Epilixir kullananz oldu mu?

LEYLA10 senin eline geçtiğine göre sonuç nedir canım kullandıysan eğer.memnunmusun.özellikle bikini bölgesi ve koltuk altını soruyorum hayatım.

epilixsir bioder gibi mi yoksa daha damı etkili
bioder kullandım ben. iyi geliyor ama devam etmediğiniz zaman eski halini geri alıyor
bu kesin çözüm getiriyormu acaba

arkadşlar bişe sorucam şimdi ben bu ürünün sitesinden sipariş vericem önce şu 20 ml lıktan kullnmayı düşünüyurm.yani bankaya yatırıcam ödemeyi ürün fiatı 40 tl peki extra ücret isteniyomu yani kago ücreti gibi lütfen acil cewap yarın yatırıcam bankaya eksik olmasın sonra..

3 ay kullandım hiçbir etkisi olmadı.inanmayın derim..ama merak ediyorsanız deneyin görün

vaniqa da kesin etkili değilmiş
çok araştırdım ,yüz bölgesinde kullandığın sürece etkiliymiş
ornitin dekarboksilaz inhibitörü olarak etki ediyormuş

LEYLA10 senin eline geçtiğine göre sonuç nedir canım kullandıysan eğer.memnunmusun.özellikle bikini bölgesi ve koltuk altını soruyorum hayatım.

koltuk altına 4 defa uyguladım yarısı bitti.
bikinide boşluklar arttı kıllar zayıfladı hatta epilasyon bile daha rahat ve kısa zamanda oluyor canım 8 seans oldu orayada

kızlar ben anlamadım bunun fiyatını. 1 şişe 90 tl diyor kredi kartıyla 48 dolar oda 78 tl gibi bişey oluyor.hangisi doğru.

epilixir in kokusu nasıl kızlar ben astım hastasıyım sizce beni etkilermi kokusu

2 yıldır kk yı uzaktan takip ediyorum mesaj sayımın azlığındanda anlaşıldığı gibi çok az yazıyorum ama sürekli gözüm burda.kk da gördüğüm kolay etimekli profiterol tarifini farklı sitelerdede aratırken bu adı geçen ürünü gördüm.malum hangi kadın kıldan tüyden şikayet etmiyor ki .reklama tıklayıp siteye girdim.siteyi hiç ama hiç güvenilir bulmadım.profesyonelce hazırlanmamış bu nedenle ilk izlenim kötü olduğu için güvenim kırıldı.sitede çok fazla durmadan hemen kk dan bi araştırma yaptım.yorumlar bir kaç kişi üzerinde duruyor bunlarında gerçek kk takipçileri olduğunu sanmıyorum. şuna deyinmek isterim ki.site yöneticileri ile irtibata geçen kişiler ürünlerin eczane ya da başka sitelerde satılmadığını bununda sahte ürün olmaması sebebiyle belirtmişler.bu ürün doğal bitkilerden oluşmuşsa neden tarım bakanlığı onayı yok? ya da kimyasal da varsa sağlık bakanlığı onayı yok. ayrıca hiç kurumsal bulmadım. sahtecilik için farklı yerlerde dağıtım yapmıyorlarmış. soruları çok basit ve yetersiz bir şekilde paslamışlar.eğer çok etkili ise ürünleri hologramlasınlar ? çok mu zor . farklı firmalara satış hakkı verince mi sadece sahte ürünle oluyor. bunu gayet normal bir müşteride sipariş verip çoğaltabilir. açıkcası bu tür şeylere inanmayın cilt bu her türlü şey yaşanabilir.hem paranıza hem sağlığınıza yazık dikkat edin derim.patentli demişler reklamlarda madem patentli ise birimize mail atsınlar da gerçekten inanalım.o zaman 150 tl devede kulak kalır bizim için.

2 yıldır kk yı uzaktan takip ediyorum mesaj sayımın azlığındanda anlaşıldığı gibi çok az yazıyorum ama sürekli gözüm burda.kk da gördüğüm kolay etimekli profiterol tarifini farklı sitelerdede aratırken bu adı geçen ürünü gördüm.malum hangi kadın kıldan tüyden şikayet etmiyor ki .reklama tıklayıp siteye girdim.siteyi hiç ama hiç güvenilir bulmadım.profesyonelce hazırlanmamış bu nedenle ilk izlenim kötü olduğu için güvenim kırıldı.sitede çok fazla durmadan hemen kk dan bi araştırma yaptım.yorumlar bir kaç kişi üzerinde duruyor bunlarında gerçek kk takipçileri olduğunu sanmıyorum. şuna deyinmek isterim ki.site yöneticileri ile irtibata geçen kişiler ürünlerin eczane ya da başka sitelerde satılmadığını bununda sahte ürün olmaması sebebiyle belirtmişler.bu ürün doğal bitkilerden oluşmuşsa neden tarım bakanlığı onayı yok? Ya da kimyasal da varsa sağlık bakanlığı onayı yok. Ayrıca hiç kurumsal bulmadım. Sahtecilik için farklı yerlerde dağıtım yapmıyorlarmış. Soruları çok basit ve yetersiz bir şekilde paslamışlar.eğer çok etkili ise ürünleri hologramlasınlar ? çok mu zor . Farklı firmalara satış hakkı verince mi sadece sahte ürünle oluyor. Bunu gayet normal bir müşteride sipariş verip çoğaltabilir. Açıkcası bu tür şeylere inanmayın cilt bu her türlü şey yaşanabilir.hem paranıza hem sağlığınıza yazık dikkat edin derim.patentli demişler reklamlarda madem patentli ise birimize mail atsınlar da gerçekten inanalım.o zaman 150 tl devede kulak kalır bizim için.

ürünün bir tek satış sitesi var ....hollyherbs.com..... ürünü denemeden böyle şeyler yazmayın.... Ben kullanıcılarındanım ve ağdayda kıllar güzel şekilde alınıp kullanınca azalmalar oluyooo.... Kullandıkça azalıyo.... 1 seneye kadar kullanmayı düşünüyorum açıkcası..... Tamamen yook olsunlar diyeeeee.......:71:

ürünün tek bir satış sitesi yok artık mymelino,bayilikler verilmiş,zaten kendi sitesindende bayilik isteyenler arasın diye bilgi var.bunda bir anormallik yok ,her üretici bayilik verebilir.bi ürünün etkili olması gerçeği yeterli olmuyor tüketiciler için,bahsedilen tüm bilgilere reel olarak ulaşmak istiyor tüketiciler,buda tüketicilerin doğal hakkıdır bana göre.nasılki bioder vb ürünleri hertürlü sorgulayabiliyoruz epilixiride A ürününüde B ürününüde aynı şekilde sorgulamak ister herkes.

merhaba,
ben sitenize yeni uye oldum.
aslinda epilamor'u arastiriyordum ama daha sonra yorumlarinizi okudugumda sanki epilixir simdiye kadar en tercih edilen urun olmus...
acaba epilixiri uzun sureli kullanan varsa ters bir etki yaratip yaratmadigi konusunda biraz bilgi verebilir mi? simdiye kadarki yorumlari okudum ama soyle 5-6 ay civarinda kullanan birinin yorumunu merak ediyorum. biraz daha ikna olursam ben de onu kullanmaya baslayacagim gibi duruyor.
simdiden tesekkurler

kızlar epilixir pahalı sanırım biraz ben size dermonox diye bi ürün tavsiye ederim kullanmadım ama içeriği filan araştırdım 3.ağdadan sonra tamamen tüyler yok oluyormuş çok idealı konsuyorlar ve menun kalınmadığında para iade garantisi veriyorlar. hemde kargo dahil 49 tl bende yeni sipariş verdim...

merhabalar bende bugun epilamor u ararken kendimi burda buldum.yorumlara bakinca 2009 dan beri kullanan en azindan denmeye baslayan arkadaslar olmus bu arkadaslarbiraz yorum yaparlarsa cok sevinecegim.tesekkurler simdiden

merhaba,
ben sitenize yeni uye oldum.
aslinda epilamor'u arastiriyordum ama daha sonra yorumlarinizi okudugumda sanki epilixir simdiye kadar en tercih edilen urun olmus...
acaba epilixiri uzun sureli kullanan varsa ters bir etki yaratip yaratmadigi konusunda biraz bilgi verebilir mi? simdiye kadarki yorumlari okudum ama soyle 5-6 ay civarinda kullanan birinin yorumunu merak ediyorum. biraz daha ikna olursam ben de onu kullanmaya baslayacagim gibi duruyor.
simdiden tesekkurler

Back