Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar numune grubunu ben olusturacağım
numune grubumuz da diğer sitelerden ayrıcalıklı olarak 10 kişi değil 20 kişi ile sınırlı olacak
kimlerin numune listesinde olacağı ile ilgili açıklamayı ise Kazen abiden onay almadan yapamam
bakalım neler olacak
sitede tanınan birisinin bu işi yapması daha iyi olacak elbette. ama 20 bile az kadınlar kulubü gibi bi siteye. inşallah yetişiriz bakalım ilk 20ye.
canım bugune kadar memnun kalmadıgım hiç bişiyi tavsiye etmedim
numunelerin dagıtımında da gerçekten insanları tecvrübesiyle aydınlatacağına inandıgım üyeler olmasına dikkat etmem gerekiyor ki amacımıza ulaşalım
ucuz bi ürün değil nihayetinde
forumda 10-20 mesajı olan bir üyenin fake üye olmadıgını nerden bileyim?
belki o markanın elemanı ve markayı övecek
yada rakip firmanın elemanı ve epilixiri kötüleyecek
işte tüm bunları göz önünde bulundurarak yapicam secimlerimi...
ben topik acana kadar lütfen kimse özelden msj atmasın rica ediyorum....
evet katiliorum lütfen burda dürüst olalim ve deniyen gercektendee ii bi sonuc aldisaa önersin almadisada uyarsinki bosuna paramisi bos seylere vermiyelim herkez iki kurus icin her gün ise gidio ve eve gelio kolay degil lütfen dürüst olalim please...
evet canım çok haklısın forumda güvenilir bilgi için güvenbileceğin üyeler seçmelisin a.s inş bu işe yararda kurtuluruz para kolay kazanılmıyor malum buyrunnnnnnnnn
ya ben sitesinibir tülü bualamdim arkadaslar satin alan bana sitenin adressini özelden yollarmisiniz cok makbule gecer vallah