- Konu Sahibi ipektuncer
-
Eğer herşey anlattığın gibiyse, cidden niyeti gösteriş yapmak ise,
böyle birşeye alet olmak istemezdim ve kesinlikle gitmezdim tabi ki.
Bir de olayın şu tarafı var ki, çağıracak cidden kimsesi yok mu bu kızın,
bu zamanlarda insan desteğe ihtiyaç duyabiliyor.
Niyet önemli yani.
Karşıdakinin artniyetinden eminsen gönül rahatlığyla gitmeyebilirsin,
düşünmeye bile değmez.
canım gıtme
neyıne gıdıyorsun ya alalh alalh
bırak sana gelmeyı bır alo demeye zahmet etmeyenler ıcın okadar yolculuk coluk cocuk falan oralarda zıyan olursun
hem bakalım yemek vereceklermı
of....
gıtme guzelım otur evınde ohh pasa gıbı...
ye yemegını bır kerede sen saygı yapma ne var yanı...
buarada konu baslıgına bıttım ipek
Canım, herşeyi geçtim..
Gerçekten büyük zahmet olacak bana..
Değer mi değmez mi.. Değmez..
Kızıma yemek yediremiycem, yani düşün o kadar bile samimiyetimiz yok. Ortaya yemek çıkmasa "kızım aç teyze, birşeyler ayarlayabilri miyiz?" diyemem. O kadar resmiyiz. Kaldı ki millet benim çocuğumumu düşünecek evde organizasyon varken. Zaten beklemem. Çalışan insanı ne çağırıyorsun be kızım, bari c.tesi yap şu sözünü..
sadece sözse gitmem eğlence yok çünkü. ama nişansa gider kurtlarımı döker eğlenirim :) şaka bir yana eğer düşündüğünüz gibi vitrin mankenliği için davetliysem hiç bir vefa borcumda yoksa gitmem. böyle çirkin hesaplar yapan üstelik ihtiyacım olan hiç bir zamanda yanımda olmayan insanların sözünde ne işim var.
yerinde olsam gitmezdim.hastalığında ev aldığında çocuğunun hastalığında aramayan sormayan insanlarla ne işin var ki canım
kırmak istemiyorsanda hamileyim rahatsızım gibi bir bahane öne sür.zaten yakın bir akrabanızda değil orda olmak gibi bir zorunluluğunuz yok bence
Beni aramamasına da bozuldum açıkçası.. Ama sanırım yüzleri yok.. Çünkü hamileliğim çok sıkıntılı geçti, kaç defa hastanelik oldum. Aramadılar, şimdi bunun için arıyorlar.
Evet, yüzde 90 senin de belirtitğin sebepten davet ediliyoruz.
Hani ailesinde insanların karşısına çıkaracak akrabalar olsa, inan biz davetli listesinin 100 numarasında bile olmayız.
Ya herşeyi geçtim..
Bu kız, yani Ayşe, eşimin ameliyatında gelmedi ne hastaneye, ne eve..
Şimdi mi aklına geldi kuzen oldukları.. Ne tuhaf, ben olsam asla yüzüm olmazdı aramaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?