Epilixir kullananz oldu mu?

pembepink yüz bölgesindeki sonucu kaç seansta alabildiniz?

merhaba yüz bölgesine sanırım 5 ya da 6 seans yaptım ama ben her hafta yaptım çünkü hep çıkan tüyler oldu sanırım hep geriden gelenler , yüz bölgesinde de sonucu anlamak biraz zaman istiyor incelme ve seyrelmeler oldu sanırım sizinde bildiğiniz gibi en geç yüz bölgesinde sonuç alınıyor bakalım zamanla gelişmeleri yazarım

Pembepink bende yüzüme uygulayacağım ve gerçekten heyecan yaptım :) Sen kaç seans kullandın ve sonuçları nasıl acaba?

dediğim gibi 5 ya da 6 seans yaptım ama her hafta çıkanları aldım ve uyguladım sonuçlar iyi ve daha da iyi olacak ayrıca yeni bir şey öğrendim eğer yanlışsam düzeltin lütfen vücudumuzda cm (kare) başına tüşen tüy sayısı en çok yüz bölgesindeymiş belki o yüzdende ben her hafta çıkanları alıyorum al al bitmiyor :))

gerçekten çok merak ettim yahu 2 bölgemi lazerle yaptırıyorum kalanlar için lazere para yetiştirmek zor bunu da mı denesem :)

ya arkadaşlar bu ilaç gibi bişeymi eczanelerde fln satılıomu. sipariş olmadan bi yerden gidip alamazmıyım. internetteki siparişlere pek güvenmiyorum da. bide fiyatı tam olarak ne .teşekkurlerşimdiiden:D

ya arkadaşlar bu ilaç gibi bişeymi eczanelerde fln satılıomu. sipariş olmadan bi yerden gidip alamazmıyım. internetteki siparişlere pek güvenmiyorum da. bide fiyatı tam olarak ne .teşekkurlerşimdiiden:D

slm epilixir eczane vs gibi yerlerden bulamazsın sadece internet üzerinden satın alabilirsin nedeni ise sanırım taklit ve sahte ürünlerden kaçınmak yani tek yerden ve orjinal ürüne sahip oluyorsun fiyatına gelince 100 ml'si / 150 tl

epılasyon aletı benım yuzumu mafettı en son 2 ay once epılasyon alt aldım sıvılceden gorunmuyor yuzum hala devam sıvılce bu urunu kullanırken sık sık almak lazım yuzu sıvılcelı bır yuze epılasyon aletınıde surmek cok daha kotu napcam ben ya

internetten sipariş vericez tamam, ödeme ne zaman olacak, sipariş verirken internet üzerinden mi, tesliat sırasında mı?

ilk defa duyuyorum inş kesin sonuç alınabilir ama şuda bir gerçekki herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir özellikle hormonel bozukluğu olan arkadaşlarda benim prolaktinim yüksek olduğu için istenmeyen tüylerden başım belada diyebilirim kol altı ve bikini bölgeme lazer yaptırmama rağmen yine çıktı ne yazikki

paypala ödiyebilirsin kredi kartinla yani bide bankaya yatirim yapabiliorsun orda banka nr felan var siteyi lütfen ice okuyun ozaman böle sorulara sormaniza gerekmio

merhaba bende kendimi bildim bileli tüylerimle uğraşıorm bi genç kız için cok zor resmen özgüvenimi kaybettim.ben bu ilacı yüzümde kullanmak istiorm şimdilik ama epilatörle yüzü alma fikri beni korkuttu ben hep sir agdayla alıorm sir ağdayla alıp öle uygulasam olmaz mı illa epilatörle mi almak lazım...teşekkürler

sir ağdayla alınca onu çıkarmak için yağ sürmek gerekiyor ya, cilt ilk önce yağı emdiği için etkisinin azaldığı söyleniyor.:olmaz:

benimde yüzüm için gerekli, yüze ağda yapmak yüzü çok yoran ve yıpratan bir uygulama.. ama çokta etki olmayacakmış gibi bir his var içimde sanırım ben biraz daha beklicem net yorumların gelmesini

deneyimlerimizi paylaştığımız bir başlık var zaten , neden buradan dvm ediyorsunuz ki

ya arkadaşlar ben bi çok yöntem kullandım kıllanma için tüylerim fazlaca var, bazılarının gerçekten işe yaradığını zannettim çünkü 2-3 ay hiç çıkmadı ama ondan sonra bi çıktı ki eskisinden beter
ya bu da öyle olursa:sinifsinif:

ya bende çok heveslendim yazdıklarınızı okuyunca ama benim bu epilixiri kullanmam için özellikle bikini bölgesine kullanmam için ilk başta o bölgeye ağda yapmam lazım çünkü bu zamana kadar devamlı tüy dökücü ve jilet kullandım oraya.ya ben orayı nasıl alıcam yaaaa çok acır ben mahvolurum.en iyisi yine burda öğrendiğim emlayı sürüp uyuşturayım sonra oturup ağdayla alabilirsem tabi alayım.peki ben bişey sorucam netten şiparişi verdik diyelim kaç günde elimize geçer bu krem cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

ya bende çok heveslendim yazdıklarınızı okuyunca ama benim bu epilixiri kullanmam için özellikle bikini bölgesine kullanmam için ilk başta o bölgeye ağda yapmam lazım çünkü bu zamana kadar devamlı tüy dökücü ve jilet kullandım oraya.ya ben orayı nasıl alıcam yaaaa çok acır ben mahvolurum.en iyisi yine burda öğrendiğim emlayı sürüp uyuşturayım sonra oturup ağdayla alabilirsem tabi alayım.peki ben bişey sorucam netten şiparişi verdik diyelim kaç günde elimize geçer bu krem cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

ürün bursadan gönderiliyor benim elime 2 günde geçiyor .
sanırım sana 3 günde ulaşır elazığ nede olsa

ya arkadaşlar yorumları okudum etkilendim açıkcası
ama bişey sorucam epilatör kıl kökünü kesiyor
yane bmöle syah siyah nokta şeklinde oluyor
önemli olan kökünden almak değilmi
epilatör tam köke hitap etmiyor sanki :uhm:

ya arkadaşlar yorumları okudum etkilendim açıkcası
ama bişey sorucam epilatör kıl kökünü kesiyor
yane bmöle syah siyah nokta şeklinde oluyor
önemli olan kökünden almak değilmi
epilatör tam köke hitap etmiyor sanki :uhm:

epilatörün iyiyse kökünden çekiyor canım ama bazen kırabiliyor...
önemli olan kökünden almak... başka bir yöntem de uygulayabilirsin...

sadece sir ağda ve ağda sonrası ağda kalıntısı kalmamasına dikkat et yeter...

Back