erasmusa kabul edilme ihtimalim var ama eşim ne gerek var gitme diyor ;(

Eşinizle birlikte gidebileceğiniz bir yer olsun bence,öğrenci olsanız tamamda memurlukta nasıl bir kariyer ki bu erasmusla ilgili ?

Eşinizle birlikte gidebileceğiniz bir yer olsun bence,öğrenci olsanız tamamda memurlukta nasıl bir kariyer ki bu erasmusla ilgili ?
acıklamasını yazdım ılk mesajda okursanız!!!

erasmus sadece ogrencıler ıcın bır program degıl ayrıca, sadece genelde kurumlarda uluslararası ılışkılere bakan kısıler bu tarz organızasyonlara katıldıgından pek duyurulmuyor ve cogu ınsan bu durumdan bı haber hayatını yasıyor, fırsatlarda akıp gıdıyor... ;(

arkadaşım
fikir soruyorsun
olayı beğenmeyenlere, ufkun dar vs laf yapıştırıyorsun
1 haftada ne dili?
bence sen sadece gezmek istiyorsun, "dil" de kılıfı
laf yapıstırmıyorum ama ben esımı bırakamam kısmısına katılmıyorum evlenınce adamın tapulu malı mı oluyoruz kı?

hem ben ızın ıstemeye karsıyım, fıkrı sorulur ama kararlar bıreysel alınabılır bazı durumlarda...

oncelıgım gezmek degıl iş, gezmekte ısın eglencesı...

ben giderdim ve gittimde. evlendikten sonra yurt dışına seminer için ilk çıkışımda eşimle kavga etmiştik. ben rest çekip gitmiştim. sonra alıştı. bence gidin bunlar önemli fırsatlar. mesela ben ilişkimizde bazı şeylerde taviz versemde iş ve eğitimim konusunda asla vermiyorum. sonunça bu sizin kendşnşze yatırımınız hiçbirimizin eşimizle bir garantisi yok. her şey bir anda ters gidebilir yollarımız ayrılabilir o zaman ayaklarımız üzerinde ne kadar sağlam durursak her şey o kadar kolay olur. kararlı durursanız nereye kadar direnecek boşanacak mı sizden? mecbur kabul edecek.

yok ya 1 hafta kalacagım ben :KK66:

1 hafta miydi ya ben de tam bambaska bir yorum yapacaktim ben sizi 1 yil kalacaksiniz sandim :KK45:

E bir hafta ise gidin tabi ya, esiniz 1 hafta icin ariza cikarmaz herhalde. 1 ay olsa, 6 ay olsa gitmezdim yani ama 1 hafta ne ki hemen gecer. Bence cogu kisi uzun vadeli gideceginizi sandi ondan olumsuz yorum yapti. Basta 1 hafta yazsaydiniz keske :)

Bir haftalık böyle " bedava :) " fırsatı kaçırmazsınız umarım. 1 haftanın işinizle ilgili çok katkısı olmaz size fakat farklı bir kültür görme fırsatı en azından.
Eşiniz gelmek istiyorsa gelir , gelmiyorsa engellememeli. Eşler bazen kendilerini ebeveynler yerine koyuyor.

Ama dil konusunda beklentini yuksek tutma, 1 haftada cok fazla bir gelisim gosterilmez. Yine de deneyim olur, guzel anilar biriktirirsin. Gitmeye deger kesinlikle.

1 hafta miydi ya ben de tam bambaska bir yorum yapacaktim ben sizi 1 yil kalacaksiniz sandim :KK45:

E bir hafta ise gidin tabi ya, esiniz 1 hafta icin ariza cikarmaz herhalde. 1 ay olsa, 6 ay olsa gitmezdim yani ama 1 hafta ne ki hemen gecer. Bence cogu kisi uzun vadeli gideceginizi sandi ondan olumsuz yorum yapti. Basta 1 hafta yazsaydiniz keske :)
yazdım ama okumadan yorum yazıyorlar ...

yok ya 1 hafta kalacagım ben :KK66:
bir hafta erasmus mu? akademisyen olduğum sürede erasmus kordinatörlüğü yaptım ben çocukları ya 6 ay ya 1 sene gönderdik. nasıl oluyor bu bir hafta? erasmusta ilk amaç kültürel kaynaşmadır ikincisiyse o okulda eğitim almak veya eğitim vermek. bir haftada bu söylediklerim nasıl olacak?

bir hafta erasmus mu? akademisyen olduğum sürede erasmus kordinatörlüğü yaptım ben çocukları ya 6 ay ya 1 sene gönderdik. nasıl oluyor bu bir hafta? erasmusta ilk amaç kültürel kaynamadır ikincisyse o okulda eğitim almak veya eğitim vermek. bir haftada bu söylediklerim nasıl olacak?
ben akademisyen degılım, idarı personelım...

1 hafta iyiymis gidilebilir esinizi 1 hafta olusunu gundeme getirerek ikna etmeye calisin bence :)

personel egıtım alma hareketlılıgı ıle gıdecegım . bızım program 1 hafta maksımum 15 gun ıle sınırlı..
hımm anladım o konuda bilgim yok ama o süre sadece gezi amaçlı olarak değerlendirilebilir eğitim veya kariyere bir katkısı olmaz gibi.

ama erasmustan öğrenciler ve öğretim üyeleri faydalanabilir. çünnkü ders çeimi yapılıp ders programları hazırlanıyor. idari personel ne şekilde yararlanacak bundan?

personel egıtım alma hareketlıgı dıye bır program var , belkı sızın zamanınızda yoktu ama son yıllarda ıdarı personellerde kendı ıs alanları ıle ılgılı cesıtlı kurumlara gıdıp egıtım alıp, işleyişi yerinde gorup, işle ilgili yenilikleri öğrenme-farklı uygulamaları kıyaslama-kendı iş yerlerındekı mevcut potansıyelın eksı ve artılarını ınceleme sansını yakalıyor.

hımm anladım o konuda bilgim yok ama o süre sadece gezi amaçlı olarak değerlendirilebilir eğitim veya kariyere bir katkısı olmaz gibi.
Valla öğrencılerın katıldıgı erasmus programları da karıyere pek etkı etmıyor aslında :KK66:)) cogu az bır kısımı hesaba katmazsak genelde gece hayatı,alkol,ıkılı gonul ılıskılerıyle zamanlarını gecırıp gerı gelıyorlar, o zamanlarda basvurmustum ama olmamıstı bazı eksık bılgılendırmelerden oturu gıden tum arkadaslarım hıc derse gırmeden ortalama 90 ve ustu notları alıp bol bol gezıp eglenıp gerı donmuslerdı tabıkı dedıgım gıbı ıstısnalar kaıdeyı bozmaz :KK66:

X