- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
- Konu Sahibi eftelya2015
Eşinizle birlikte gidebileceğiniz bir yer olsun bence,öğrenci olsanız tamamda memurlukta nasıl bir kariyer ki bu erasmusla ilgili ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ya 1 hafta kalacagım ben
acıklamasını yazdım ılk mesajda okursanız!!!Eşinizle birlikte gidebileceğiniz bir yer olsun bence,öğrenci olsanız tamamda memurlukta nasıl bir kariyer ki bu erasmusla ilgili ?
laf yapıstırmıyorum ama ben esımı bırakamam kısmısına katılmıyorum evlenınce adamın tapulu malı mı oluyoruz kı?arkadaşım
fikir soruyorsun
olayı beğenmeyenlere, ufkun dar vs laf yapıştırıyorsun
1 haftada ne dili?
bence sen sadece gezmek istiyorsun, "dil" de kılıfı
yok ya 1 hafta kalacagım ben
yazdım ama okumadan yorum yazıyorlar ...1 hafta miydi ya ben de tam bambaska bir yorum yapacaktim ben sizi 1 yil kalacaksiniz sandim
E bir hafta ise gidin tabi ya, esiniz 1 hafta icin ariza cikarmaz herhalde. 1 ay olsa, 6 ay olsa gitmezdim yani ama 1 hafta ne ki hemen gecer. Bence cogu kisi uzun vadeli gideceginizi sandi ondan olumsuz yorum yapti. Basta 1 hafta yazsaydiniz keske :)
bir hafta erasmus mu? akademisyen olduğum sürede erasmus kordinatörlüğü yaptım ben çocukları ya 6 ay ya 1 sene gönderdik. nasıl oluyor bu bir hafta? erasmusta ilk amaç kültürel kaynaşmadır ikincisiyse o okulda eğitim almak veya eğitim vermek. bir haftada bu söylediklerim nasıl olacak?yok ya 1 hafta kalacagım ben
pratıgımı tazelemıs olacagım su an ıste sadece yazılı anlamda dıl kullanıyorum ..Ama dil konusunda beklentini yuksek tutma, 1 haftada cok fazla bir gelisim gosterilmez. Yine de deneyim olur, guzel anilar biriktirirsin. Gitmeye deger kesinlikle.
ben akademisyen degılım, idarı personelım...bir hafta erasmus mu? akademisyen olduğum sürede erasmus kordinatörlüğü yaptım ben çocukları ya 6 ay ya 1 sene gönderdik. nasıl oluyor bu bir hafta? erasmusta ilk amaç kültürel kaynamadır ikincisyse o okulda eğitim almak veya eğitim vermek. bir haftada bu söylediklerim nasıl olacak?
personel egıtım alma hareketlılıgı ıle gıdecegım . bızım program 1 hafta maksımum 15 gun ıle sınırlı..ben akademisyen degılım, idarı personelım...
ama erasmustan öğrenciler ve öğretim üyeleri faydalanabilir. çünnkü ders çeimi yapılıp ders programları hazırlanıyor. idari personel ne şekilde yararlanacak bundan?ben akademisyen degılım, idarı personelım...
hımm anladım o konuda bilgim yok ama o süre sadece gezi amaçlı olarak değerlendirilebilir eğitim veya kariyere bir katkısı olmaz gibi.personel egıtım alma hareketlılıgı ıle gıdecegım . bızım program 1 hafta maksımum 15 gun ıle sınırlı..
ama erasmustan öğrenciler ve öğretim üyeleri faydalanabilir. çünnkü ders çeimi yapılıp ders programları hazırlanıyor. idari personel ne şekilde yararlanacak bundan?
Valla öğrencılerın katıldıgı erasmus programları da karıyere pek etkı etmıyor aslında )) cogu az bır kısımı hesaba katmazsak genelde gece hayatı,alkol,ıkılı gonul ılıskılerıyle zamanlarını gecırıp gerı gelıyorlar, o zamanlarda basvurmustum ama olmamıstı bazı eksık bılgılendırmelerden oturu gıden tum arkadaslarım hıc derse gırmeden ortalama 90 ve ustu notları alıp bol bol gezıp eglenıp gerı donmuslerdı tabıkı dedıgım gıbı ıstısnalar kaıdeyı bozmazhımm anladım o konuda bilgim yok ama o süre sadece gezi amaçlı olarak değerlendirilebilir eğitim veya kariyere bir katkısı olmaz gibi.