Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Slm kizlar dun dondum 12 gunu devurdim yolculuk yordu once Izmir sonra yine Istanbul londra cok fazla odem oldu oyle sistimki patliycak saniyorum

Slm kizlar dun dondum 12 gunu devurdim yolculuk yordu once Izmir sonra yine Istanbul londra cok fazla odem oldu oyle sistimki patliycak saniyorum

Maşallah,oldum,olacam,heyecan derken bitti ve 12 gün geçti.Uzuuun bir yolculuk yaptın yorgunluk dahada şişirmiştir doğal olarak seni.Şimdi bol bol dinlen şişlerin rahatlar.Aman kendini yoracak,dikişlerini karın kasını zorlayacak hareketlerden sakın.
İnşallah bundan sonraki sürecinde sorunsuz ve güzel geçer. Oldum bitti diye bizleri unutma sürecini paylaş.
Kendine iyi bak.

Evt canim ya kotu oldum cok AMA simdi hep yatiyorum Ercan beyle devamli konusuyorum napmam gerektigini soyluyor bugun daha iyi sislerim zaten devamli odem karisimimi iciyorum sadece korktugum dikislerim biraz yara gibi AMA ampul bide crem simdi gecer insallah Ben daha bikere banyo oldum korkuyorum kotu bisey olur diye saclarimi yikamak silmekle idare ediyorum

Banyodan sonra dikiş yerlerini fön makinesi ile kurut mutlaka.Çok sıcak ve yakın tutma.Uzaktan ılık modunda iyice kurut.Göbek deliğinide kuru tut.Korkma korktuğun başına gelir derler.Oldu bitti bundan sonrası dahada güzel olacak diye düşün.Nasıl dümdüz karın güzel bir görüntü değilmi?

Son düzenleme:

Aneeey hatun buralarda siyaset yapiiiy banlancan mı benimi banlandırcan anlamadım ki gııı ne işin var estetik topiğimde.

herkese merhabalar,
karin germe ve orta yuz germe ameliyatlari icin doktor arayisina basladigim donemde uye oldum kadinlar kulubune. vaktim oldugunca forumlarda bu ameliyatlarla ilgili topiklerdeki yorumlari okumaya calisiyorum. Gunduz is, aksam eve gelince de 2 yasindaki afacan ikizlerim derken cokda vaktim oldugu soylenemez :) maalesef Turkiyede yasamadigim icin doktor arastirma ve karar verme sureci normalinden biraz daha zordu benim icin. Mail yada telefon yolu ile bilgi alisverisi yapmaktan baska secenegim yoktu. Tamda doktor konusunda karar veremeyecegimi ve bu yuzden bu sene ameliyatimi ertelemek zorunda kalacagimi dusundugum anda bu topik cikti karsima. iyiki de cikmis :) sizlere ne kadar tesekkur etsem az. her biriniz yasamis oldugunuz sureci oldukca samimi ve bilgi verici sekilde paylasmissiniz. eminim benim gibi bir cok kisinin daha imdadina yetismistir bu topik. sizlerin yorumlarini ve paylasimlarini okuduktan sonra Ercan Bey ile gorusmeye karar verdim. Once mail ile kendisine ulastim. daha sonrada bir kac telefon gorusmesi yaptik. Temmuzun ilk haftasi Turkiye ye geliyorum. vee herhangi bir sorun cikmaz ise Temmuz sonu ameliyatlarimi olacagim kismetse.
samimi paylasimlariniz icin hepinize cok tesekkur ediyorum..
Sevgiler

Guzel olmazmi 9 yildir Boyle gobegim gormedim cok mutluyum aciyorum resim cekip sonra devamli bakiyorum
AMA cok fazla odem var gobegime dokununca sanki su var icinde ustelik tum vucudum da sislikler var gececek AMA sizi cok seviyorum sayenizde desteginiz hic eksik etmediniz

Bende Ercan beyi ilk defa burda duydum adini aradim aml oldum Annem hala kiziyo nasil bi cesaret diye 15 gun oldu cok kotu gitmiyo surecim nezaman arasam Ercan beyle konusuyorum ordan soyluyo napmam gerektigini cok iyi biri Ben cok sansliyim hiss ettim ona aml oldum icin hastane hemsireler okadar iyilestimi anlatanlar iki gece kaldim stolen den biri gibi ilgilenirler Ercan bey sabah lair mean eye geliyodu sonra gun icinde hep guru yordu nsl oldumu formal icin

Merhaba april;hep yazarım en zoru doktor secimi sonrası olmuş bitmiş oluyor hızlı zaman akımı iyi ki k.k.var süper bir kulüp her telden çalıyoruz :)) Ercan beye ameliyat olan gurup daha önceden birbirini tanımayan ama sonradan kanka olan gurup haline geldi çok iyi arkadaşlıklar kuruldu aramızda.Hakkınızda hayırlısı olsun paylaşımlarımızla size yardımcı olduysak ne mutlu bize Heyecan var mı? Yeni karın germe olan biri olarak hiç korkmayın derim korkulacak bir ameliyat değil inanın
Bende de sevgiler.

Geçecek merak etme gördün canlı benim olmayan göbüşümü aynen öyle inecek ödem mödem kalmıyor zamanla ah bide panik halin olmasa daha kolay atlatacaksın bu iyileşme dönemini siğara içmiyorsun demi? Bizde seni seviyoruz herzaman tam destek

Gececek heycanla bekliyorum seni Ben toprak ve nil ziyaretime geldiniz cok gzl sonuclardi zaten doktorum muhtesem biri benim dikisim kurumus baya bi Odemde gecer diyorum panik olmamin sebebi cok fazla arastirdim okudum gunlerce gecelerce videolari ozledim ufak bise olunca Ben acaba kotu bisey olacak mi diye panik yapiyorum cocuklar gibi oluyorum

Sevgili Nurgul,
Cok gecmis olsun. Ne mutlu sana, en zorlu sureci atlatmissin. Insallah hizla toparlanir ve dumduz gobusunun keyfini surersin yaz bitmeden.
Darisi benim basima :)

Sevgili Nurgul,
Cok gecmis olsun. Ne mutlu sana, en zorlu sureci atlatmissin. Insallah hizla toparlanir ve dumduz gobusunun keyfini surersin yaz bitmeden.
Darisi benim basima :)

Canim insallah heycanla bekliyorum bende senin gibi korkuyodum belki onlarca doktorla gorustum londrada yasadim icin yuz yuze goremedim doktorlari sonra tesadufen burda gordum aradimda hmn karar verdim jeselec Ben toprak ve nilin resimlerini gonderdi desteklerini eksik etmediler saolsunlar bende yazicam burdan benim gibi olanlara yardimci olmak icin cunku buyuk bi aml doktor cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…