Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakincasi yok ise daha once ameliyat olmus arkadaslarin resimlerini bende gorebilirmiyim? Bunun icin ne yapmaliyim?
Sakincasi yok ise daha once ameliyat olmus arkadaslarin resimlerini bende gorebilirmiyim? Bunun icin ne yapmaliyim?
Insallah kotu bir surpriz yasamam bu konuda ve birilerinden yardim istemek zorunda kalmam:)
ben biraz naz niyaz yaptım ilk hafta çamaşırımı hep eşime çektirdim eğilmedim hiç![]()
april çok iyi anlıyorum seni,doktor araştırırken ben kafayı yemek üzere idim:)) doktora okey dediğim an kuş gibi hafifledim tabi ameliyat olana kadar gerginlik oluyor ama ameliyat sonrası bi oh diyorsun.REsimleri bentoprak ve nlglpd arkadaşların albümü var oradan görebilirsin,ameliyat tarihin ne zaman?
ben biraz naz niyaz yaptım ilk hafta çamaşırımı hep eşime çektirdim eğilmedim hiç![]()
Super :) Bu firsat bir daha ele gecmez dimi ama
Malesef benim ameliyatimda ve iyilesme surecimde esim Turkiye de olamayacak.
Ilk bi iki gun yardim aliyorsun sonra kendi yaptim Ben gece kendim kalkip tuvalet yuruyus islerimi kendi basima yapiyodum yatar pozisyondayken kalkmak zor oluyo AMA alisiyo insan
Korkma ban yok ceza almazsın almamkazen beyin haberi var izinliyim
![]()
herkese merhabalar,
karin germe ve orta yuz germe ameliyatlari icin doktor arayisina basladigim donemde uye oldum kadinlar kulubune. vaktim oldugunca forumlarda bu ameliyatlarla ilgili topiklerdeki yorumlari okumaya calisiyorum. Gunduz is, aksam eve gelince de 2 yasindaki afacan ikizlerim derken cokda vaktim oldugu soylenemez :) maalesef Turkiyede yasamadigim icin doktor arastirma ve karar verme sureci normalinden biraz daha zordu benim icin. Mail yada telefon yolu ile bilgi alisverisi yapmaktan baska secenegim yoktu. Tamda doktor konusunda karar veremeyecegimi ve bu yuzden bu sene ameliyatimi ertelemek zorunda kalacagimi dusundugum anda bu topik cikti karsima. iyiki de cikmis :) sizlere ne kadar tesekkur etsem az. her biriniz yasamis oldugunuz sureci oldukca samimi ve bilgi verici sekilde paylasmissiniz. eminim benim gibi bir cok kisinin daha imdadina yetismistir bu topik. sizlerin yorumlarini ve paylasimlarini okuduktan sonra Ercan Bey ile gorusmeye karar verdim. Once mail ile kendisine ulastim. daha sonrada bir kac telefon gorusmesi yaptik. Temmuzun ilk haftasi Turkiye ye geliyorum. vee herhangi bir sorun cikmaz ise Temmuz sonu ameliyatlarimi olacagim kismetse.
samimi paylasimlariniz icin hepinize cok tesekkur ediyorum..
Sevgiler
Guzel olmazmi 9 yildir Boyle gobegim gormedim cok mutluyum aciyorum resim cekip sonra devamli bakiyorum
AMA cok fazla odem var gobegime dokununca sanki su var icinde ustelik tum vucudum da sislikler var gececek AMA sizi cok seviyorum sayenizde desteginiz hic eksik etmediniz
Canim insallah heycanla bekliyorum bende senin gibi korkuyodum belki onlarca doktorla gorustum londrada yasadim icin yuz yuze goremedim doktorlari sonra tesadufen burda gordum aradimda hmn karar verdim jeselec Ben toprak ve nilin resimlerini gonderdi desteklerini eksik etmediler saolsunlar bende yazicam burdan benim gibi olanlara yardimci olmak icin cunku buyuk bi aml doktor cok onemli
Bende sırf bu yüzden evlenmeyi düşünmüştüm olmadı kısmet değilmiş kendim çektim![]()
Sizdemi yanlız geleceksiniz.Refakatçınız olmayacak mı?
Benim için en önemlisi ameliyatının sonucundan memnun olman.
Ne güzel diyorum bir hemcinsim daha mutlu oldu,motivasyonu yükseldi,kendine olan güveni arttı,kendini aynada beğenmeye başladı.
Çünkü insandaki bu olumlu dönüşüm tüm çevresini olumlu yönde etkiler.
Ödemler zaman içinde geçer gider.Sen kocamaan bir ameliyat oldun.Ödem dediğin nedir ki![]()
Caniiim cok iyisinizki saol iyiki tanidim seni ve diger arkadaslari cok seviyorum sizi artik takmiyorum odem bigun cok oluyo bigun az bi gun iyi bi gun zor Boyle Boyle 16 gun oldu Boyle gitsin insallah terslik olmadigi surece Boyle iyi hergun biraz daha hareketli olmaya basladim AMA tabi germeden dikkatli herkese de soyluyorum okadar kotu bi aml deil Allahim pismanlik vermesin iyiki yaptim
16 gün oldu bile
Şimdi yeni iyiki oldum diyorsun. Yarın o güzel dümdüz karına alışınca hep böyleydim boşamı oldum ben bu ameliyatı olmasaydım da olurmuş havası geliyor insana.Allahtan öncesi sonrası fotolar var.
Okadar olurmuyum Ben unutmam o sinir bozucu gobegi hep saklamaya calisiyodum beyaz seyler giyicem iylesim hayallerim buyuk bikini aaa cok heycanliyim anlatamam insallah bu tembellikte kilo almam cunku tatilde gibiyim ne calisiyorm ne Ev isi iyice alistim rahatliga