Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Bu arada benim sizlere sormak istedigim bir sey daha var. eminim baska sorularimda olacaktir ameliyatima kadar, idare edin beni lutfen.
Ben sezeryan oldugumda 3-4 hafta kadar normal ic camasiri giyememistim. Belindeki lastikli kismi dikislerimi cok rahatsiz ediyordu. Tek kullanimlik, elastik bir malzemeden yapilmis is camasirlari yetismisti imdadima. Bel kisminda lastik yok, gobek deligin hemen altina kadar cikiyor. O camasirlardan getireyim yanimda diyorum. ama korse de takacagim. ikisi bir arada olur mu olmaz mi. bana akil verirseniz sevinirim.

Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap vücudunu en iyi sen tanırsın canım.Korse bildiğin korselerden değil.Cırtlı ve sadece karın kısmını kapsıyo.Külotlu vs değil yani.

Aynisini Ben yaptim saolsunlar kaprislerimi cok cektiler ne sorsam hep cvp verdiler Ben rahatca giydim ic camasirimi zaten korse var kapatiyo dikisi bide herkes atlet giyomus korsenin altina Ben burdan okumustum Ben de giydim bana yaramadi dikisim yanmaya basladi yani herkes farkli

No problem,sizin geçtiğiniz yollardan geçtik tıpkı sizin gibi.O yüzden diyorum ya no problem.Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu.Atleti yazan benim.Kaşınıyordum sıcakta atlet rahat ettirdi beni.Bende yazdım, sen rahat edememişin ama.İşte herkesin vücudu farklı tepki veriyor.Kime ne iyi gelir ??? herkes kendi vücudunu bilir.

Ooo sarı şeker hoşgeldin.Tatil bitti temizlik bitti kürkçü dükkanına döndüüüün
Görmişken bi merhaba demek istedim.Öpüyorum

Teşekkürler toprağım sağolasın Tatil bitti ama Ağustos gene var Bu arada haftasonları da havuzdayız.Sanki 2 günlüğüne tatile gidip dönüyoruz gibi oluyor Ben de öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…