Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erasmusa kabul edilme ihtimalim var ama eşim ne gerek var gitme diyor ;(
benım egıtımım ısle alakalı , ben bır unıversıte ıdarı kadroda calısan bır memurum gıttıgım kurumda ısle alakalı egıtım alacagım ve ordakı ısleyısı gorme sansım olacak genel kurallar aynı olsada , ısleyıs ve uygulamlar farklılık gosterıyor, turkıye de bıle durum boyle ıken yurt dısında herhangı bır ulkeyı sız dusunun. hem Bulgarıstan ı ve Varna yı gıtmeye degmez bulanlar da var ama bence gorulen her yer bır sehır bır koy bıle olsa helekı farklı bır kulture aıtse sıze elbet bırsey katacaktır. Bırde esım benı tanıyor, huyumu bılıyor, onunkı klasık turk erkegı tavrı baskıcı-kıskanc koca olayı Ama ben olsam onun yerınde onu desteklerdım vaktım varsa bende eslık ederdım bırlıkte bos zamanlarda yenı yerler kesfetme sansımız olurdu, kendısıne de dedım ıstemesende basvurumu yapacagım dıye. Suan net bırsey zaten yok, yazısma halındeyım karsı kurumla davet mektubum gelınce kendı kurumuma teslım edecegım ve bekleyecegım eger kı kontenjana dahıl olursam gıdecegım. Su an ıhtımalı yuksek, gerısı sansa kalmıs, ama olursada gerı cevırmek ıstemeyecegım-cevırırsem mutsuz olacagım ve bunu da esıme evdekı yasantıma yansıtacaım bır durum soz konusu sadece