• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananz oldu mu?

epilatör dediğiniz makina demi
normalde cünkü hiç makina kullanmadım hep ağda
kuaförde ise zaten sir ağda evde yaptıgımda bacaklarıma falan yapabiliyorum normal ağda kullanıyorum

canlarım topiği acınca gerekli bilgiyi vericem hiç merak etmeyin
gönül ister ki daha fazla kişiye numune yollansın ama ne yazık ki 20 ile sınırlı...

arkadaşlar numune grubunu ben olusturacağım
numune grubumuz da diğer sitelerden ayrıcalıklı olarak 10 kişi değil 20 kişi ile sınırlı olacak
kimlerin numune listesinde olacağı ile ilgili açıklamayı ise Kazen abiden onay almadan yapamam
bakalım neler olacak

sitede tanınan birisinin bu işi yapması daha iyi olacak elbette. ama 20 bile az kadınlar kulubü gibi bi siteye. inşallah yetişiriz bakalım ilk 20ye.

sitede tanınan birisinin bu işi yapması daha iyi olacak elbette. ama 20 bile az kadınlar kulubü gibi bi siteye. inşallah yetişiriz bakalım ilk 20ye.

canım bugune kadar memnun kalmadıgım hiç bişiyi tavsiye etmedim
numunelerin dagıtımında da gerçekten insanları tecvrübesiyle aydınlatacağına inandıgım üyeler olmasına dikkat etmem gerekiyor ki amacımıza ulaşalım
ucuz bi ürün değil nihayetinde
forumda 10-20 mesajı olan bir üyenin fake üye olmadıgını nerden bileyim?
belki o markanın elemanı ve markayı övecek
yada rakip firmanın elemanı ve epilixiri kötüleyecek
işte tüm bunları göz önünde bulundurarak yapicam secimlerimi...
ben topik acana kadar lütfen kimse özelden msj atmasın rica ediyorum....

evet katiliorum lütfen burda dürüst olalim ve deniyen gercektendee ii bi sonuc aldisaa önersin almadisada uyarsinki bosuna paramisi bos seylere vermiyelim herkez iki kurus icin her gün ise gidio ve eve gelio kolay degil lütfen dürüst olalim please...

canım bugune kadar memnun kalmadıgım hiç bişiyi tavsiye etmedim
numunelerin dagıtımında da gerçekten insanları tecvrübesiyle aydınlatacağına inandıgım üyeler olmasına dikkat etmem gerekiyor ki amacımıza ulaşalım
ucuz bi ürün değil nihayetinde
forumda 10-20 mesajı olan bir üyenin fake üye olmadıgını nerden bileyim?
belki o markanın elemanı ve markayı övecek
yada rakip firmanın elemanı ve epilixiri kötüleyecek
işte tüm bunları göz önünde bulundurarak yapicam secimlerimi...
ben topik acana kadar lütfen kimse özelden msj atmasın rica ediyorum....

evet canım çok haklısın forumda güvenilir bilgi için güvenbileceğin üyeler seçmelisin a.s inş bu işe yararda kurtuluruz para kolay kazanılmıyor malum buyrunnnnnnnnn

evet katiliorum lütfen burda dürüst olalim ve deniyen gercektendee ii bi sonuc aldisaa önersin almadisada uyarsinki bosuna paramisi bos seylere vermiyelim herkez iki kurus icin her gün ise gidio ve eve gelio kolay degil lütfen dürüst olalim please...

evet canım çok haklısın forumda güvenilir bilgi için güvenbileceğin üyeler seçmelisin a.s inş bu işe yararda kurtuluruz para kolay kazanılmıyor malum buyrunnnnnnnnn

bunun için titiz bi çalışma yapicaz hep beraber kızçelerim
kimsenin sokağa atıcak parası yok
numune deneklerimizi secerken de elimden geldigince hassas davranacağımdan emin olabilirsiniz
birazdan çıkıcam, gün içinde gelebilirsem tekrar topiği acarim
gelemezsem de yarına artık inşallah

tamam tatlım güvenli bilgi için güvenilir üyeleri seç sonuçları görüpte yönlendişrsinler bizi heycanla bekliyorum nolur işe yarasın:Saruboceq:

ben de numune istiyorum gurbaaa... ama açıkçası daha önce yazdığım gibi bu kadar etkili olduğunun öne sürülmesi de tedirgin ediyor nedense... sen kullanmadığın bir şeyi tavsiye etmiyorsun evet... peki bu ürünle ilgili hiç denemen oldu mu ?

ya ben sitesinibir tülü bualamdim arkadaslar satin alan bana sitenin adressini özelden yollarmisiniz cok makbule gecer vallah

ben de bişeyler yazmak istiyorum... ben sanırım vde haliyle numune alamıyacağım bariz belli... ama bence şuda önemli ben bu siyeyi yaklaşık iki yıldır çok iyi takip ediyorum ama bir iki kez yorum yazdım çok değil.. ama burda kıltüy için kim ne dediyse hepsini yaptım mecburiyetten tabi çok da para harcadım tüy için şuan da lazere başlkadım artık son nokta ama ne biliyim 3 milyar para verdim ama ümitli değilmde çok çünkü onadan herkes memnun olmuyo işim şansa kalmış yine .. neyse uzattım çok.. ben şunu söyliyicem deneme şansım ama deneyen arkadaşlar lütfen çok düzenli bi şekilde denesinler ve yorumlarını muhakkak yazsınlar çevremde çok muzdarip inasan var onlara ve banada görüşleri ile bi umut olsunlar

Back