kelebek ,epilixirin satışı sadece kendi resmi web sitesinden yapılıyor,eczanelerde yada başka biyerde satılmıyor okuduğum kadarıyla
hatta başka yerdeki satışlardan kaçınınız diye uyarısı var sitesinde
arzu_peri,ilk seansımı yaptım 15 gün bekledim baktım çıkan kılların yarısı soluk sarı renkte ,bazı kıllar da incelmiş şekildeydi,hepsi ilk seansta etkilenmiypr,çünki epilixir sürerken alınmış kıl kökleri etkilenir,geriden gelen kıllar daha epilixir ile tanışmamıştır,her epide yeni kıl kökleri etkilenmiş olur ama 2 seasntan sonra dahada etkinin arttığını farkettim,bu kez sararan kıl sayısı arttı ,yer yer hiç kıl çıkmayan yerler oldu,baz kıllar özelliğini yitirmiş elinle dounur dokunmaz kopuyor,ben en iyi etkiyi koltuk altı ve bikini bölgesinde gördüm.bu bölgeler daha kısa sürede bitecek gibi görünüyor,bacaklarımdada güzel gelişmeler ama en hızlı bu iki bölgemde etki gördüm diyebilirim şimdilik,ilk 10 seans 15-20 günde bir epilasyon yapıp hiç ara vermiyicem
bu da yaklaşık 5-6 ay eder,kıllar 6 ayda büyümeyisini tamamlıyor ,biz epi yapıyoruz sanıyoruzki bütün kılları alıyoruz ama hayır,öyle değil,her seferinde geriden yeni kıl geliyor,bence tamamen bitti diyebilmek için 6 ay beklemek gerekiyor ,kılların büyümesinin 6ayda tamamlandığını düşünürsek.
bakalım çok umutluyum ,ilk seferde etkisini gösteren bi ürün, tamemen biteceğinden umutluyum yani