Arkadaşlar ben iyiyim.Mesajlarınızı aldım,aradınız sesinizi duydum.Çok çok çok teşekkür ederim.İyiki varsınız.Herkes iyi sanırım bir sorunu olan yok.Jelesece arkadaşım söyledi Ercan Beyi tatile göndermişinizİyide yaptınız adam dinlensin eylül ve sonrası yoğun tempo da çalışacak.Dinlensin ki iyi randıman versin dimi ama.Sizleri çok öpüyorum.
BenToprak çok geçmiş olsun.
Evet yahu su başlıkta artık bir resim paylaşılsın ama hepinizin göbeğini çok merak ediyorum.
Arkadaş olarakta ekledik birbirimizi hani resim filan gorurum dıye ama yok kimseden hiçbirşey göremedim:)
Zekeriya beyle görüşmüştüm...(sema hastanesinde) izler konusunda pek beni netleştirmemişti ama fiyatı uygundu
siz ameliyat oldunuz mu ? nasıl geçti ameliyat süreci
beklentileriniz karşılandımı ?
bana ercan bey daha doğru bir seçim gibi geliyor inşallah yanılmam korkum ameliyat sonrasında da sarkık bir memeye sahip olmam
bir de bedenime uygun ölçü nasıl olacak ercan bey fazla anlatmadı
serdar yıldırım daha uygun fiyatı birde meme üstündeki fazlalıkları liposakşınla alacağım dedi
ercan bey nasıl yapıyor acaba
Ercan beyle karşılıklı görütünüzmü? daha önceden duymuşmuydunuz ?
evet görüştüm çok hoş bir insan
bir hemşire arkadaşım tavsiye etti
aslında ben ercan beyde karar kılmıştım ancak
arkadaşlar başka hekimlerinde fikrini al diyince kafam karıştı
Ercan bey için söylenecek meme konusunda tek söz çok iyiüstelik tavsiye eden sağlık sektöründe çalışan bir arkadaşınız,birçok kişi ameliyat olduk forumdan ben kendi adıma çok memnunum....iz konusunda şekil konusunda çok çok başarılı...13 ünde ameliyatınız varsa 14 ünde bir arkadaşımızın var ameliyatı belki sizide görürüz
fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz gerçi burdan yazmak doğru olurmu bilmiyorum
aranıza yeni katıldım
tamam ben özelden yazamıyorum burdan yazmam doğru olurmusana ne fiyat verdi?
ben özelden yazayım sana
tamam ben özelden yazamıyorum burdan yazmam doğru olurmu
kuralları bilmiyorum bir sıkıntı olmasın
Yazdım ben sana özelden
banada aynısını verdi ben size e-mail adresinizden yazarım
iki rakamın arasındaki küsurat var
anladım okey hakkında hayırlısı olsun....tarih ne zamana ameliyat günü bellimi?
tahlil sonuçların istediğin beklediğin gibidir inşallah....
Buraya açık açık yazayımda belki başka arkadşlara da gerekirse açıklayıcı olur.
Taksim İlkyardım Hastanesinde ameliyat olabilirsin yazısını galiba sadece bu ay için 'Hipertansiyon' bölümü veriyor. Dahiliye değil.
Bunun içinde sizi ameliyat edecek doktorun ameliyat şartlarını anlatan imzalı kaşeli bir kağıt vermesi gerekiyormuş. Ercan Bey bana sadece 'genel anestezi ile glisemik kontrol' yazan bir kağıt vermıştı. İmzalı kaşeli filanda değildi tamamen ben hani hastaneye gittiğimde yanlış birşey yaptırmayayım diye. Ordaki doktora çok zor izin aldığımı yinede o kağıt olmadan tahlil yapamaz mısınız filan dedim. Bana genelde ne istiyorlarsa o testleri verdi. Akciğer röntgeni, EKG ve 4 tüp kan alındı. EKG ve röntgeni hemen aldım ama kan tahlılı sonucu ıcın saat 3 te tekrar hastaneye gıtmem gerektı işe donduğum için ben de tekrar cıkamadım. Ayrıca o sonuçları Hipertansiyona geri götürünce Ercan bey'in o ameliyat yazısına itiyacım var kadına doktor bey bana yazıyı kaşeli imzalı scanlese mail ile yollasa olur mu dedim. Kesinlikle orjinalinin olması gerektiğini söyledi yoksa izin kağıdını yazmıyorlar. Ayrıca olunacak ameliyata göre ek testler filan yaptırılması da gerekebilirmiş.
Ben pazartesi sabah erkenden gidip kan sonucumu alacağım ve Ercan Bey'e mail atacağım. Belki sonuçları kendi hastanede dahiliye doktorlarına gösterip ameliyat olup olmayacağıma karar verebilir benimde bir daha işten izin almama gerek kalmaz. Çünkü izin yazısı için de Ataşehir'e gitmem çok zor anca bana postayla göndermesi gerekecek o da zaman alacak.
Jelesec sorduğun için çok teşekkür ederim. Birtanesin:)
Can sıkıcı durum seni çok iyi anlıyorum...benim yapabileceğim birşey varsa çekinme söyle yakınım hastaneye...nldglpde yakın,bizlerin yapabileceği birşey varsa hallederizsen doktorunu bilğilendir oda yol gösterecektir mutlaka çok öptüm seni kızım olsa kesin senin adını koyardım...çok severim o ismi
teşekkür ederim aslında ercan bey bana bu ayın 13 'ne gün verdi .
serkan yıldırım ve zekeriye kul ile görüştüm fiyat konusunda farklılıklar var
tabi öncelikle başarılı bir ameliyat olmasını isterim .
bugün serdar yıldırıma gittim amelyat resimleri gösterdi fakat içime sinmedi
hem oldukça iz vardı hem de meme küçülmüş fakat yeterince dik ve dolgun değil di
ercan beyin yaptığı ameliyatları görmedim kafam karışık
İyi olmana sevindim arkadaşım...aynen dinlensin ilk didinin ameliyatı var didi çok şanslıbende öptüm seni
Aaa hayret jelesece de açmadı mı kendisi alışkındır sürekli açmaya.Benim ki karın göğüs değil.Ercan beyin yaptığı göğüsleri gördüm hemi de canlı öncesi ve sonrası.Doğru ellerdesin hiç korkma.Ertesi gün topikten didi arkadaşımızın da ameliyatı var.Allah kısmet ederse toplanırız.O gün gösterseler olur mu geleceğini görmüş olursun gerçi bu da birşeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?