Epilepsi hastasının hamıle kalması ve bebegınde hıcbır sorun olmadıgı bılıyorum ılac tedavısı sursede.tek yapılması gereken hamıle kalmadan once doktorunuzla konusmak ve uygun zmn ıse kızlar doktorun ılacınızı degıstırıp baska bır ılac verıp hamıle kalmanız ve saglıklı cocuk dunyaya getırmenız oluyor hastasıyım bende ve bu sekılde hamıle kaldım suan sukur olsunkı ıyılestım herkese sıfa versın Rabbım.
Arkadaşlar , şimdi doktordan geldim, bütün testlerim çok iyi çıktı, nöroloji doktorumada gittim tegretolü yarım yarım içiyorum bişey olmaz dedi, bebişimi gördüm, çok iyiydi, kıpır kıpırdı maşallah Allahım nazarlardan korusun, Sakın çocuk için tereddüt etmeyin kızlar önce Allahıma sonra doktoruma güveniyorum İnşallah sağlıkla doğacak oğlum
Bu cuma doktora gidecegim,bu doktora 2. gidişim, EEG sonucumuda yarın alacagım.Sonucu çok merak ediyorum.Uzun bir aradan sonra ilk defa film çektirdim.Doktorum benim anlattıklarımdan yola çıkarak hastalıgımın tekrarladıgını söyledi 1 ay önce.Gerçekten çok üzüldüm,artık bitti demişken yeniden başlıyoruz.Hep keşke ilaç kullanmadıgım o 1,5 senede çocuk sahibi olsaydım diyorum kendime ama tekrarlayacagını hiç düşünmemiştim.
Sana da kuzuna da maşaallah canım benim..
İnşaallah sağlıkla alırsın kucağına..
Darısı da erguvan,benim ve tüm isteyenlerin başına : )))
yaklasık 20 sene duzenli ilac kullanımı sonunda bu hastalıgı attlattım
tabi ki erken teşhisin de faydasının atlamamak lazım..son 7senedir ilac almıyorum ve eeg ler hep temiz cıkıyor.
hamile olup bu hastalıktan tamamen kurtulmus olan hastalar varsa özellikle aranızda,normal dogumla epilepsinin tekrarlama ihtimali oldugunu duydum.sizler herhangi bir sey duydunuzmu?zaten sarası devam eden gebelere sezeryan öneriyorlar diye biliyorum.ama atlatmıs yıllardır hic rahatsızlık bile duymamıslar icin riski merak ediyorum.yasadıgım sehirde norologa gittim. son derece alaycı ve ukala bicimde en fazla tekrarlarr nolmuss yani bunun icinmi geldin bana dedi resmen! memleketimde ki doktoruma zaten ulasamadık.
dogumuma cok az kaldı.tercihim riski de dusunerekten sezeryandan yana. ama aklımda sürekli ya sezeryan dogumla bile tekrarlarsa var.
arkadaslar rica etsem sizlerden doktorundan cok memnun olan varsa bir sorabilirmi bunu?
Ben epilepsi iken normal doğum yaptım. gerçi ilk nöbetlerim hamilelikle başlamıştı. 2 kez bayılmama rağmen teşhis konulamamıştı. bayılmalarımdan bahbedince doğum dr diazem hazırlatıp ihtiyaç halinde kullanacağını söylemişti. ....ne işe yarar bilmem. ancak doğum sırasında bir sorun olmadı. bu kişiden kişiye değişir. bunun için hacettepede riskli gebelik dr ları var. onlarla görüşebilirsin. Dr. Özgür DEREN olabilir. selamlar bebişini sağlıcakla kucağına alman dileğiyle.
yaklasık 20 sene duzenli ilac kullanımı sonunda bu hastalıgı attlattım
tabi ki erken teşhisin de faydasının atlamamak lazım..son 7senedir ilac almıyorum ve eeg ler hep temiz cıkıyor.
hamile olup bu hastalıktan tamamen kurtulmus olan hastalar varsa özellikle aranızda,normal dogumla epilepsinin tekrarlama ihtimali oldugunu duydum.sizler herhangi bir sey duydunuzmu?zaten sarası devam eden gebelere sezeryan öneriyorlar diye biliyorum.ama atlatmıs yıllardır hic rahatsızlık bile duymamıslar icin riski merak ediyorum.yasadıgım sehirde norologa gittim. son derece alaycı ve ukala bicimde en fazla tekrarlarr nolmuss yani bunun icinmi geldin bana dedi resmen! memleketimde ki doktoruma zaten ulasamadık.
dogumuma cok az kaldı.tercihim riski de dusunerekten sezeryandan yana. ama aklımda sürekli ya sezeryan dogumla bile tekrarlarsa var.
arkadaslar rica etsem sizlerden doktorundan cok memnun olan varsa bir sorabilirmi bunu?
Canım geçmiş olsun, normal doğum sancısı nöbetleri tetikleyebiliyormuş, ben doktoruma sormuştum ve eşimle de bunu öyle çok araştırdıkki, yani sana diyebileceğim sezeryan ol, ve hiç korkma, İnşallah Allahın izniyle sağlıklı evlatlarımız olur, ne kadarlık hamilesin?
bak sen ne güzel ilaç bile kullanmıyorsun, ben ilaçta alıyorum mecburen senağlama
slm eylül 13 ben epilepsi hastayım
ama senin de bilgin bayağı bir derinmiş
söz konusu hastalıksa ve sende de varsa herşeyi araştırıp öğrenmeye çalışıyorsun işte bu arada sanada geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?