Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

april çok iyi anlıyorum seni,doktor araştırırken ben kafayı yemek üzere idim:)) doktora okey dediğim an kuş gibi hafifledim tabi ameliyat olana kadar gerginlik oluyor ama ameliyat sonrası bi oh diyorsun.REsimleri bentoprak ve nlglpd arkadaşların albümü var oradan görebilirsin,ameliyat tarihin ne zaman?

Son düzenleme:

Ekledim sizleri arkadas olarak.

Bende oh diyecegim gunu bekliyorum sabirsizlikla:) Eski dumduz karnimi cok ozledim. Bebeklerimin ikiz olmasi ve birazda genlerimin yardimiyla cok fazla catlak olustu hamileligimde. Gobek fitigi ve kas ayrilmasi da tuzu biberi oldu diyebilirim.

Ameliyatim Temmuzun son haftasi olacak ama tam gunu belli degil henuz. 10 temmuzda Ercan Bey ile randevum var. Randevuya geldiginizde kesin gununu belirleriz dedi.

Hakkınızda hayırlı olsun şimdiden.Siz ne ameliyatları olmayı düşünüyorsunuz?

Benim için en önemlisi ameliyatının sonucundan memnun olman. Ne güzel diyorum bir hemcinsim daha mutlu oldu,motivasyonu yükseldi,kendine olan güveni arttı,kendini aynada beğenmeye başladı. Çünkü insandaki bu olumlu dönüşüm tüm çevresini olumlu yönde etkiler.
Ödemler zaman içinde geçer gider.Sen kocamaan bir ameliyat oldun.Ödem dediğin nedir ki

Sevgili Jelesec,
kesinlikle doktor secimi cok sancili bir surecti benim icin. Daha oncede belirttigim gibi bu zorlu sureci sizler sayesinde astim. Insallah bundan sonraki surecleri de sorunsuz atlatirim. iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum.
Bu topigi okurken cok sey ogrendim sizlerden ameliyat sureci ile ilgili. Kimi zaman da gulumsettiniz beni. Dedim ya herkes cok samimiydi paylasimlarinda. Buraya ilk mesajimi atarken hic tanimadigim kisilere degilde, tandigim ama hayat hengamesinde bir sekilde uzak kalip gorusemedim kisilere mesaj atiyormusum gibi hissettim. Garip ama boyle :)
Heyecan var mi? Nasil hissettigimi acikcasi bilemiyorum. heyecan, korku, mutluluk.. sanirim hepsinden birazcik :)
Bu arada sizlere sormak istedigim bir konu var. Maalesef yaptigimiz her iki telefon gorusmesinde de Ercan Bey'e sormayi unuttum bunu. Internette bu konu ile alakali farkli farkli seyler yazilmis. Eminim sizlerin bilgisi vardir. Adet doneminin ameliyat gunune rastlamasi sorun teskil eder mi?[/QUOTE]

Ne güzel yorumlarımızla yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere.O doktor arayış evresinin zorluğunu bilirim.Sürecin nasıl gittiğinin merakını da.Bende KK daki yorumlardan çok faydalandım.Paylaşmamın bir sebebi de ahde vefa.
Adet dönemi ameliyat için bir sorun teşkil etmiyor.Ama benim için ediyor.Rahat olamam,kendimi kötü hissederim.O yüzden sorun ederim açıkçası ve olmam.Tesadüf son günlerime rastlamıştı ilk ameliyatım.

Son düzenleme:

Caniiim cok iyisinizki saol iyiki tanidim seni ve diger arkadaslari cok seviyorum sizi artik takmiyorum odem bigun cok oluyo bigun az bi gun iyi bi gun zor Boyle Boyle 16 gun oldu Boyle gitsin insallah terslik olmadigi surece Boyle iyi hergun biraz daha hareketli olmaya basladim AMA tabi germeden dikkatli herkese de soyluyorum okadar kotu bi aml deil Allahim pismanlik vermesin iyiki yaptim

16 gün oldu bile Şimdi yeni iyiki oldum diyorsun. Yarın o güzel dümdüz karına alışınca hep böyleydim boşamı oldum ben bu ameliyatı olmasaydım da olurmuş havası geliyor insana.Allahtan öncesi sonrası fotolar var.

Okadar olurmuyum Ben unutmam o sinir bozucu gobegi hep saklamaya calisiyodum beyaz seyler giyicem iylesim hayallerim buyuk bikini aaa cok heycanliyim anlatamam insallah bu tembellikte kilo almam cunku tatilde gibiyim ne calisiyorm ne Ev isi iyice alistim rahatliga

Kilo almaya elverişli isen aman dikkat et Giysileri karnını içeri çekmeden giymek çok güzel bir duygu Karnı kamufle eden giysilerde almaya gerek kalmadı
Süper duygular gerçekten Allah herkse sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…