• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananz oldu mu?

¤ decemBer ¤;8421696 .!.:
ben de mail atmıştım deniz hanıma, siteyle konuşun demişti. ben de siteden kesin bi cvp gelmeyince yazmadıydım. inşallah gruplar 10dan fazla kişilik olabilirdir..yoksa pek bi işe yaramaz..

evet bencede 10 kişi çok az.. peki kazen abi onay verdikten ne kadar sonra grubu kuracağız ona göre takip edelim dimi :P

arkadaşlar numune grubunu ben olusturacağım
numune grubumuz da diğer sitelerden ayrıcalıklı olarak 10 kişi değil 20 kişi ile sınırlı olacak
kimlerin numune listesinde olacağı ile ilgili açıklamayı ise Kazen abiden onay almadan yapamam
bakalım neler olacak

bence istiyorum diyen ilk 20 kişi olsun, diğer türlü nasıl olur ki, haksızlık olur o zaman bence istiyorumdiyen ilk 20 kişi olmalı...

bence istiyorum diyen ilk 20 kişi olsun, diğer türlü nasıl olur ki, haksızlık olur o zaman bence istiyorumdiyen ilk 20 kişi olmalı...

bakıcaz hayatım
bu konuda gerçekten muzdarip oldugunu düşündüğüm arkadaşlara öncelik tanımak istiyorum ben....
kıl tüy topiklerinde çadır kuranlar var örneğin onlar öncelikli olmalı :)

gurbaa, senden haber bekliyoruz ürünü iyice merak etmeye başladım.
canım inan ben de çok merak ediyorum
bugun numunem çıktı sanırım yarın bende olur
henüz nası kullanıldıgı hakkında detaylı bilgiye sahip değilim ama gelsin herhalde bi klavuzu vardır okur anlarım sırnaşık şey

inşallah gerçekten işe yarıyordur mafoldumben

canım inan ben de çok merak ediyorum
bugun numunem çıktı sanırım yarın bende olur
henüz nası kullanıldıgı hakkında detaylı bilgiye sahip değilim ama gelsin herhalde bi klavuzu vardır okur anlarım sırnaşık şey

inşallah gerçekten işe yarıyordur mafoldumben

piyasada o kadar ürün varki ve ben hiç birine itimat edemiyorum, bu firmanın uygulama tarzı değişik geldi, sadece kendi dükkanında satması olumlu bir sürec.
iyi haberlerini bekliyorum senden canım :)

ya bende denemek istiyorum bunu 4 haftadır üst üste hafta sonları ağda yapıyorum özelliklere bacaklarıma hiç sevmiyorum tüyleri yaa gurbikim bizede haber ver emi

piyasada o kadar ürün varki ve ben hiç birine itimat edemiyorum, bu firmanın uygulama tarzı değişik geldi, sadece kendi dükkanında satması olumlu bir sürec.
iyi haberlerini bekliyorum senden canım :)

canım evet
bu yöntem gerçekten ürün adına çok isabetli bi yöntem
Deniz hanım diyor ki bunun nedeni müşteri memnun kalmadıgında "aman bana ne siz sahtesini almişsinizdir" diyerek işin içinden sıyrılma yöntemine başvurma gibi bir yola girmeyeceğimizin garantisidir
sahtesi yapılamadıgından paramız çöpe gitmicek gibi gorunuyor

inşallah işe yarar kızlar ya:gitme:

ya bende denemek istiyorum bunu 4 haftadır üst üste hafta sonları ağda yapıyorum özelliklere bacaklarıma hiç sevmiyorum tüyleri yaa gurbikim bizede haber ver emi

gurbişş bende denemek isterim , tüysüz günlerim epilasyon sonrası sadece 4-5 gün sürüyor..

kızlar Kazen abiden onayı aldım
numunem elime ulaşir ulaşmaz topik açıp numune yollanacak üyeleri secicem
hepimize hayırlı ugurlu olsun :)

kızlar Epilixirin Ceo'su Deniz hanımla halen görüşmelerim sürüyor
KK'da da benim önderliğimde bir numune grubu kurucaz inşallah ve dileyen herkes bu ürünü deneme şansını elde edicek
bunca zamandır güvenmediğim, inanmadığım hiç bir ürün için sizlerle paylaşmadım
fakat Deniz hanım gerçekten çok tatlı, güven veren, samimi bir bayan
inşallah bizler de diğer kullananlar gibi memnun kalanlardan oluruz
numunelerim bi kaç gün içinde elimde olur
detayları buradan bildiririm size

canım bende katılmak istiyorum numune gurubuna inş oluropuyorumnanaktan

valla gurbik be bende numune almak isterim
valla dedikleri gibiyse hiç paraya acımam
kullanırım ya of inşallah işe yarar bu yöntem

inşallah canım inşallah
ay yalnız epilator ve normal şekerli ağda da etkisi daha iyiymiş
özellikle epilatorde
sir ağda da daha az etkili diyo açıklamasında
fakat sir ağda yaptırıp epilixiri kullananlar sonuctan memnun

evet bende sitesinde okumuştum yorumlar bölümünde ısrarla sir ağda yaptıranların kullanmamasını söylemişler ama bir bayan kullanmış yinede çok memnunkaydirigubbakcemile5

canım evet
bu yöntem gerçekten ürün adına çok isabetli bi yöntem
Deniz hanım diyor ki bunun nedeni müşteri memnun kalmadıgında "aman bana ne siz sahtesini almişsinizdir" diyerek işin içinden sıyrılma yöntemine başvurma gibi bir yola girmeyeceğimizin garantisidir
sahtesi yapılamadıgından paramız çöpe gitmicek gibi gorunuyor

inşallah işe yarar kızlar ya:gitme:

kızlar Kazen abiden onayı aldım
numunem elime ulaşir ulaşmaz topik açıp numune yollanacak üyeleri secicem
hepimize hayırlı ugurlu olsun :)

beni seç beni seç prenses :Saruboceq:

Back