Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

İyi olmana sevindim arkadaşım...aynen dinlensin ilk didinin ameliyatı var didi çok şanslı bende öptüm seni

çok haklısın didi... ada hanım bentoprak hanım nldglp hanım ben gördüm fıstık gibi karınlar ama koyunda son hallerini görelim arkadaş listesini düzenlersiniz biz bize bakalım...söz maşallah diyeceğiz serap38 sende edber arkadaşın ödemleri tam gitsin oda koyar şöyle seksi resimler

Zekeriya beyle görüşmüştüm...(sema hastanesinde) izler konusunda pek beni netleştirmemişti ama fiyatı uygundu

siz ameliyat oldunuz mu ? nasıl geçti ameliyat süreci
beklentileriniz karşılandımı ?
bana ercan bey daha doğru bir seçim gibi geliyor inşallah yanılmam korkum ameliyat sonrasında da sarkık bir memeye sahip olmam
bir de bedenime uygun ölçü nasıl olacak ercan bey fazla anlatmadı
serdar yıldırım daha uygun fiyatı birde meme üstündeki fazlalıkları liposakşınla alacağım dedi
ercan bey nasıl yapıyor acaba

Ercan beyle karşılıklı görütünüzmü? daha önceden duymuşmuydunuz ?

evet görüştüm çok hoş bir insan
bir hemşire arkadaşım tavsiye etti
aslında ben ercan beyde karar kılmıştım ancak
arkadaşlar başka hekimlerinde fikrini al diyince kafam karıştı

Ercan bey için söylenecek meme konusunda tek söz çok iyi üstelik tavsiye eden sağlık sektöründe çalışan bir arkadaşınız,birçok kişi ameliyat olduk forumdan ben kendi adıma çok memnunum....iz konusunda şekil konusunda çok çok başarılı...13 ünde ameliyatınız varsa 14 ünde bir arkadaşımızın var ameliyatı belki sizide görürüz

Son düzenleme:

fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz gerçi burdan yazmak doğru olurmu bilmiyorum
aranıza yeni katıldım

tahlil sonuçların istediğin beklediğin gibidir inşallah....

Buraya açık açık yazayımda belki başka arkadşlara da gerekirse açıklayıcı olur.
Taksim İlkyardım Hastanesinde ameliyat olabilirsin yazısını galiba sadece bu ay için 'Hipertansiyon' bölümü veriyor. Dahiliye değil.
Bunun içinde sizi ameliyat edecek doktorun ameliyat şartlarını anlatan imzalı kaşeli bir kağıt vermesi gerekiyormuş. Ercan Bey bana sadece 'genel anestezi ile glisemik kontrol' yazan bir kağıt vermıştı. İmzalı kaşeli filanda değildi tamamen ben hani hastaneye gittiğimde yanlış birşey yaptırmayayım diye. Ordaki doktora çok zor izin aldığımı yinede o kağıt olmadan tahlil yapamaz mısınız filan dedim. Bana genelde ne istiyorlarsa o testleri verdi. Akciğer röntgeni, EKG ve 4 tüp kan alındı. EKG ve röntgeni hemen aldım ama kan tahlılı sonucu ıcın saat 3 te tekrar hastaneye gıtmem gerektı işe donduğum için ben de tekrar cıkamadım. Ayrıca o sonuçları Hipertansiyona geri götürünce Ercan bey'in o ameliyat yazısına itiyacım var kadına doktor bey bana yazıyı kaşeli imzalı scanlese mail ile yollasa olur mu dedim. Kesinlikle orjinalinin olması gerektiğini söyledi yoksa izin kağıdını yazmıyorlar. Ayrıca olunacak ameliyata göre ek testler filan yaptırılması da gerekebilirmiş.

Ben pazartesi sabah erkenden gidip kan sonucumu alacağım ve Ercan Bey'e mail atacağım. Belki sonuçları kendi hastanede dahiliye doktorlarına gösterip ameliyat olup olmayacağıma karar verebilir benimde bir daha işten izin almama gerek kalmaz. Çünkü izin yazısı için de Ataşehir'e gitmem çok zor anca bana postayla göndermesi gerekecek o da zaman alacak.

Jelesec sorduğun için çok teşekkür ederim. Birtanesin:)

Can sıkıcı durum seni çok iyi anlıyorum...benim yapabileceğim birşey varsa çekinme söyle yakınım hastaneye...nldglpde yakın,bizlerin yapabileceği birşey varsa hallederiz sen doktorunu bilğilendir oda yol gösterecektir mutlaka çok öptüm seni kızım olsa kesin senin adını koyardım...çok severim o ismi

Ercan Bey'e mail attım bugun. Heralde tatilden dönünce cevaplar. Nasıl olsa testleri yaptırdığımı kendi hastanesinde dahiliyeye sorup soramayacağını sordum.
Ayrıca ameliyat olamama gibi bir durumumun söz konusu olup olmadığını sordum. Olamayacağımı düşünsenize. Ne kadar büyük bir hayal kırıklığı olacak. Göbeğin gidecelsin zayıf olacaksın diye bütün umudunu bağlıyorsun filan. Neyse kötü düşünmeyim kötü olmasın.

Jelesec çok seviyorum seni. Bana herkese o kadar destek oluyorsun ki. İyiki varsın.
Bende çok öpüyorum.

Aaa hayret jelesece de açmadı mı kendisi alışkındır sürekli açmaya.Benim ki karın göğüs değil.Ercan beyin yaptığı göğüsleri gördüm hemi de canlı öncesi ve sonrası.Doğru ellerdesin hiç korkma.Ertesi gün topikten didi arkadaşımızın da ameliyatı var.Allah kısmet ederse toplanırız.O gün gösterseler olur mu geleceğini görmüş olursun gerçi bu da birşeydir.

BenToprak doğru söylüyor. Emin ellerdesin. Ben Ercan bey'in yaptığı göğüsleri gördüm , göbekten kurtulmaya karar verdim düşün o derece:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…