemeyeceğin için tek başına giymen zor.
hastane çantasına bi ilave de benden, anesteziden sonra ben saatlerce üşümüştüm..yaz sıcağı diye düşünme çoraplarını götür yanında.

didi,
az kaldı, hazırlıklar da tamam görünüyor. yanında biri olacaksa, hastanenin terlikleriyle rahat edersin, ancak her seferinde birinin sana giydirmesi lazım, eğilemeyeceğin için tek başına giymen zor.
hastane çantasına bi ilave de benden, anesteziden sonra ben saatlerce üşümüştüm..yaz sıcağı diye düşünme çoraplarını götür yanında.

Arkadaşım ve erkek arkadaşım gelicek sabah ama refakatçi olarak gece bir tek arkadaşım kalıcak. Bir zorluk çekmem heralde:)
Tamam çorapta alırım o zaman teşekkürler:)

Giderken rahat giyin bol olsun mutlaka...çıkarken de aynı kıyafetle çıkarsın;
pijamaya hiç gerek yok ben 2 takım götürdüm aynen giyinmeden getirdim, orada çıt çıtlı bir gecelik giydiriyorlar çok rahat,terlik,pipet,ıslak mendil bunları al mutlaka...

Jelesec sen kaçta geliceksin söyle de seni erkek arkadaşımla tanıştırayım.
Çek iki kulağını:P

Jelesec sen kaçta geliceksin söyle de seni erkek arkadaşımla tanıştırayım.
Çek iki kulağını:P

Bak sen demek seni üzüyor genç...ben çekerim kulağını :41:merak etme bulmuş senin gibisini kaybetmesin:34: orada terlik var ben oteldeki terliklerle rahat edemem oldu bitti,yanıma başkada almıştım... bir gece kalacaksın sen gerek yok alma ...bir gece önce 12 den sonra birşey yeme

didi,

Ey zaman ne hızlı ilerliyorsun...bu çorap olayını sana kaç kere söylemiştim sakın unutma diye...çorabı da ben giydirmiştim:29: bak aklıma geldi şimdi duygusallaştım

Ey zaman ne hızlı ilerliyorsun...bu çorap olayını sana kaç kere söylemiştim sakın unutma diye...çorabı da ben giydirmiştim:29: bak aklıma geldi şimdi duygusallaştım

şimdi senin yazdığını okuyunca ben de hislendim:38: neredeyse 5 ay bitiyor be kuzucuğum...
iyi ki yanımdaydın, destek ve moraldin bana. allah ne muradın varsa versin arkadaşım, canımsın:16:

ara ara çekinme, zaten müsait değilse asistanı açar en azından not bırakırsın...beni de aramamıştı, ben aramıştım :)

Evet ya bu sefer musait mi diye düşünme derdi de yok değil mi:))
Tamam 5 te arıyorum gerçi sizden herşeyi öğrendim ama.

biraz rahatsız etmenin bence hiiiiiiiiiiç zararı yok...tecrübe konuşuyor ,ben çok aramıştım ulaşabileceğin bir doktor olması iyi... her zaman sormak istediğin olursa çekinme...gerçi benim ufaklık pek bırakmıyor telde ama olsun

biraz rahatsız etmenin bence hiiiiiiiiiiç zararı yok...tecrübe konuşuyor ,ben çok aramıştım ulaşabileceğin bir doktor olması iyi... her zaman sormak istediğin olursa çekinme...gerçi benim ufaklık pek bırakmıyor telde ama olsun

Olmadı akşam bir de seni ararım o zaman:)

Olmadı akşam bir de seni ararım o zaman:)

Ben herşeyi şimdiden hazırladım zaten yarına eksik birşey kalacağını zannetmiyorum.
Çok teşekkür ederim Jelesec sorduğun için:)

hazırlıklar tamam,rahat ol akşam duanı et herşey güzel olacak...iyi düşün aman gerilme şekerin oynamasın canım

hazırlıklar tamam,rahat ol akşam duanı et herşey güzel olacak...iyi düşün aman gerilme şekerin oynamasın canım

Ercan Bey'le konuştuk. Gece 12 den sonra birşey yeme içme sabahta insulinini olma. Tam 7 de hastane de ol. Genel anestesi uzmanına gorundukten sonra ilk seni alacağım dedi.
Deemek başka ameliyatıda var yarın.
Bugun de bir arkadaş ameliyat olacaktı ondan haberdar olan var mı?

Back
X