Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Evt Amin sana katiliyorum Ben su korseyi agustosta cikaricam sonra dogru alisveris gzl kiyafetler darisi April 22 ve aml olacak herkese

Evt Amin sana katiliyorum Ben su korseyi agustosta cikaricam sonra dogru alisveris gzl kiyafetler darisi April 22 ve aml olacak herkese

Amin amin.Allah sağlık versin gardrobunu yenilersin artık.Özellikle belden çok büyük gelecek giysilerin.Bence biraz daha bekle 6. ayda tam oturmuş olur vücudun.Şimdi alrsın 3 ay sonra yine bol gelmesinde.

Amin amin.Allah sağlık versin gardrobunu yenilersin artık.Özellikle belden çok büyük gelecek giysilerin.Bence biraz daha bekle 6. ayda tam oturmuş olur vücudun.Şimdi alrsın 3 ay sonra yine bol gelmesinde.

Canim ya benim odem heryerdemi var yoksa Ben kilomu aldim ic camasirdan anliyorum bana buyuk olan seyler dar oluyo amlden hemen sonra bile dar oluyodu ayaklarim falan normal demi

Hakkınızda hayırlı olsun şimdiden.Siz ne ameliyatları olmayı düşünüyorsunuz?

Ilk olarak karin germe ameliyati ile ilgili gorustum Ercan Bey ile. Daha sonrasinda goz altlarimda olusa hafif torbalanmalarin(25 yasindan bu tarafa sahibim bu torbalara) beni rahatsiz ettigini mumkunse karin germe ile birlikte bu sorundan da kurtulmak istedigimi soyledim. Tam olarak orta yuz germe mi oluyor bilmiyorum ama sarkan dokulari yerine getirirsek bu torbalanma koybolacak dedi. bu islemlerin hepsini bir arada yapabilecegini soyledi.

Canim ya benim odem heryerdemi var yoksa Ben kilomu aldim ic camasirdan anliyorum bana buyuk olan seyler dar oluyo amlden hemen sonra bile dar oluyodu ayaklarim falan normal demi

Normal canım.Ben iki ay eşofman giydim.Giysilerim olmaya başladığında da rahat geldiğinden eşofman giymeye devam ettim.Şimdilik dar gelebilir.Sonrasına bak sen ama yinede dikkat et.Kabız olmamaya çalış.Sıvı gıdalara öncelik ver.Ödem çaylarını iç.Akşam 7 den sonra bir şey yeme.Bunları yaşam tarzına dönüştürdüğünde ne kilo derdin olur ne bir şey.

Hayırlısı olsun hakkınızda.Orta yüz germe olacağını sanmıyorum.Karın ameliyatı ile bir yapmıyor yüzü.Ayrı ayrı değerlendiriyor.Bende hepsi bir olsun istemiştim yapmamıştı.Görüştüğünüzde neler yapılabileceğini anlatır size.Sadece göz altı torbaları ise sorun yapabilir karınla beraber.Benim orta yüz germe idi.

Simdiye kadar mail ve telefonla gorusebildik. Yuzyuze gorusmek gibi olmuyor. 10 temmuzda kendisi ile randevum var. insallah herhangi bir sorun cikmaz ve bu iki sorundan kurtulurum.

Simdiye kadar mail ve telefonla gorusebildik. Yuzyuze gorusmek gibi olmuyor. 10 temmuzda kendisi ile randevum var. insallah herhangi bir sorun cikmaz ve bu iki sorundan kurtulurum.

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.İnşallah istediğiniz gibi olur herşey.Çukulatayı hazır et belki geliriz
Şaka şaka yurt dışından gelen arkadaşlardan çukulata ister jelesece ondan önce ben yazayım dedim.
Paylaşıyoruz bak bedava olmaz çukulatamı isterim falan diye yazar takılır

Jelooo seni çekiştiriyorum gııı nerdesin.

Bu arada herkese hayırlı kandiller.Birazdan çıkarım bende amin amin

Ben telefonda gorustum sonra Ercan beyle aml den bi saat oncesi tanismistm cok ilgincti benim hikayem dusun yanliz girdim aml odasinda doktora guvenerek girdim kuzenim amlden cikinca gelmisti

Yemeyisun bile cikolata yi keske yanina alsaydin sonra uzuldum sana vermedim diye okadar heycanliydm aml den dolayi kafam yerinde deildi borcym olsun bidaha iki paket sana

ahahahahah kız komisyoncuya çıkacak adım doğru ama çikolatasız olmaz ziyarete geldiğimde direk valizden alıyorum demi Nurgül

geldim geldim kulaklarım çınladı

cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Amin..

aaa gelebilirseniz cok sevinirim. Cikolata en kolay ve keyifli kismi. evett kimler nasil cikolata seviyor?

Bende herkese iyi kandiller diliyorum. Dualarinizin kabul olmasi dilegiyle...

Ben telefonda gorustum sonra Ercan beyle aml den bi saat oncesi tanismistm cok ilgincti benim hikayem dusun yanliz girdim aml odasinda doktora guvenerek girdim kuzenim amlden cikinca gelmisti

ne kadar heyecanlandigini tahmin edebiliyorum. neyseki hersey yolunda gitmis, simdi evindesin. Insallah bundan sonrasida boyle devam eder.

cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Amin..

aaa gelebilirseniz cok sevinirim. Cikolata en kolay ve keyifli kismi. evett kimler nasil cikolata seviyor?

Bende herkese iyi kandiller diliyorum. Dualarinizin kabul olmasi dilegiyle...

Çok sevdim seni april çikolata dedin gönlümden vurdun :125: ben alkollü sevmiyorum ismini yazmayayım bi arkadaşım onlardan getirmişti pek haz etmedim gerisi kabulüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…