• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananz oldu mu?

cünkü avrupadakiler diyelim isvicreliler cok tüysüz yada sari tüyleri var görünmiyen o yüzden cok nadir killi bi kiz görürüüsün:D tr de öle degil genel olarak biz daha tüylüyüz...hem bizimkiler siyah daha cok belli olio:S

aynen neyseee bakalim belki epilixir yardim eder lazerede gidiorum bazi bölgelerimde baya fayda etti ama bitmedi tabi ama su an 3 seansim nesee dha kötü seyler va morelimizi bozmicaz cözüm aricaz...

kızlar Epilixirin Ceo'su Deniz hanımla halen görüşmelerim sürüyor
KK'da da benim önderliğimde bir numune grubu kurucaz inşallah ve dileyen herkes bu ürünü deneme şansını elde edicek
bunca zamandır güvenmediğim, inanmadığım hiç bir ürün için sizlerle paylaşmadım
fakat Deniz hanım gerçekten çok tatlı, güven veren, samimi bir bayan
inşallah bizler de diğer kullananlar gibi memnun kalanlardan oluruz
numunelerim bi kaç gün içinde elimde olur
detayları buradan bildiririm size

kızlar Epilixirin Ceo'su Deniz hanımla halen görüşmelerim sürüyor
KK'da da benim önderliğimde bir numune grubu kurucaz inşallah ve dileyen herkes bu ürünü deneme şansını elde edicek
bunca zamandır güvenmediğim, inanmadığım hiç bir ürün için sizlerle paylaşmadım
fakat Deniz hanım gerçekten çok tatlı, güven veren, samimi bir bayan
inşallah bizler de diğer kullananlar gibi memnun kalanlardan oluruz
numunelerim bi kaç gün içinde elimde olur
detayları buradan bildiririm size

vay hain gurbaa böle bşiden nnedne haberdar etmiyon bizi:mymeka:
inş evlenmeden deneme ve faydaını görme şansın olurda bizede önerirsin :delphin:
hadi hayırlısıi umarım bu işe yarıyodur :sinifsinif:

ay numune alsak süper olur valla gurba prenses cim.. sonuçta 150 tl bu kimse kolaylıkla kazanmıyor parayı.. işe yaramıyorsa boşuna almayalım :çok üzgünüm:

canlarım
kazen abiyle de görüştükten sonra o da onay verirse numune grubumuzu kurarız inşallah hayırlısıyla
benden haber bekleyin

eczanelerde satılıyor mu bu epilixir veya dışarıdan alabileceğimiz herhangi bir yerde çok merak ettim ya. Böyle yeni bir şey çıkınca bir heves umutlanıyoruz ama kullanınca sonuç alamıyoruz bundan belki bir şey çıkar.

kızlar biraz sabır...
kazen abi onay verirse Deniz hanımla konustugum herşeyi size aktarıcam
web sitesi haricinde satisi yok
sahte ürün yapiminin önüne geçmek için böyle bir yol izlemişler
ürünün sahtesine para verip "memnun kalmadım işe yaramadı" şikayetleri de olmayacakmış böylece
kullanıp gorucez...

ben de mail atmıştım deniz hanıma, siteyle konuşun demişti. ben de siteden kesin bi cvp gelmeyince yazmadıydım. inşallah gruplar 10dan fazla kişilik olabilirdir..yoksa pek bi işe yaramaz..

Back