Epilixir kullananz oldu mu?

gLİba hepside tüyleri uyutmaktan yana.bende epilamo için girdim o daha yeni ama o adama pekte inanasım gelmiyor
lazer de pislik bişey eskisinden beter ediyor giden hep paralarımız ve ianançlarımız. böyle olunca kimse kimseye güvenemiyor

Kimseden cevap gelmeyince ben urunu aldim, ilk defa iki hafta once kullandim, simdilik tuylerim normal sekilde cikiyor, sanki daha seyrek ama tabii bir kullanista anlasilmaz. Umarim uzun vadede ters bir etki olusturmaz. Yine de uzun sure kullanan varsa yorum yapabilirse sevinirim. Tesekkurler.

ben de epilamoru araştırırken buralara geldim. mustafa eraslanmıydı, adını tam hatırlamıyorum ama o adamın adını taşıyan hiçbirşeyi kullanmayn. epilamor da onun ürünü. aman diyorum!!!

İki şişe kullandım zerre faydası olmadı:43:

kızlar ben epilamor yüz için olanını kullandım 299 sipariş ettim geldi kukkanırken canım çok acıdı hani acımaz diyorlar ya yalan özellikle bikini bölgesinde bir kere kıllar ağdaya tam olarak yapışmıyor defalarca aynı yere uygulamak zorunda kalıyorsun öyle de yaptım sonra haliyle 2.defaya kullanmaya ağda kalmadı tüyler yine geldiği için ağda sipariş ettim 79 tl ağda geldi ve ben 15 gün sonra 2.uygulamayı yaptım tüyler yavaş yavaş beliriyor sonuç olarak birşey anlamadım henüz 3.uygulamayıda denerim sonucu yazarım ben almamış olsam almakta acele etmez kullananların sonucuna bakarım:20::20::20:

epilixirin bioderden ve bu tarz ürünlerden çok daha iyi olduğu duydum almayı düşünüyorm umarım faydası olur...

selam,uzun süredir epilixiri internetten araştırıyorum,sayısız sitelere,forumlara baktım ve gerçekten de olumsuz herhangi bi yoruma rastlamadım.benim alt bacaklarımda ileri seviyede batık sorunu var.gittiğim doktorların hepsi aynı şeyi söyledi:bütün epilasyon yöntemlerinin bünyeme ağır geldiğini ve lazer epilasyonu denemem gerektiğini...fakat lazer epilasyondan kesin sonuç almayanlar olduğunu hepimiz biliyoruz,üstelik maddi açıdan da lazer fikri bana çok uzak.şimdi bu konu hakkında beni bilgilendirecek birine ihtiyacım var.bendeki batık cinsi çok farklı,kıllarım deri üstüne çıkmıyor ve uzamıyor.kıl köklerim derinin altında görünecek şekilde duruyor ve uzamıyor,siyah nokta gibi görünüyorlar.hatta bazen kıl köklerim bile görünmüyo,onun yerine kırmızı ve mor lekeler oluyo.lütfen bana yardım edin,epilixiri denemeyi düşünüyorum fakat hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.yıllardır giyemediğim eteklerimi giymek istiyorum artık,lütfen bilen biri cevaplasın.

(bir de bazı yerlerde epilixir şişesinin 150 TL olduğu yazıyor fakat ben bi çok yerde 69 TLye gördüm,ayrıca kendi resmi web sitesinde de 69 TLden satışta,acaba bi yanlışlık yada bi sahtekarlık mı var?)

okuduğunuz için teşekkür ederim,cevap bekliyorum...

selam,uzun süredir epilixiri internetten araştırıyorum,sayısız sitelere,forumlara baktım ve gerçekten de olumsuz herhangi bi yoruma rastlamadım.benim alt bacaklarımda ileri seviyede batık sorunu var.gittiğim doktorların hepsi aynı şeyi söyledi:bütün epilasyon yöntemlerinin bünyeme ağır geldiğini ve lazer epilasyonu denemem gerektiğini...fakat lazer epilasyondan kesin sonuç almayanlar olduğunu hepimiz biliyoruz,üstelik maddi açıdan da lazer fikri bana çok uzak.şimdi bu konu hakkında beni bilgilendirecek birine ihtiyacım var.bendeki batık cinsi çok farklı,kıllarım deri üstüne çıkmıyor ve uzamıyor.kıl köklerim derinin altında görünecek şekilde duruyor ve uzamıyor,siyah nokta gibi görünüyorlar.hatta bazen kıl köklerim bile görünmüyo,onun yerine kırmızı ve mor lekeler oluyo.lütfen bana yardım edin,epilixiri denemeyi düşünüyorum fakat hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.yıllardır giyemediğim eteklerimi giymek istiyorum artık,lütfen bilen biri cevaplasın.

(bir de bazı yerlerde epilixir şişesinin 150 TL olduğu yazıyor fakat ben bi çok yerde 69 TLye gördüm,ayrıca kendi resmi web sitesinde de 69 TLden satışta,acaba bi yanlışlık yada bi sahtekarlık mı var?)

okuduğunuz için teşekkür ederim,cevap bekliyorum...

canım 150 tl olan 2 şişesi. tek şişe 69. hatta gitti gidiyor daha ucuza satıyor diye biliyorum. benim merakım tek şişesi ne kadar yeter? 50 ml bi şey.

Piyasada her ürün gurubu için sahtekarlıklar aldı başını gidiyor..Karınca yumurtası yağı diye yutturdukları ayçiçek yağından farksız..O yüzden böyle ürünleri yalnızca kendi sitesinden alıp kullanın,10 lira az ödemek için sahte ürünlere para vermeyin..Ürün orjinal 69 TL. Bende birkaç gün önce aldım..Çene ve bıyık bölgemde kullanıyorum..Bir erkek sakalı sertliğinde tüylerim var bu bölgede..Yarın da genital bölgede deneyeceğim,en hızlı orada sonuç verdiğini duydum..gelişmelerden mutlaka haberdar edeceğim sizleri..Umarım hepimiz kurtuluruz bu illetten..

epilixir yeni birşey değil, ilk çıktığında kk epey bir kampanya yapmıştı, numunelerini pro üye olanlara dağıttılar filan, hatta ben sırf epilixri numunesi almak için pro üye oldum. ama şu anda o ilk zamanlardaki büyük yankı ortadan kaybolduğuna göre düşünün artık kullananlarda işe yaramış mı yaramamış mı...

epilixiri katiyen tavsiye etmiyorum. benim hormonal bir problemim yok sadece genetik olarak tüylerim kuvvetli ve sık. öncesinde bioder kullandım, kullandığınız zaman azaltıyor gibi ama bırakıca eski haline dönüyor. epilixiri de büyük hayallerle almıştım ama tamamen fiyasko, ne azalttı, ne seyreltti, sadece kullandığınız sırada daha geç çıkmasını sağlıyor tüylerin, bu da sahte bir etki sanki işe yarıyor diyorsunuz ama uzun vadede katiyen yaramıyor. ben yaklaşık 1 yıl kullandım, boşa para ve zaman kaybı.

arkadaşlar bu tarz ürünler genelde kullanıldığı süre zarfında işe yarıyor. ben yıllar önce bioderm kullandım yaklaşık 6 ay. evet gerçekten azaltmıştı ama bıraktıktan bir süre sonra eski halime döndüm. her sanah akşam uygulamaktan gına geldiği için yapmadım bi daha. ama derseniz her ay 150 tl verecek kadar param var bu tarz ileçlar en azından biraz rahatlatıyor tüylenmeyi ama geçici çözüm.

merhaba frikadelle, epilixirin işe yaramadığını yazmışsın tamamen yok olması diye hiç bir şey olmaz zaten ama seyreltmesi bile benim için bir umut.Seyreltiyor mu peki biraz bilgi verebilir misin şimdiden teşekkürler

Merhaba bugün tam bir hafta oldu genital bölgeye epilixiri uygulayalı ama hala çıkan kıl tüy yok normalda tek tük çıkan olurdu ama hala bişii yok belki daha erken bişii söylemek için ama bu güzel bir gelişme ve arkadaşımdan da biliyorum bu ürün gerçekten çok iyi adı üstünde epilixir iksir gibi bişii.ılerleyen günlerde sonuçları yazarım yine
Merhabalar.Bu urunun gecici oldugunu soyleyenler olmus yani bir kac yil sonra eski haline dondugunu soyluyorlar.Aradan 5 yil gecmis son durum ne sizdeki ? :D Eski haline mi dondu yoksa tamamen kurtuldunuz mu tuylerden?

herkese tavsiye ederim inanılmaz bir ürün deneme fırsatım oldu inanamadım kullanmak denemek isteyenler bir kadın sitesinde numune dağılımı yapılıyor bi gözatın derim epilixir yazınca zaten çıkıyor site yasak olduğu için adını yazmadım mutlaka bi bakın hanımlar bu ürün bi mucize :)
numune dağıtımı nerede yapılıyor?

Arkadaşlar ben almak istiyorum ama guvenemiyorum yardımcı olurmusunuz pişman olmak istemiyorum lütfen kesin sonuç alan varmi

Back