canım sana da geçmiş olsun
bir ara o kadar ilerlemişti ki
hocaya dahi gittim
olmadı başka doktorlara
en son bebek istediğimi söleyip ilk
doktoruma gittim ama bana öyle ağır haplar vermişki
bebeğimi kaybettim onun yüzünden
:çok üzgünüm:
ooo gerçekten üzücü bir durum çok üzüldüm şimdi
bak canım benim de senin gibi şikaetim vardı ama bana dr.um gebe kaldığını hissettiğin yada öğrendiğin andan itibaren ilacı kesinlikle bırakmamı söylemişti seninki kötü olmuş :çok üzgünüm:
Bugün 3 saatlik uyku eegsi çektirecegim, sabaha kadar uyumamam lazım ama çooooook uykum var.
ben çektirdim hiç bişey yok dedi gayet sağlıklısın dedi
yani arıza nerde var göremedi
ilaçlarımı değiştirdi ama olmadı nöbetler arada geliyor:sm_confused::sm_confused:
teşekkür ederim deniznehir..inan sanal ortamda da olsa paylaşmak içimi rahatlattı...bizleri en iyi bu sıkıntıyı yaşayanlar anlar ..ama dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin...sabretmek ,derdimize çare aramak ve dua etmek düşüyor bizlere de..yine kk dan sanırım tavsiye edilen bir doktor ismi not aldım..yeni bir eeg çektirmek ve sonuçlarla birlikte o doktora da göstermek istiyorum...sizin gittiğiniz hastane ve doktorları da belirtebilir misin?
Deniz-nehir insallah bebeginiz iyi olur sizinde canim,en az 2 sene nobet olmamis yuksek ihtimalle ilaci keserler insallah, dogru ilaci bulmalarida kisi icin cok onemli,dualarim sizinle... BU arada bende 1 haftadir hastanedeyim ilaca basladilar ama ilac verildiginden beri goz kaymalari fazlalasti bebegim gozunu acmak istemiyo bu durumdan cok rahatsiz, sicramalar devam ediyor,doktora soylicem ilacimi degistiricek baskami ilac baslicak yapsin artik birseyler , bide amerikadayim herseyin daha iyi olmasi gerekirken bekledigim olmadi,yooksa cokmu acele ediyorum bilmiyorum,eger gecmezsse turkiyeye gidicem tedavisi icin ne kadar dogru onuda bilmiyorum,anlicaniz kafam karma karisik sacmaladiysam kusura bakmayin...Deniz nehir tesekur ederim arkadasim yazini okuyunca moral oldu inan,allah tum bebislerimize herkese sifa versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?