• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananz oldu mu?

vallah arkadaslar bilemiorum birazda korkiorum acikcasi okadar para vermek sonraaa istedigime ulasmamak vallah burda gercekten deniyen varsaa ve sadece ürünü satmamak calismak istemiyen yazsin baya arastirdimd baya menunlarmis lütfen arkadaslar sahtesi yazmasin sonucta herkez ayni derdi yasio dimi ama ben denersem size kesinlikle yazarim umarim gercekten yardimda ederr saglicakla kalin

arkadaşlar ürün sadece resmi web sitesinden temin edilebiliyor,satış yetkisi başka kimsede yok
bende nette yorumlardan etkilenip aldım,nihayet etkili bi ürün çıktı piyasaya
2 seans uyguladım,sonuçlar inanılır gibi değil,ilk kez piyasaya çıkmış olan bi ürünü kullanıyorum
beni etkileyen ürünün hiç kimyasal içermeyişi,geri dönüşümsüz kıl yok etmeye amaç etmesi idi.
ilk seans sonrası gördüğüm etki ,kılların uzama süresi çok uzuyor,yer yer kıl çıkıyor çıkan kıllarda rengini kaybetmiş olarak büyüyor soluk bir sarı renk alıyor kıllar
birde zamanla farkettimki siyah siyah nokta şeklinde kökünü kaybetmiş kıllar,kese yapınca hemen atıyor kendini ,bu noktacıkların olması artk o kıl kökünün bir daha kıl üretememsiymiş ,satıcı bayan öyle söyledi
burada bi çok arkadaş ürünü temin etmekteki çekinclerini anlatmış,çok haklısınız ,malumun nette herşey dönebiliyor,ama ben rürün sitesindeki banka hesaplarından birine yatırdım ertesi gün ürün elime ulaştı,hiç sorun yaşamadım,kullanan çok arkadaşım var ,şuana kadar sorun yaşayan duymadım
beni burada tanıyanlar az çok bilir,ben kolay kolay bi ürüne itimat etmem,bu denediğim ilk ürün oldu ,artık başka yollara kremlere ilgi duymuyorum çünki epilixir ilk 2 seansta kendini belli etti
kesinlikle denemeye değer.
bendeki gelişmeler epilixir adına şimdilik böyle ,ilerleyen günlerde diğer seanslarımdaki etkileride paylaşırım,ilgilenen herkese sevgiler

umarim dogrudur ve hepimiz bu epilixir sayesinde bu derdimizden kurtulmus oluruz bakalim denicem
nasil olcak yinede saol;)kaydirigubbakcemile5

kelebekçim benimde senin gibi endişelerim vardı,bi cesaret alayım dedim,yanılmadım
çok çok etkili bi ürün,zaten nette bi sitede numune kullanıp sonuç alanlar var ,onları uzun süre takip ettim,canlı canlı deneyimlerini aktarıyorlar,yorumlara bakılırsa etki görmeyen hiç yok neredeyse,bunlar beni cesartetlendirdi aldım ve kısa sürede etkisini gördüm,fiyat evet biraz pahalı,ama etkisini gördükten sonra devede kulak gibi göründü bana açıkcası,lazere biçok kişi milyarlar döküyor,ürün küçük ilaç şişesinde geldi 100 ml ,ilk seasnta biraz fazla kullanmışım 15 ml gitti,2.seansta 10 ml gitti,kokusuda çok güzel:))

cok saol tamam bende cesaret edicem birsey sorcam ben yurt disinda kaliorum sevgilime söledim o dedi bakcam ezanede satiliormu yoksa halen satilmiormu? oda arkadasina sordu oda bakcakmis....

bebekbeklerken, dedin ya çıkan kıllarda rengini kaybetmiş olarak çıkıyor felan diye, yani 2 seansta hepsimi cılız bir şekilde çıkıyor yoksa sadece bazılarımı cılızlaşıyor?

kelebek ,epilixirin satışı sadece kendi resmi web sitesinden yapılıyor,eczanelerde yada başka biyerde satılmıyor okuduğum kadarıyla
hatta başka yerdeki satışlardan kaçınınız diye uyarısı var sitesinde
arzu_peri,ilk seansımı yaptım 15 gün bekledim baktım çıkan kılların yarısı soluk sarı renkte ,bazı kıllar da incelmiş şekildeydi,hepsi ilk seansta etkilenmiypr,çünki epilixir sürerken alınmış kıl kökleri etkilenir,geriden gelen kıllar daha epilixir ile tanışmamıştır,her epide yeni kıl kökleri etkilenmiş olur ama 2 seasntan sonra dahada etkinin arttığını farkettim,bu kez sararan kıl sayısı arttı ,yer yer hiç kıl çıkmayan yerler oldu,baz kıllar özelliğini yitirmiş elinle dounur dokunmaz kopuyor,ben en iyi etkiyi koltuk altı ve bikini bölgesinde gördüm.bu bölgeler daha kısa sürede bitecek gibi görünüyor,bacaklarımdada güzel gelişmeler ama en hızlı bu iki bölgemde etki gördüm diyebilirim şimdilik,ilk 10 seans 15-20 günde bir epilasyon yapıp hiç ara vermiyicem
bu da yaklaşık 5-6 ay eder,kıllar 6 ayda büyümeyisini tamamlıyor ,biz epi yapıyoruz sanıyoruzki bütün kılları alıyoruz ama hayır,öyle değil,her seferinde geriden yeni kıl geliyor,bence tamamen bitti diyebilmek için 6 ay beklemek gerekiyor ,kılların büyümesinin 6ayda tamamlandığını düşünürsek.
bakalım çok umutluyum ,ilk seferde etkisini gösteren bi ürün, tamemen biteceğinden umutluyum yani

bebekbeklerken diyosa doğrudur diyelim :)

Son düzenleme:
arkadaslar ben epilixir sitesine sorular yazabilirsin bende sordum hani etkisini göremesem parami alabilirmiyim buyrun ne yazdilar....

Merhaba,

Epilixir'in de dahil oldugu kozmetik sinifi urunler ilke olarak iade kabul etmezler.Benim size soyleyebilecegim tek sey su,Epilixir'i alin,tarif edildigi sekilde kullanin ve iki hafta sonra sonucu bizimle paylasin,ilk seanstan itibaren azalmayi net bir sekilde kendi gozunuzle goreceksiniz.Epilixir hakkinda web de yer alan tum kullanici yorumlari,forum yazismalari,tum bunlar hepsi gercek kulanicilara aittir,iciniz rahat etsin,Epilixir halen kullanilan tum urunlerden ve lazer dahil uyulanan um yontemlerden cok daha hizli ve etkili bir urundur.

Baska sormak istediginiz olursa buradayim,
Saglikla vallah bilemiorum ama bana baya dürüstce geldi burda baska kulanan yokm ben kesinlikle denicem ama elime anca 9 ayda ulasicak... hadi bakalim

arkadaslar ben epilixir sitesine sorular yazabilirsin bende sordum hani etkisini göremesem parami alabilirmiyim buyrun ne yazdilar....

Merhaba,

Epilixir'in de dahil oldugu kozmetik sinifi urunler ilke olarak iade kabul etmezler.Benim size soyleyebilecegim tek sey su,Epilixir'i alin,tarif edildigi sekilde kullanin ve iki hafta sonra sonucu bizimle paylasin,ilk seanstan itibaren azalmayi net bir sekilde kendi gozunuzle goreceksiniz.Epilixir hakkinda web de yer alan tum kullanici yorumlari,forum yazismalari,tum bunlar hepsi gercek kulanicilara aittir,iciniz rahat etsin,Epilixir halen kullanilan tum urunlerden ve lazer dahil uyulanan um yontemlerden cok daha hizli ve etkili bir urundur.

Baska sormak istediginiz olursa buradayim,
Saglikla vallah bilemiorum ama bana baya dürüstce geldi burda baska kulanan yokm ben kesinlikle denicem ama elime anca 9 ayda ulasicak... hadi bakalim

ben de numune istedim canım... ama henüz grup yoktu...
yalnız burdaki yorumları okuyunca açıkçası biraz tedirgin oldum... :sm_confused:

2 haftada sonuç ; yer yer çıkmayan tüyler ; sarıya dönen kıl rengi...
bu kadar etkili olması ürküttü beni nedense... ben de bikini bölgesi için düşünüyordum çünkü... ve evet en etkili bikini bölgesinde sonuç alınıyormuş...

vallah canim bilemiorum su an elimde ürü yok ama denemek cok istiorum denemek icinde 150 ytl biraz cok ama iste insan caresiz olunca herseyi yapar düsün herkez bi süse alsada adam nekadar para alir sonucta 150 ytl dimi... bilemiorum ama karar verdim denicem ama gercektende etkisi varmi bende bilemiorum allah yardimcimiz olsun ama dedigim gibi denersem sonucunu yazicam buraya

mrb arkadslar bnde epilixir denemeyi düşünüorum yazılanları okuduktan sonra:D ama bn uzun zamandan beri jilet kullanıyorum we korkuorum:( cok acıtıomuuuu

ya o sitede deneme grupları oluşturmuşlar, biz de oluştursak bize de yollarlar mı? kadınlar kulubü gayet büyük bi site, kelebek etkisi bunu yazsanız oraya ya biz de burdan numune başvurusu yapsak??

ya o sitede deneme grupları oluşturmuşlar, biz de oluştursak bize de yollarlar mı? kadınlar kulubü gayet büyük bi site, kelebek etkisi bunu yazsanız oraya ya biz de burdan numune başvurusu yapsak??

ben yazdım kendilerine, inşallah geri dönerler. hadi bakalım.

Slm hanımlar benim önceki sayfalarda yorumlarımı okumuşsunuzdur tereddütlerinizde haklısınız; o kadar para vericem etkili bir ürünmü, intenetten satın alıcam ama ya ürün gelmezse vs. vs. ama emin olun bu korkularınız yersiz çünkü gerçekten daha ilk seansta farkı göreceksiniz ve satın aldığınızda ürünün gelmemesi gibi bişii söz konusu değil 1-2 gün içinde elinizde oluyor ben de bebekbeklerken arkadaşımın tavsiyesiyle bu ürünle tanıştım ve gerçekten çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum niyetim de reklam yapmak değil çünkü bende sizin gibi kullanıcıyım sadece görüşlerimi paylaşıyorum sakın yanlış anlaşılmasın pişman olmayacaksınız.

Back