• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananz oldu mu?

EpİlatÖrle mİ aldın Özel bÖlgeyİ......nasıl sÜrÜyosun bÖlgeyİ alınca 1 gÜn mÜ sÜrdÜn sadece............

valla hızına yetişemiyorum :)) bende iletişimden mailimi türkçe yazdım çünkü bende ingilizce bilmiyorum :) ve evet özel bölgeyi yarısını epilatörle diğer yarısını ağdayla aldım mecburen ama dediğim gibi ağdadan sonra yağ felan sürmek yok çok mecbur kalınırsa dayanabildiğin kadar sıcak suyla yıkaman gerekiyor sayfasında öle bişiler okumuştum

EpİlatÖrle mİ aldın Özel bÖlgeyİ......nasıl sÜrÜyosun bÖlgeyİ alınca 1 gÜn mÜ sÜrdÜn sadece............

uygulamaya gelince epilasyondan sonra hemen sürüyosun epilixiri 8 saat geçince 2.defa tekrar sürüyosun ve tekrar 8 saat sonra yani 3 defa yine sürüyorsun ve böylelikle ilk seansı tamamlamış oluyorsun.Bundan sonra 15 günde bir epilsyon yapıp tekrar epilixir sürüyorsun 24 saatte 3 defa yani 8 saatte bir umarım açıklayabilmişimdir.

hemen 30 dk.cevap geldi...çook güzel ya....bide nasıl alıcam diye dert ediyodum....çook sağol verdiğin bilgiler için......çook öpüyom seni........

vallah arkadaslar su epilixir gercekten faydalisaaa en mutlu insan ben olcam biktim ya su tüylerden offffff canimi cok sIkIyo varya anlatamam.....

tatlım yani denemek için küçük bir kutuda bu kremden göndericekler ücretsiz olarak a.s işe yarıyormu yada bir zararı varmı müşterilerin test etmesi için:içelim:

benim alerjim var almak istiyorum ama sakıncası olurmu numune göderirmisiniz falan yazmıştım bende ama
:umursamaz: bioderde ertesi gün cevap geldi 4 gün oldu yazalı burdan ses yok:olmaz: tasvik etmediğim hareketler cık cık cık:olmaz:kaydirigubbakcemile3

ok cok saol ya:D simdi anladim:D

ne demek tatlımopuyorumnanaktan

vallah ben sordum neden ezanede satilmio filan fistan ne yazdi bakin

Merhaba,

Halen devam eden surec icinde Epilixir'in HollyHerbs web adresi disinda satisi yoktur ve dusunulmemektedir.Pazarlamayi ilgilendiren konulardan baska taklit urunlerin hicbir sekilde onune gecilemez boyutta olusu da bu karari desteklemistir.Web adresi ile alisveris iletisim guclugu,bekleme zorunlulugu sebebi ile ilk bakista dezavantajli gorunebilir ancak arka planda kesinlikle orijinal urun kullanacagina dair aliciya en buyuk teminattir.

Avrupa'ya satisi olmamasinin sebebi ise AB ye uyum surecinde bu grup urunlerin girisi yasak,posta ulasimini ustlenmiyor,herseyi goze alip gonderecek olsaniz da tesbi edildigi yerde refuse ediliyor yani geri gonderiliyor.Posta masrafi oldukca yuksek tutuyor,sansimi deneyip gondereyim gibi bir durum sozkonusu olamiyor.

Selamlar,
Deniz.

Back