Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
¤ decemBer ¤;8421696 .!.:ben de mail atmıştım deniz hanıma, siteyle konuşun demişti. ben de siteden kesin bi cvp gelmeyince yazmadıydım. inşallah gruplar 10dan fazla kişilik olabilirdir..yoksa pek bi işe yaramaz..
evet bencede 10 kişi çok az.. peki kazen abi onay verdikten ne kadar sonra grubu kuracağız ona göre takip edelim dimi
bence istiyorum diyen ilk 20 kişi olsun, diğer türlü nasıl olur ki, haksızlık olur o zaman bence istiyorumdiyen ilk 20 kişi olmalı...
canım inan ben de çok merak ediyorumgurbaa, senden haber bekliyoruz ürünü iyice merak etmeye başladım.
canım inan ben de çok merak ediyorum
bugun numunem çıktı sanırım yarın bende olur
henüz nası kullanıldıgı hakkında detaylı bilgiye sahip değilim ama gelsin herhalde bi klavuzu vardır okur anlarım sırnaşık şey
inşallah gerçekten işe yarıyordur mafoldumben
piyasada o kadar ürün varki ve ben hiç birine itimat edemiyorum, bu firmanın uygulama tarzı değişik geldi, sadece kendi dükkanında satması olumlu bir sürec.
iyi haberlerini bekliyorum senden canım :)
ya bende denemek istiyorum bunu 4 haftadır üst üste hafta sonları ağda yapıyorum özelliklere bacaklarıma hiç sevmiyorum tüyleri yaa gurbikim bizede haber ver emi
gurbişş bende denemek isterim , tüysüz günlerim epilasyon sonrası sadece 4-5 gün sürüyor..
kızlar Epilixirin Ceo'su Deniz hanımla halen görüşmelerim sürüyor
KK'da da benim önderliğimde bir numune grubu kurucaz inşallah ve dileyen herkes bu ürünü deneme şansını elde edicek
bunca zamandır güvenmediğim, inanmadığım hiç bir ürün için sizlerle paylaşmadım
fakat Deniz hanım gerçekten çok tatlı, güven veren, samimi bir bayan
inşallah bizler de diğer kullananlar gibi memnun kalanlardan oluruz
numunelerim bi kaç gün içinde elimde olur
detayları buradan bildiririm size
canım evet
bu yöntem gerçekten ürün adına çok isabetli bi yöntem
Deniz hanım diyor ki bunun nedeni müşteri memnun kalmadıgında "aman bana ne siz sahtesini almişsinizdir" diyerek işin içinden sıyrılma yöntemine başvurma gibi bir yola girmeyeceğimizin garantisidir
sahtesi yapılamadıgından paramız çöpe gitmicek gibi gorunuyor
inşallah işe yarar kızlar ya:gitme:
kızlar Kazen abiden onayı aldım
numunem elime ulaşir ulaşmaz topik açıp numune yollanacak üyeleri secicem
hepimize hayırlı ugurlu olsun :)